Заглавие: Golden Mask 4W Pro Сря Апр 10, 2013 6:29 pm
Последната промяна е направена от Golden Mask на Чет Апр 11, 2013 12:11 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Апр 10, 2013 7:06 pm
Golden Mask написа:
Много добра визия!
Селския Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Апр 10, 2013 7:11 pm
Фата ли?
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Апр 10, 2013 9:25 pm
много добре браво копчето до буксата за зарядното за слушалките ли е само то не ми допада нещо
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Апр 10, 2013 11:48 pm
kaponcheto написа:
много добре браво копчето до буксата за зарядното за слушалките ли е само то не ми допада нещо
За слушалките е, ще го сменим с това долу.... и на мен не ми харесва, но само такива има на родния пазар, в момента сръчни китайчета ги правят, надявам се до края на месеца да са тук.
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Апр 11, 2013 12:03 am
Стават ли тези слушалки и за други марки мд и, мога ли да си поръчам от вас?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Апр 11, 2013 12:15 am
kronos555 написа:
Стават ли тези слушалки и за други марки мд и, мога ли да си поръчам от вас?
Стават, но свързването е лек проблем, предавателя трябва да е по-далеч от електрониката, най-добре е да се монтира при батерията (ако батерията е под подлакътника и ако има място) трябва да се свърже от някой който знае какво прави.
zaq Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Апр 11, 2013 8:00 am
От кога апарата ще е на пазара?
ianmaklaud Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Апр 11, 2013 12:11 pm
Владо можеш ли да ми направиш един такъв да работи край бургас пък било и на 10-15см
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Апр 14, 2013 9:10 am
ФАТА и то отлично, от вчера съм с ГМ 4W PRO, за което благодаря на Владо и трябва да ви кажа че апарата работи жестоко, много е лек и отлично балансиран, дискриминацията е категорична, на Владо за отличната машинка която е направил.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Апр 14, 2013 1:53 pm
vako70 написа:
ФАТА и то отлично, от вчера съм с ГМ 4W PRO, за което благодаря на Владо и трябва да ви кажа че апарата работи жестоко, много е лек и отлично балансиран, дискриминацията е категорична, на Владо за отличната машинка която е направил.
Чехите също получиха първите си Golden Mask 4W Pro
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Апр 14, 2013 1:54 pm
ianmaklaud написа:
Владо можеш ли да ми направиш един такъв да работи край бургас пък било и на 10-15см
В Бургас е трудна работа, мога да ти пратя машинка, пробваш я 2-3 дни и ако ти хареса я взимаш .
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Апр 14, 2013 2:18 pm
Golden Mask написа:
ianmaklaud написа:
В Бургас е трудна работа, мога да ти пратя машинка, пробваш я 2-3 дни и ако ти хареса я взимаш .
Браво Владо,е това вече е поведение на истински джентълмен,мойте адмираций .
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Апр 14, 2013 10:32 pm
Днес направихме тест в изоставени лозя (който е бачкал в лозе знае за какво става дума) с малката сонда 7" просто се работи чудесно, категорична дискриминация
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 08, 2013 11:00 pm
Първи тест и със безжични слушалки, перфектна работа, никакво забавяне на сигнала - абсолютно и категорично.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Май 09, 2013 7:35 am
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Май 19, 2013 5:43 pm
Стика карбонов ли е? Копчето не е лошо какво му е
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Май 19, 2013 6:59 pm
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Нед Яну 12, 2014 1:43 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stanislav1916 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Май 19, 2013 7:20 pm
А какма е цената каде да я вида ?
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Май 19, 2013 8:20 pm
nasko75 написа:
е така се гради доверие на клиента към производителя ,страхотен бизнес подход от страна на Владо пробваш и ако ти хареса плащаш
Така е..... По точен и коректен производител от Golden Mask няма. Всичко при Владо е изпипано на макс,по добро доказателство за качество няма.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Пон Май 20, 2013 7:27 am
vako70 написа:
Днес направихме тест в изоставени лозя (който е бачкал в лозе знае за какво става дума) с малката сонда 7" просто се работи чудесно, категорична дискриминация
В лека или тежка/минерализирана/ почва е това?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Пон Май 20, 2013 8:43 am
ianmaklaud написа:
Колега ти нали пробва Голден маск 1+ когато Владо беше пуснал една да обикаля из страната и ако тя не работи по вашия край много жалко - ама все пак имаш възможност да пробваш и Голден маск 4 про успех...
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Пон Май 20, 2013 9:55 pm
Струва ми се че четворката има голяма разлика с единицата
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 22, 2013 9:53 am
vako70 написа:
Първи тест и със безжични слушалки, перфектна работа, никакво забавяне на сигнала - абсолютно и категорично.
Колега,а на какви пари е апарата,,,и със 2 антени ли се предлага или е по избор на клиента,,иначе това което си писал,не е само реклама за производителя,нали така,,,,а ако намериш и време да направиш и едно клипче,направо ще е супер,защото лично аз на клипове които са направени от производители да си кажа честно не вярвам,защото винаги има нещо което да не ,,,пасва,,,на което се пише за апарата и на видео тестовете производителите,,,,умело,,прикриват тези недостатъци,,не говоря само за маската а като цяло за апаратите,,иначе така като го гледам,,,,хваща окото,,,,е успех на производителя,и това е добре защото се развива в правилната посока,,,
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 22, 2013 9:55 am
pirat1944 написа:
vako70 написа:
Колега,а на какви пари е апарата,,,и със 2 антени ли се предлага или е по избор на клиента,,иначе това което си писал,не е само реклама за производителя,нали така,,,,а ако намериш и време да направиш и едно клипче,направо ще е супер,защото лично аз на клипове които са направени от производители да си кажа честно не вярвам,защото винаги има нещо което да не ,,,пасва,,,на което се пише за апарата и на видео тестовете производителите,,,,умело,,прикриват тези недостатъци,,не говоря само за маската а като цяло за апаратите,,иначе така като го гледам,,,,хваща окото,,,,е успех на производителя,и това е добре защото се развива в правилната посока,,,
колеги,питането ме беше към вако,,,,пропуснал съм го да го кажа,,