да добра е но наистина полицаитепознават марката Гаррет
Еми ии....как иначе,ко беше Фишер ,можеше и да не та забележат,....ма с Гарет ,...няма как Сполай ти!
Сега колега си отвори една бира,вземи си пуканки и се подготви за кръстосан(фишерски) огън
Една поговорка представена с други думи "От гарето по-убаво нема и по набиващо се на очи" Сполай ти! на двамата аз поста.
Металотърсача ми е Гарет,турбото на Жипа е Гарет,та сериозно се замислям за тая раница,та вместо да лалате,ко ша я купува някой да я зима ,докат не съм се начудил ясс
да добра е но наистина полицаитепознават марката Гаррет
Еми ии....как иначе,ко беше Фишер ,можеше и да не та забележат,....ма с Гарет ,...няма как Сполай ти!
Сега колега си отвори една бира,вземи си пуканки и се подготви за кръстосан(фишерски) огън
Една поговорка представена с други думи "От гарето по-убаво нема и по набиващо се на очи" Сполай ти! на двамата аз поста.
Металотърсача ми е Гарет,турбото на Жипа е Гарет,та сериозно се замислям за тая раница,та вместо да лалате,ко ша я купува някой да я зима ,докат не съм се начудил ясс
Айде бобо! Помогни му на човека с малко кинти! Идват празници . Знаеш. Спалай ти ! И амин дай боже сделката да стане.
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Сря Дек 18, 2013 12:03 am
И сега ако влезне някой в темата,дали ще разбере кво продавам според вас ? Май сте само за класацията.
OFROAD Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Сря Дек 18, 2013 12:31 am
Podlecii.avg написа:
Mladencho написа:
И като разберат,че в раницата има МД какво от това ? аз да не отивам да крада или да обивам някой ? аз отивам да си практикувам хобито,което мисля,че не е престъпление....
и аз също мисля че не сме престъпници!!!!!
Защо аз кат хода в еконта и си правя пратка, и пиша металдетектор!!!! Да земете малко да се пооотърсите от сламата, сулйо и пульо, ала бала, еи, то не всеки се слушка бре! Па не е лошо човек да се мисли за все!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Сря Дек 18, 2013 10:04 am
Раницата все още се продава,ако успее някой да я види де на 1ва страница ..
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Чет Дек 26, 2013 11:03 pm