Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 6:50 pm
pravih dosta probi v zemq ; 2 evro 34 sm 18mm bronzova monetka 17 sm na all metal mnogo sum nov v neshta ta i neznam dali e dobre,ako moje nqkoi d kaje! ako ima kolegi v sofia moge da napravim supostavka na jivo s nqkoi dr za da ima nqkva predstava kak sa sus dr aparati
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 6:53 pm
Колеги, качете снимки на самородки, намерени от вас с този модел, че да видим за какво точно става въпрос. И спокойно, няма да разискваме в коя местност точно са намерени.
Последната промяна е направена от Симпличио на Чет Фев 20, 2014 8:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
uzurpatora Новобранец
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 8:05 pm
Симпличио написа:
Колеги, качете снимки на самородки, намерени от вас с този мозел, че да видим за какво точно става въпрос. И спокойно, няма да разискваме в коя местност точно са намерени.
абе колега ти като капак на всяко гърне все от всичко разбираш нещо много разпитва съмнителен си нещо.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 8:11 pm
capo написа:
pravih dosta probi v zemq ; 2 evro 34 sm 18mm bronzova monetka 17 sm na all metal mnogo sum nov v neshta ta i neznam dali e dobre,ako moje nqkoi d kaje! ako ima kolegi v sofia moge da napravim supostavka na jivo s nqkoi dr za da ima nqkva predstava kak sa sus dr aparati
Колега извинявам се много но тези цели в сантиметри с тази голямата тава NEL BIG 15X17 ли ги постигна
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 8:52 pm
uzurpatora написа:
абе колега ти като капак на всяко гърне все от всичко разбираш нещо много разпитва съмнителен си нещо.
Колега, много си подозрителен, чак на параноя ми мяза, да не би да реши, че съм агент под прикритие?
бобо Джадай
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:19 pm
capo написа:
Zdraveite kolegi az na moq mu slojih antene NEL BIG 15X17 inch i nikak ne zle,obache stava tejichuk
И що го взе тоя детектор точно с това недоразумение в антените?
uzurpatora Новобранец
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:21 pm
Симпличио написа:
uzurpatora написа:
Колега, много си подозрителен, чак на параноя ми мяза, да не би да реши, че съм агент под прикритие?
може би
capo Легионер
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:34 pm
[quote="pavli_q"]
capo написа:
Колега извинявам се много но тези цели в сантиметри с тази голямата тава NEL BIG 15X17 ли ги постигна [/quote
da kolega
capo Легионер
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:36 pm
[quote="бобо"]
capo написа:
Zdraveite kolegi az na moq mu slojih antene NEL BIG 15X17 inch i nikak ne zle,obache stava tejichuk
И що го взе тоя детектор точно с това недоразумение в антените?[/quote
mi kato ne razbiram i sum amatior normalno
capo Легионер
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:37 pm
capo написа:
бобо написа:
capo написа:
kavo trqbva da zema
бобо Джадай
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Чет Фев 20, 2014 9:40 pm
capo написа:
capo написа:
бобо написа:
capo написа:
kavo trqbva da zema
стандартна сонда-дд 28 санта!
capo Легионер
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Пет Фев 21, 2014 7:56 pm
бобо написа:
capo написа:
capo написа:
бобо написа:
capo написа:
kavo trqbva da zema
Здравей колега може ли да ми дадеш некви стоиности за дулбочина на тази сонда
бобо Джадай
Заглавие: Re: Мнение за Гарет ат gold Пет Фев 21, 2014 10:48 pm
capo написа:
бобо написа:
capo написа:
capo написа:
бобо написа:
capo написа:
kavo trqbva da zema
Здравей колега може ли да ми дадеш некви стоиности за дулбочина на тази сонда