Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Дек 26, 2013 2:12 pm
horo написа:
Garrett или Minelab - http://www.minelab.com/usa/consumer/knowledge-base/news?article=204672
Айдеееее пак се започна кой е по-по най. Колеги идеален апарат няма и никога няма да бъде създаден. Има физични закони от които просто не може да се избяга. Заради това фирмите производителки правят различни апарати и си избираш кой ти пасва на теб лично- Всички апарати имат плюсове и минуси. Нагледал съм се на колеги със чудесни машини които не се справят добре с тях. От друга страна колега с обикновена машинка там за мижави парички да минава след тях и сигнал след сигнал НАЙ ВАЖНО Е ЗАД АПАРАТНОТО УСТРОЙСТВО то като не е наред няма оправяне
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Пон Яну 20, 2014 12:39 am
Тоз Гарет голяма работа! Може би, " Гратет и всички останали " ...
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Пон Яну 20, 2014 1:30 am
Новият детеkтор на Minelab не е копие на друг а на Minelab F3 Compact, които е сгъваемия минотърсач на Minelab. Изглеjда, че ще е SD2200d в опаковката на F3 Compact, оцветена в син^о.... Ще видим... SDC2300-interesting!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Съб Мар 01, 2014 6:25 pm
Aurelius написа:
Новият детеkтор на Minelab не е копие на друг а на Minelab F3 Compact, които е сгъваемия минотърсач на Minelab. Изглеjда, че ще е SD2200d в опаковката на F3 Compact, оцветена в син^о.... Ще видим... SDC2300-interesting!
Колега ,какво стана с АТХ-а,няма ли да има вече коментари?!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Съб Мар 01, 2014 8:52 pm
pechkata написа:
Kiril62 написа:
Има хубави златоносни места там където правихме клиповете така че се надявам и на успехи в търсенето на злато.
Мн. добре и аз бих се включил в теста със Голден маск 4 - ако не възразявате разбира се... Първо нека пукне пролет и птичките запеят - пък и ние може да запеем с бутилка в ръка...
Няма начин да не им разкажеш играта!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Мар 02, 2014 12:05 am
Има вече резултати. Ще публикувам през другата седмица резултати от тестове на моR тестови стенд с едни и същи обекти, но с деиствителни(не виртуални!!!) детеkтори: Garrett ATX, Minelab GPX5000, Whites Surf P.I. Dual field, Minelab ExcaliburII, Minelab ExplorerII,White's Spectra V3i. Темата ще е озаглавена : "Да надникнем и сравним-Малък паралелен тест на различни металотърсачи"... Вече съм готов с резултатите от първите 4 детеkтора, но трRбва да приключа и с последните два. Така също ще проверR нRкои от резултатите поне още един път. Целта ми е не да изтъкна качествата на един детеkтор за сметка на друг, защото този еkcперимент е "лабораторен". Истината винаги се вижда на полето в различните реални условия. Ще покаjа моите резултати, нRкои от които ме изненадаха.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Мар 02, 2014 10:02 am
Aurelius написа:
Ще покаjа моите резултати, нRкои от които ме изненадаха.
Надявам се АТХ-са да се е представил на ниво...? Ще чакаме с нетърпение да качиш клиповете и успех...
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Мар 02, 2014 10:24 am
НRма да има клипове, а само снимки, таблица с резултати и скромен анализ.Не претендирам за пълнота и обективност, нито имам намерение да правя реклама на детеkтори, а просто ще споделR тези резултати с вас.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Мар 02, 2014 10:36 am
И малко информациR в аванс за АТХ. Този детеkтор единствен детеkтира сребърно сиджирче 2.45гр. на 8см.и златно 14к, 2.3 гр. синджирче с кръстче-на 5см. в земRта(моR стенд). GPХ5000 детеkтира златното синджирче на 2.5см., а сребърното-на 1см. на същия стенд. Повече информациR-по-нататък....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Мар 02, 2014 11:08 am
Aurelius написа:
НRма да има клипове, а само снимки, таблица с резултати и скромен анализ.Не претендирам за пълнота и обективност, нито имам намерение да правя реклама на детеkтори, а просто ще споделR тези резултати с вас.
При твоите тестове няма никакво съмнение и най малко да правиш реклама на дадена марка - защото ти имаш набор от най големите детектори в света и рекламата при теб не важна...
Уверен съм в това...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Пон Мар 03, 2014 6:27 pm
Aurelius написа:
И малко информациR в аванс за АТХ. Този детеkтор единствен детеkтира сребърно сиджирче 2.45гр. на 8см.и златно 14к, 2.3 гр. синджирче с кръстче-на 5см. в земRта(моR стенд). GPХ5000 детеkтира златното синджирче на 2.5см., а сребърното-на 1см. на същия стенд. Повече информациR-по-нататък....
пиши още информация, защото и аз съм страшно впечатлен от работата на GARRETT ATX, но не смея да пиша много по темата, за да не ме усвирка публиката, че е защото съм официален представител на GARRETT WWW.GARRETT.BG Ще се радвам, ако напишеш и едно ревю, което да публикуваме в новия брой на www.imperio.bg
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Вто Мар 04, 2014 6:09 pm
Днес ще потърсR да купR малко баластра от активен гранит, ще добавR вулканични камъни и след като спре да вали и приключа тестовете с White's Spectra V3i i Explorer II, ще насипR един активен слои върху чистата и неактивHа горска почва за посев, с коRто запълних моR опiтен стенд миналата година за сравнителните експерименти на GPХ4500 и 5000(Тема::"Minelab GPX4500 v/s GPX5000" във форума). Тогава ще повторR експериментите си след въвеjдане на необходимите корекции за балансиране ( или не....) на детеkтора към почвата и елеkтромагнитните смущения. Накрая ще сравнR резултатите поотделно и помежду... Когато завърша експериментите с чиста, неактивна почва ще отворR темата и ще публикувам първите данни.
kateracha_86 Новобранец
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Май 14, 2014 2:25 pm
До колегите тествали GARRETT ATX, освен за самородно злато, става ли и за монети и 10ст горе долу на каква дълбочина ще ги хване на орудено .
