Здравейте Колеги, Искам да питам дали има български металдетектор ИБ, който да работи на честота около 4,5 kHz- 5 кHz?
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли такъв? Вто Дек 10, 2013 10:13 pm
преди 4 години ми беше попаднал апарат на Стоил от Кричим ,правен по поръчка да работи на 4,5 кх
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Има ли такъв? Вто Дек 10, 2013 11:15 pm
sc написа:
преди 4 години ми беше попаднал апарат на Стоил от Кричим ,правен по поръчка да работи на 4,5 кх
Някакво мнение? Предимства недостатъци?
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли такъв? Вто Дек 10, 2013 11:32 pm
bobi31 написа:
sc написа:
Някакво мнение? Предимства недостатъци?
Става за казани не за малки монети Всеки от БГ майсторите ако е такъв може да ти направи такъв уред на ниска честота
Последната промяна е направена от pavli_q на Сря Дек 11, 2013 11:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли такъв? Сря Дек 11, 2013 12:01 am
ниска честота,,,по добар за плътните сигнали слаб за малките късчета и жълтия метал,,по добар на руда,,по слаб на замарсено с желязо
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Има ли такъв? Сря Дек 11, 2013 8:24 am
sc написа:
ниска честота,,,по добар за плътните сигнали слаб за малките късчета и жълтия метал,,по добар на руда,,по слаб на замарсено с желязо
Кантар,работещ на 5 килохерца има почти същите недостатъци.По-нечувствителен към малките обекти в сравнение с другите и малко по-муден,но второто зависи от конкретната схема. Влиянието на минерализацията не се променя особено.
Хаосът е или временен,или гибелен!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Има ли такъв? Сря Дек 11, 2013 11:27 am
sc написа:
Много разбираемо ти го обясни колегата а то тук във форума имаше доста добре развита подобна тема потърси я ако си заинтересован
бобо Джадай
Заглавие: Re: Има ли такъв? Сря Дек 11, 2013 11:28 am
Аз пък имам много добри впечатления от гмакс на Хп,който работи на такава няква честота.Нито е бавен,нито му бягат дребните сигнали-сравнен с моя АТ на 18 кхц.И определено има афинитет към среброто ,е може и случайно да му се лепеше толкова
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Има ли такъв? Сря Дек 11, 2013 11:44 am
bobi31 написа:
Здравейте Колеги, Искам да питам дали има български металдетектор ИБ, който да работи на честота около 4,5 kHz- 5 кHz?
Детекторите ZLAT ги правиха на 5 kHz сега май са на 8 kHz...
ton69 Преторий
Заглавие: Re: Има ли такъв? Чет Мар 13, 2014 2:09 pm
Фишер 1266 е на 4кхз.Много добре си работи и на едро и на дребно