Представяме Ви новият пулс-индукционен металотърсач на GARRETT - ATX в две части. Изказваме специални благодарности на WWW.GARRETT.BG оказаото съдействие и подкрепа. Благодарение на тях форум IMPERIO.BIZ е първият в Европа в който се представя GARRETT ATX
ЧАСТ 1 - функции и контроли на GARRETT ATX
ЧАСТ 2 - подводна работа с металотърсача GARRETT ATX
Моля пишете относно GARRETT ATX - мнения, въпроси и т.н.
Айрън чека до каква дълбочина е точен примерно за желязна шайба с големина на бирена капачка-горе долу ?И след тази дълбочина цвят ли го дава?Влияе ли се тази функция по някакъв начин от минерализацията и орудяването?Благодаря!
Браво мн. добро представяне на ATX-са... Според видяното в клипа на IRON CHECK дискриминира също като V.C.O. режима на VLF детекторите... А може ли да се пибитка на този режим...?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Нед Дек 08, 2013 12:10 am
Хареса ми и на мен този МД. Дали ще бъде достъпен за болшинството от нас търсачите? Това е въпроса.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Хареса ми и на мен този МД. Дали ще бъде достъпен за болшинството от нас търсачите? Това е въпроса.
За мен въпросът е по скоро този или Ат голд-а.И двата са за самородки и потопяеми,разликата е в технологията.Ако се направи сравнение между двата на реалната им работа ще е най добре.Аз за себе си предполагам кой е "многоцелевия",но когато се види е друго
Трябва да почакаме моно сондата за дълбочина, а с ДД сондата прави наистина перфектна дискриминация. Днес ходих да гледам металотърсача при mdetectors - на живо е още по-впечатляващ, май ще събера пари за ATX, защото gpx определено няма да си купя.
Втората част на представянето бе одобрена от вицепрезидента на Гарет г-н Телез и е разпратена на всички дилари на Гарет по света! Само от www.garrett.bg
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Вто Дек 10, 2013 8:30 am
Кире, пробвахте ли колко е най малката самородка (парче злато) което може да засече и на каква дълбочина?
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Вто Дек 10, 2013 9:43 am
Не се заблуждаваите колеги! Garrett АТХ не е конкурентен на GPХ5000! Тои запълва празнината, оставена от Minelab на пазара на среден клас импулсни детеkтори с прекратRване производството на SD сериRта. Те си го знaRт и се коригираха-Minelab SDC2300 идва на пазара ...
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Вто Дек 10, 2013 10:38 am
Lamas написа:
Кире, пробвахте ли колко е най малката самородка (парче злато) което може да засече и на каква дълбочина?
Не не сме,живот и здраве напролет и това ще пробваме.Малко трудничко ще му бъде да хване самородка под 1 гр. още повече да търсим и дълбочина.Има хубави златоносни места там където правихме клиповете така че се надявам и на успехи в търсенето на злато.
Има хубави златоносни места там където правихме клиповете така че се надявам и на успехи в търсенето на злато.
Мн. добре и аз бих се включил в теста със Голден маск 4 - ако не възразявате разбира се... Първо нека пукне пролет и птичките запеят - пък и ние може да запеем с бутилка в ръка...
Защо пройзводителите не пускат таблица с характеристиките на машината?Например с коя сонда колко дълбоко хваща даден предмет.Много се дразня Само Микрон съм виждал да показват данни от които имам нужда.Всички други мълчат Все едно на една кола да не пише в характеристиките колко вдига и за колко време.Просто е недопустимо.
сама по себе си подобна таблица ще е доста заблуждаваща, щото въздушно може да избие рибата а в земята да го няма. НИКОЯ фирма не пише тези неща, защото толкова много фактори има, че накрая ще излезе, че те заблуждават.
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Дек 11, 2013 8:40 am
Искам да знам колко ми вдига колата !
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Дек 11, 2013 9:44 am
ама с гуми във въздуха
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Представяне на металотърсач GARRETT ATX Сря Дек 11, 2013 11:16 am