http://www.shop.imperio.bg/garrett_at_gold_metaltarsach или този
Мисля да се спра на АТ ГОЛД, но ако някой колега има други впечатления нека сподели, все пак съм новобранец
И двата модела стават за метеорити,тъй 4е който и да вземеш се ще класираш.Трябва оба4е да си помислиш освен метеорити ще имаш ли и други приоритетни обекти за търсене,щото единият детектор е по добър за самородки
http://www.shop.imperio.bg/garrett_at_gold_metaltarsach или този
Мисля да се спра на АТ ГОЛД, но ако някой колега има други впечатления нека сподели, все пак съм новобранец
И двата модела стават за метеорити,тъй 4е който и да вземеш се ще класираш.Трябва оба4е да си помислиш освен метеорити ще имаш ли и други приоритетни обекти за търсене,щото единият детектор е по добър за самородки
И аз още мисля за самородките и незнам..... все още се двуомя. Моля другите, които имат опит да кажат апарат подходящ и за метеорити и за самородки, може и да не е Гарет, но горе-долу тази цена
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Въпрос Чет Дек 12, 2013 5:48 pm
В ценовия клас които си се насо4ил или някой от Гаретите ,или Фишер Голд бъг.Ако оба4е искаш ти да си 4овека тогава Майнлаб юрика голд
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Въпрос Чет Дек 12, 2013 8:25 pm
bakusho написа:
Здравейте от Гаретите има ли някой подходящ за търсене на метеорити?
Прочетох много откровени глупости в по-горните постове и затова реших и аз да пиша. За метеорити единственото разумно нещо е пулс-индукция. Рамка+малка кръгла сонда и да е без дискриминация, понеже метеоритите са железни. С рамката ще може да се откриват на големи дълбочини, а с малката сонда ще се работи по-лесно и за по-малки метеорити.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Въпрос Чет Дек 12, 2013 8:39 pm
bobi31 написа:
bakusho написа:
Прочетох много откровени глупости в по-горните постове и затова реших и аз да пиша. За метеорити единственото разумно нещо е пулс-индукция. Рамка+малка кръгла сонда и да е без дискриминация, понеже метеоритите са железни. С рамката ще може да се откриват на големи дълбочини, а с малката сонда ще се работи по-лесно и за по-малки метеорити.
Разбира се 4е единственото разумно нещо е ПИ рамка, като по4не да вади орудените камъни ще може да ти прати от тях да си ги блъскаш у откровената глава
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Въпрос Чет Дек 12, 2013 8:51 pm
FELIX написа:
Разбира се 4е единственото разумно нещо е ПИ рамка, като по4не да вади орудените камъни ще може да ти прати от тях да си ги блъскаш у откровената глава
С откровено некомпетентни хора няма смисъл да споря. Тук е пълно с пишман търсачи. Въпреки, че не заслужаваш някой да ти дава акъл ще ти кажа, че повечето сносни марки рамки не свирят камъни. Айде, сега давай пак с рекламите
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Въпрос Чет Дек 12, 2013 8:56 pm
bobi31 написа:
FELIX написа:
С откровено некомпетентни хора няма смисъл да споря. Тук е пълно с пишман търсачи. Въпреки, че не заслужаваш някой да ти дава акъл ще ти кажа, че повечето сносни марки рамки не свирят камъни. Айде, сега давай пак с рекламите
Отново откровен,и доста заблуден Ама тва е нормално за виртуални търса4и(визирам тебе Боби )
bakusho Легионер
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 13, 2013 2:40 pm
Колеги нищо не разбирам от рамки. Може ли да ми обясните малко?
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 13, 2013 5:33 pm
bakusho написа:
Колеги нищо не разбирам от рамки. Може ли да ми обясните малко?
Може, виж този линк: http://mdetectors.com/index.php?cPath=26&osCsid=10ddf9ffa9d212a72bf01cde145d61b3
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 27, 2013 11:27 am
bakusho написа:
Всичко е в късмета най-вече ако го имаш и с най обикновената бангия ще го намериш
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 27, 2013 12:54 pm
Според мен рамките са едно голямо недоразумение на техниката! Не може да се ходи на всякъде с тях, щото може да се заклещиш на някое дърво , и са за предназначени за по големи предмети като някой танк или казан и тн., не стават за монети, не стават за самородки абе ограничен си отвсякъде! Няма смисъл да се инвестират толкова пари за една рамка и да си ограничен, а в случая си купуваш един Ат Голд или Голд Бъг на фишер и си ти за всичко!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 27, 2013 3:43 pm
С това недоразумение бая находки и каруци са извадени
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 27, 2013 8:54 pm
borislav123 написа:
С това недоразумение бая находки и каруци са извадени
Тук не стаа въпрос за иманя....не, а за хоби! А и тези които имат рамки си имат и металотърсачи защото при тарашенето ти трябват и двете, с една дума "професионалисти"!!! Колегата ако иска да се уточни за какво му трябва, че да променим съветите!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: Въпрос Пет Дек 27, 2013 9:35 pm
Gandalf написа:
Според мен рамките са едно голямо недоразумение на техниката! Не може да се ходи на всякъде с тях, щото може да се заклещиш на някое дърво , и са за предназначени за по големи предмети като някой танк или казан и тн., не стават за монети, не стават за самородки абе ограничен си отвсякъде! Няма смисъл да се инвестират толкова пари за една рамка и да си ограничен, а в случая си купуваш един Ат Голд или Голд Бъг на фишер и си ти за всичко!
Рамките си имат и предимства , но лично аз никога няма да взема рамка и да се вее из гората. Претпочитам кантар.
Едни приятели за едно подкова що копане му туриха. За.....и това не е за мен.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Съб Дек 28, 2013 1:41 pm
werewolf1 написа:
Gandalf написа:
Рамките си имат и предимства , но лично аз никога няма да взема рамка и да се вее из гората. Претпочитам кантар.
Не ти и трябва!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Съб Дек 28, 2013 3:33 pm
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
Gandalf написа:
Не ти и трябва!
Истинската армия без това оръжие(рамката) не може.Без него винаги ще бъде"БИТА",както казва един наш известен държавник.