zdraveite kolegi.nov sam v foruma i hobito.ta iskam da popitam znaeli nqkoi ne6to za slednia ni6an koko6ka sas 11 pilenca ot koeto 1 e na garba i.kakvo moje da ozna4ava?mersi predvaritelno.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: molq za pomo6t Съб Май 05, 2012 8:04 pm
Заглавие: Re: molq za pomo6t Съб Май 05, 2012 8:04 pm
Мисля че търсят петела
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Съб Май 05, 2012 9:23 pm
кирката написа:
Мисля че търсят петела
blagodarq za serioznia otgovor
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Съб Май 05, 2012 9:31 pm
ako moje nqkoi da mi kaje ne6to po seriozno
sitalk Джадай
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 12:23 am
cheiha написа:
Точно затова ти казах къде да се поинтересуваш.Защото тук такива отговори ще получиш.
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 9:51 am
da be ama ne6to nemoga da si napravq registracir.imat mnogo slojni iziskvaniq
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 10:25 am
Цитат :
Това е защото пишеш на маймуница !!! Как се нядяваш да откриеш съкровище, след като една регистрация не можеш да си направиш? Ако беше лесно, някой вече го е открил преди теб
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 10:45 am
az moga da ti pomogna da podskaja malko pisi mi licno email
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 2:39 pm
markos написа:
нешто ми пише че нямам лимит и немога да праштам лични
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 2:45 pm
4орта написа:
Цитат :
Това е защото пишеш на маймуница !!! Как се нядяваш да откриеш съкровище, след като една регистрация не можеш да си направиш? Ако беше лесно, някой вече го е открил преди теб
не е зарди маимуницата братле.парво виж условиата на саита и тогаз приказваи
bobo Консул
Заглавие: Re: molq za pomo6t Нед Май 06, 2012 10:58 pm
sitalk написа:
cheiha написа:
Точно затова ти казах къде да се поинтересуваш.Защото тук такива отговори ще получиш.
Емиии.то и въпроска такъв...
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Пон Май 07, 2012 10:43 am
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Пон Май 07, 2012 6:55 pm
markos написа:
Кокошка със 11 пиленца досега не съм чувал и не съм срещал,най -голямата бройка пиленца е 4-9 пиленца 1 кокошка(едното пиле ще бъде върху майката).От голямо значение е дали камъка на който е направен нишана е на земята или е направен на каменна стена т.е.няма допир със земята и е на височина около 1-1.5м.от самата пръст.Ако сложите снимков материал ще бъде хубаво за да ни стане по ясно за какво става въпрос.Не се среща често виждал съм го само веднъж и то изрязан от камъка на който е направен,не търсете под самия камък и не го чупете за да видите дали отдолу има нещо.Онези които са го зароволи не са по малко умни от онези които го търсят!Един последен съвет не налитайте на сляпо като мухи на мед виждал съм хора които са пострадали от тази дейност,и не е изобщо за подценяване така че малко предпазливост няма да е излишна.
зна4и нишана е на скала и е уништойен поже4е от половината.преди 70 години от пра дядоми но дядо го знае и ме е водил. стои само кокошката и 1 пиленце зад неа и 1 на неа.но помни ча са биле 10 или 11.мога да кажа и раиона ако знае6 не6то да се разберем някак
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Май 08, 2012 8:47 am
cheiha написа:
markos написа:
нешто ми пише че нямам лимит и немога да праштам лични
ГАБРОВО
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Май 08, 2012 12:17 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Май 08, 2012 7:39 pm
markos написа:
ако сложиш някакви снимки ще бъде добре тази работа не става за ден два иска се много голямо търпение и време не е като да изкараш някаква монетка след сигнал на детектора ако имаш търпение аз ще се свържа с теб и ще си оставя координати
ok
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Чет Май 10, 2012 12:41 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
cheiha Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Чет Май 10, 2012 2:25 pm
няма броблем ште го снимам и ште кача но ште е след 2 3 седмици саштото малко зор се оди там
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Пет Май 11, 2012 11:55 am
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
markos Преторий
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Май 22, 2012 3:41 pm
.
Последната промяна е направена от markos на Чет Фев 13, 2014 9:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
titimedov Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Юли 23, 2013 9:24 pm
markos написа:
Да ти кажа малко работата е объркана щом нишана е счупен,но както казах направи снимки една от много близък план направо отгоре ги снимай втора направи от няколко метра и друга която да хваща целия камък.Ако пък решиш да не пускаш тука снимките ще ти да емаил адрес на който да ги пратиш и ще ми опишеш местността около камъка.За въпроса дали знам нещо конкретно по въпроса да ти кажа не съм всезнаещ или някакъв факир който веднага да ти посочи с пръст къде е мястото което търсиш човек се учи цял живот.
по принцип това са квачки и едното дето е на гърба трябва да е обърнато назад и показва вход на пещера, ако е обърнато назад само
atina Про-Консул
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Юли 23, 2013 10:07 pm
Даи ми некви подробности накъде гледа пилето което е на гърба, и вкаква посока гледа квачката ако можеш и снимка може моите знания да са за твоя нишан пиши на лични!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: molq za pomo6t Пон Юли 29, 2013 10:22 pm
-На скала викаш бил нишанът -Не знам дали си нов в тая история наречена иман....яр.....ство или просто си сверяваш часовника -Ако може да обясниш нещо за скалата може и да ти се каже нещо по определящо -Във всички случай обаче както го каза по горе колегата това не е лъжица за всяка уста..........................................
petko_petkov Новобранец
Заглавие: Re: molq za pomo6t Вто Дек 03, 2013 11:18 am
sitalk написа:
cheiha написа:
Здравей колега sitalk, форума на imperio е пълен със много интересни теми и информации. Аз и моите приятели име сериозни неща, но къде ще получим повече инфо??