Привет на всички във форума имам въпрос.Знаете ли кой е най продавания модел фабрични детектори в България за 2010г
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 8:17 pm
emo82 написа:
Привет на всички във форума имам въпрос.Знаете ли кой е най продавания модел фабрични детектори в България за 2010г
Голден маск...
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 8:48 pm
Благодарско ще ми кажеш ли чесно ,експлорер,хп голдмакс,фишер75, От тези коя ще ми върши работа че имам едно местенце фраш от железор ама и от ония сребърните има.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 9:43 pm
emo82 написа:
Благодарско ще ми кажеш ли чесно ,експлорер,хп голдмакс,фишер75, От тези коя ще ми върши работа че имам едно местенце фраш от железор ама и от ония сребърните има.
И трите биха ти свършили работа...
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 10:39 pm
Виждам че си вещ в занаята-хобито ,имам миладинка от 5г мн....добро апаратче ама искам и аз да търкам с купешко. Та кажи нещо за фишера гледах доста тестове ама от тях немога да си направя серйозна преценка.Става въпрос за дискр... в дълбочина,чува ли стинките между шлаки или разни видове тухли и керамики.ще съм ти благодарен ако ми помогнеш,че съм на кръстопът и си
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 10:49 pm
За шлаките и тухлите ще ти трябва пулс-индукция...Фишера си е Фишер...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 10:56 pm
Емо, ако имаш възможност вземай Fisher F75 - чудесен апарат. Няма да съжаляваш. На тестове на много орудено, той се представи най добре. Бърз, лек и удобен, няма начин да не ти хареса.
emo82 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 11:48 pm
Благодаря за съветите в района дето живея не е много орудено,но има обекти дето има от оная зелената скала и неможеш ги пипна,та за това се насочих към фишера.А до сега несъм работил със заводски машини за това пиша във форума може съвет и за др....машинки
deso Преторий
Заглавие: Re: Въпрос Нед Фев 27, 2011 11:59 pm
pechkata написа:
emo82 написа:
И трите биха ти свършили работа...
Печка ,не че одговорати не е изчерпателен но все пак ми остават някои малки съмнения.Ти като специалист на замърсени обекти ,би ли споделил твоите без съмнение професионални техники за вадене на цветни сигнали на подобни терени