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Май 14, 2014 6:47 pm
kateracha_86 написа:
До колегите тествали GARRETT ATX, освен за самородно злато, става ли и за монети и 10ст горе долу на каква дълбочина ще ги хване на орудено .
Е на този въпрос, един от хората които може ти отговори най добре е comander той работи доста време с такава машина но неговата е друга марка
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Май 14, 2014 6:51 pm
Да ето, че имаме в наличност, или по точно май вече ще свършат 50см. сонда МОНО и още на първите тестове показва много добри резултати за дълбоко търсене. На събора на БАТСЗМ http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/viewtopic.php?f=7&t=740
ще се постарая да накарам да дойде един мой приятел, който има ATX с двете сонди и може да дойдете за тестване.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Май 14, 2014 7:18 pm
https://imageshack.com/i/1a6zglj
comander Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Май 14, 2014 7:59 pm
Aurelius написа:
https://imageshack.com/i/1a6zglj
Цецо много е важно сигналите когато правиш тест с пулсова машина да са в контакт с по4вата.Тя е проводник въздуха не е .Просто съвет за по обективни анализи.Ма6инки при тебе валяло ама трябва и да се ба4ка с тях
Джэк Новобранец
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Май 15, 2014 12:56 pm
Aurelius написа:
Също не го казвам с рекламна цел, но BLISSTOOL LTC64X v3 засича златно синджирче на около 15-20 санта в силно орудени терени в Родопите, където прехвалените руски апарати Сорекс и Сигнум пищят "Перегрузка"! Намери си отнякъде един BLISSTOOL LTC64X v3 и ти гарантирам, че бързо ще пуснеш в продажба всичките апарати, дето си ги използвал за тестовете!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Май 15, 2014 1:05 pm
Джэк написа:
[ Също не го казвам с рекламна цен, но BLISSTOOL LTC64X v3 засича златно синджирче на около 15-20 санта в силно орудени терени в Родопите, където прехвалените руски апарати Сорекс и Сигнум пищят "Перегрузка"! Намери си отнякъде един BLISSTOOL LTC64X v3 и ти гарантирам, че бързо ще пуснеш в продажба всичките апарати, дето си ги използвал за тестовете!
ОК колега на събора тази събота ще дойдеш ли да покажеш на полигона направен от управата на федерацията за какво става дума...?
Последната промяна е направена от pechkata на Чет Май 15, 2014 1:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Май 15, 2014 1:08 pm
Джзк виждал съм какво прави JPX на обран бустан. За два часа изкара сумати неща дето аз за десетина ходения бях изкарал 7-8 неща. Също така скоро гледах и клип как един Блистол не може да го настроят на Казанлъшки почви дето са доста леки. Така че не дрънкай глупости.
adminn Admin
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Май 15, 2014 5:35 pm
Джэк написа:
Aurelius написа:
Също не го казвам с рекламна цел, но BLISSTOOL LTC64X v3 засича златно синджирче на около 15-20 санта в силно орудени терени в Родопите, където прехвалените руски апарати Сорекс и Сигнум пищят "Перегрузка"! Намери си отнякъде един BLISSTOOL LTC64X v3 и ти гарантирам, че бързо ще пуснеш в продажба всичките апарати, дето си ги използвал за тестовете!
Колега, ти това от САЩ ли чак го написа? Мнооого си доволин от блисмол явно сигурно си го купил от келико
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Чет Май 15, 2014 9:47 pm
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Пет Май 16, 2014 12:14 pm
Здравеи Митко, и въздуха и земRта позволRват разпространението на електромагнитното поле и само константите са различни-не е ли интересно,а? Аз знам, че имаш опит-следR това, което пишеш и мислR, че ти си един от тези, които знаят какво говорRт....Моjе и да съм се наводнил с наи-добрите детеkтори на известните производители, но това не е фаkт, които като една плаjна топка моjе да се подхвърлR назидателно насам-натам... Всички детеkтори, които имам, съм ги купил лично, защото съм бил любопитен какво моjе да се очаква от тRх.. Всички съм тествал... Е, вярно е, че не се занимавам 100% с това, което бих желал, но в USA да правиш пари с хобито си е луkc.... Е, не се оплаквам, не успRх да пусна нито един от металотърсачите, които правих през 1971-1975, а и по-късно, но наистина сега имам всичко, за което съм мечтал преди-наи-доброто! Когато ми се каже, че трRбва да се работи с металотърсачите се изненадвам! Аз наистина мислR, че това е само хобY! Поне за мене е така-не претендирам, че знам всичко, но това, което знам, мога да докаjа и покаjа... Желая ти много късмет и може и да се срещнем на събора на Rз. Копринка през Август. До скоро....
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Пет Май 16, 2014 1:21 pm
Този Garrett ATX е направо върха става за абсолютно всякакво търсене Само това с проверката на желязото Функцията IRON CHECK сигурно ще забавя малко търсенето, при нашите терени пълни с ръждиви боклуци, сигнал до сигнал, но иначе е върха