Раницата е оригинална на Гарет има два големи джоба от които единият е с каишки служещи за фиксиране на щангите на металдетектора,когато се постави вътре. Отделно има малък преден джоб с прегради и страничен джоб от мрежа за шише или манерка... Ползвана е много малко,няколко пъти и е запазена,нова мисля,че струва около стотина лева. Снимки : http://stendalbg.snimka.bg/business/no-nameee.327678.32198519 http://stendalbg.snimka.bg/business/no-nameee.327678.32198520 http://stendalbg.snimka.bg/business/no-nameee.327678.32198515 За връзка на лични или на 0887701996 Цена 50 лева.
За да подкрепя продажбата искам да вметна, като официален представител на Гарет www.garrett.bg - че това е супер качествена раница, която я спряха заради високата и цена. Цената, която Ви дава колегата е супер изгодна!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
И на мен много ми харесва и доста се мислих да я взема, но се отказах, защото който ме срещне с нея с тези големи надписи ще знае, че вътре има металдетектор
И на мен много ми харесва и доста се мислих да я взема, но се отказах, защото който ме срещне с нея с тези големи надписи ще знае, че вътре има металдетектор
Тук си много прав колега. Аз например моята машина я слагам в чувал от сезал. И върху него слагам други чували.
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
И като разберат,че в раницата има МД какво от това ? аз да не отивам да крада или да обивам някой ? аз отивам да си практикувам хобито,което мисля,че не е престъпление....
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Вто Дек 17, 2013 8:49 am
Mladencho написа:
И като разберат,че в раницата има МД какво от това ? аз да не отивам да крада или да обивам някой ? аз отивам да си практикувам хобито,което мисля,че не е престъпление....
ама тез марионетки не мислят тъй
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам Оригинална раница на Гарет Вто Дек 17, 2013 11:21 am
Вземате един зелен маркер и оцветявате надписа и няма да се вижда.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Понякога като се криеш е по-лошо и подозрително,не мислите ли....
А пък и малко хора на улицата примерно знаят какво е ГАРРЕТТ,е винаги могат да проверят в гугъл,но хората си имат достатъчно проблеми в днешно време,че да тръгнат да те следят и да гледат какво правиш. Хората не ги интересува...
и аз също мисля че не сме престъпници!!!!!
Прав си! Но съм имал среща с полицай и когото ме спрат се започва едното разпитване. А повярвай ми те са в много част с марката гарет. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Кво като я познават ние да не пенасаме тротил в тая раница.
Колега имал ли си вземане даване с , когато разберат, че носиш детектор . Ако не не спори. Доста сила придобиват , когато се настървят мам.........им! Сполай ти!
Мисля, че няма проблем надписа да се разпори, все пак е бродерия. Ако останат дупки по плата може да му се зашие едно парче зелен плат и готово. Така, че може да се ползва.
Мисля, че няма проблем надписа да се разпори, все пак е бродерия. Ако останат дупки по плата може да му се зашие едно парче зелен плат и готово. Така, че може да се ползва.
Ейййййййййййй момчета за една раница що " мохабед" се изръси! Сполай Ви на всички! Ма такива сме си българите.
Ейййййййййййй момчета за една раница що " мохабед" се изръси! Сполай Ви на всички! Ма такива сме си българите.
Колегата Младен4о като види за какво иде ре4 ще плясне с ръце и ще ни прегърне(виртуално)
да добра е но наистина полицаитепознават марката Гаррет
Еми ии....как иначе,ко беше Фишер ,можеше и да не та забележат,....ма с Гарет ,...няма как Сполай ти!
Сега колега си отвори една бира,вземи си пуканки и се подготви за кръстосан(фишерски) огън
Една поговорка представена с други думи "От гарето по-убаво нема и по набиващо се на очи" Сполай ти! на двамата аз поста.
Металотърсача ми е Гарет,турбото на Жипа е Гарет,та сериозно се замислям за тая раница,та вместо да лалате,ко ша я купува някой да я зима ,докат не съм се начудил ясс