Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Вто Ное 26, 2013 11:15 pm
Извинявам се за спама. Но да питам,такава антена с такива размери 20x15 имате ли за ГМП ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Апр 19, 2014 2:05 pm
Здравейте,имали разлика между по старитe ГМ1 произведени преди 4-5 г и тези по новите произведени преди 1-2 г.смисъл-дали имат по добра бързина и дискр
И за ГМ3 ми е същия въпрос.Благодаря
Последната промяна е направена от легион на Съб Апр 19, 2014 3:16 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Апр 19, 2014 2:30 pm
легион написа:
Здравейте,имали разлика между по старите чисти единици пр.произведени преди 4-5 г и тези по новите произведени преди 1-2 г.смисъл-дали имат добра бързина и дискр
Извинявай,ама Я нищо не можа да разберем!Би ли запитал по по български...Кви са тия чисти единици,има ли мръсни единици?
Хаосът е или временен,или гибелен!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Апр 19, 2014 7:37 pm
легион написа:
Здравейте,имали разлика между по старитe ГМ1 произведени преди 4-5 г и тези по новите произведени преди 1-2 г.смисъл-дали имат по добра бързина и дискр
Разбира се че има и то не малка добавен е филтър против смущения от далекопроводи... Дискриминацията е увеличена на 70-80% ... Коригирана е стабилноста на 100%... За бързо възстановяване от приетия сигнал е по добре да се насочиш към ГМ1+ или ГМ4 ...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Пон Фев 23, 2015 9:02 pm
pechkata написа:
легион написа:
Разбира се че има и то не малка добавен е филтър против смущения от далекопроводи... Дискриминацията е увеличена на 70-80% ... Коригирана е стабилноста на 100%... За бързо възстановяване от приетия сигнал е по добре да се насочиш към ГМ1+ или ГМ4 ...
Четворката има ли филтър против смущения от далекопроводи?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 8:21 am
Avrelian написа:
Има в стабилизатора... С подбор на аудио тона се отхвърлят смущения от далекопроводи - ако това не помогне намаляваш POWER ...
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 3:24 pm
pechkata написа:
Avrelian написа:
Има в стабилизатора... С подбор на аудио тона се отхвърлят смущения от далекопроводи - ако това не помогне намаляваш POWER ...
Коле маската която е при мен при намалена дискриминация на нула, не може да премине в режим ал метал, при теб как е? Става въпрос за 4про.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 4:39 pm
Колега и при мен е сащото дискриминацята е на 0 ас имам 4WD двучистотната ,нямa aлметал странна работа !!!!!!!!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 6:36 pm
vasilio написа:
Колега и при мен е сащото дискриминацята е на 0 ас имам 4WD двучистотната ,нямa aлметал странна работа !!!!!!!!!!
Васка за да угоди на вас европейските търсачи, Владо е засилил яко дискриминацията.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 6:44 pm
кирката Консул
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 7:07 pm
[quote="Avrelian"][quote="vasilio"]Колега и при мен е сащото дискриминацята е на 0 ас имам 4WD двучистотната ,нямa aлметал странна работа !!!!!!!!!![/quote] Васка за да угоди на вас европейските търсачи, Владо е засилил яко дискриминацията. [/quote] Толкова много че режи и цветния сигнал
Око да види,ръка да пипне.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 7:11 pm
Не съм работил с ПРО версията и не знам как е настроена вътре електрониката... При обикновената Четворка при нулево положение на диска пее всичко на цвят... Та защо ви е тази опция нали дели на висок и нисък тон - това е ал метал...?
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Чет Фев 26, 2015 7:23 pm
кирката написа:
Avrelian написа:
vasilio написа:
Васка за да угоди на вас европейските търсачи, Владо е засилил яко дискриминацията.
Толкова много че режи и цветния сигнал
Имах съмнения и кирката ги потвърди, и ко прайм ся- олх!
muhomorka Легионер
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Пет Фев 27, 2015 11:00 pm
Няма такова нещо момчета! 4 pro с 0-ва дискриминация си свири яко железата (нисък тон) на двутонално или ги къса (даже мълчи) на 1 тон. Поздрави!
talasumo Легионер
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 10:34 am
muhomorka написа:
Няма такова нещо момчета! 4 pro с 0-ва дискриминация си свири яко железата (нисък тон) на двутонално или ги къса (даже мълчи) на 1 тон. Поздрави!
Е именно де,щом на два тона пее желязото нисък тон, а на един тон го мълчи значи си дискриминацията не е изключена.
cecomotors Легионер
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 11:54 am
Имах Г.М.2 и на нула си имаше дискриминация,възможно е и на четворките да си е вградена.Двойката най добре работеше на диск. 1-1.5.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 12:02 pm
Колега тя несамо ГМ 2 работи наи добре на 1 - 1.5 и 4 про и 4wd са така
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 1:28 pm
Avrelian написа:
pechkata написа:
Avrelian написа:
Коле маската която е при мен при намалена дискриминация на нула, не може да премине в режим ал метал, при теб как е? Става въпрос за 4про.
Така е, по-новите маски нямат ALL METAL, даже на DISC LEVEL 0, имат дискриминация но тя е много слаба и е само до 1 см от антената . Това се наложи заради пустите чужденци първо те не се интересуват от ALL METAL, a и искаха да засиля дискриминацията, за това се получи този голям проблем за БГ потребителите.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 5:10 pm
За какво служи потенциометъра от долу, на 4про? В упътването не пише за него.
Последната промяна е направена от Avrelian на Нед Мар 01, 2015 7:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 5:25 pm
Avrelian написа:
За как служи потенциометъра от долу, на 4про? В упътването не пише за него.
Колега Avrelian ас имах преди време 4про но нямаше отдоло потенциометар,да не става вапрос за друг модел
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Въпросче за Golden mask Съб Фев 28, 2015 6:12 pm
vasilio написа:
Avrelian написа:
За как служи потенциометъра от долу, на 4про? В упътването не пише за него.
Колега Avrelian ас имах преди време 4про но нямаше отдоло потенциометар,да не става вапрос за друг модел