Zdraveyte, imam nujda ot pomo6ta vi.Znam 4,5 adresa , koito se smqta 4e ima zlato v gurne ili v kazan,no nemoga da namerq podhodq6t dedektor za tova.Trqbva mi stabilen chovek koito ima stabilen dedektor za taq rabota !!!
Тука няма такива Всички търсят метеорити....Страшна информация имаш колега.Купувай един гарет и хуквай да го вадиш и снимай клип да видим малко злато.И как реши да търсиш " стабилен" човек във форум където е пълно със всякакви екземпляри
-Е то по коментара ти нема и нужда да търси повече в ''тоя форум пълен със всякакви екземпляри'' -Ясно е че Ти си човекът,стабилният де......................................
Zdraveyte, imam nujda ot pomo6ta vi.Znam 4,5 adresa , koito se smqta 4e ima zlato v gurne ili v kazan,no nemoga da namerq podhodq6t dedektor za tova.Trqbva mi stabilen chovek koito ima stabilen dedektor za taq rabota !!!
Браво! Не един, не два, а 4-5 адреса Адрес -направо с улица и номер, етаж, не някакъв баир или нива. Търси касоразбивач или ключар! Тебе не ти трябва детектор!
Да не се засегна и не съм ли прав?Няма ли всякакви екземпляри тук?
-Глупости,да ме наричат странен индивид ми е едно от хобитата -А иначе,ако ги няма екземплярите, кво ша му е интересното тук..................................
Точно така !В момента се сетих кой е най-достоен да помогне на колегата! Най стабилния е човека с дълбокия Гарет!Онзи който вади 2 стотинки на метър дълбочина!Само той ще свърши работа
Браво! Не един, не два, а 4-5 адреса Адрес -направо с улица и номер, етаж, не някакъв баир или нива. Търси касоразбивач или ключар! Тебе не ти трябва детектор!
Абсолютно,сега покрай празниците адресите с възможност за добив на лесни "находки" се увели4ават в пъти така 4е търси сериозни хора,а пък аз ще пусна една оголена жица по гърба на касата за всеки слу4ай .Весели празници
Мога да предложа уред последно поколение лазерен магнетрон, на принципа на омнитрона, ноктата и окм-а. Уреда представлява две лозови пръчки от варненски мискет, свързани посредством оптични влакна със мозъка на багетиста, ако те устройва пиши... Земам 70%
Мога да предложа уред последно поколение лазерен магнетрон, на принципа на омнитрона, ноктата и окм-а. Уреда представлява две лозови пръчки от варненски мискет, свързани посредством оптични влакна със мозъка на багетиста, ако те устройва пиши... Земам 70%
Кронос изби рибата с твоя уред.Така съм се смял още не мога да дойда на мене си.
И два кабела по които 220волта напрежение! Ха-ха -ха. Браво кронос555!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!