Заглавие: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 8:00 am
Интересуваме има ли металотарсач който следи постояно изменението на почвата и се самобалансира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 8:50 am
niki3 написа:
Интересуваме има ли металотарсач който следи постояно изменението на почвата и се самобалансира
Мисля че White's имаха такива уреди да си оправят сами земята или авто грунд не фиксиран грунд мени се почвата на обекта и автоматично си компенсира земята ако не се лъжа White's Prizm 6T я има тази функция White's Coinmaster GT White's M6 White's GMT White's DFX300 ............................и други модели от високия клас
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Вто Ное 12, 2013 10:03 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 9:03 am
Да Уайтс имат тази функция авто-трак ама истински и затова не е дълбок детектор защото постоянно следи грунда... И всички др. които имат тази функция - autotrac ...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 11:30 am
Minelab eureka gold
manchi_81 Легионер
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 11:33 am
И Minelab X-Terata 705 има проследяващ грунд
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 11:57 am
Mladencho написа:
Minelab eureka gold
"ACCU-TRAK "цифров земен баланс с две скорости опции за увеличена дълбочина
бобо Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 1:52 pm
Да не забравите и Гарет гти 2500!
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 2:51 pm
двете степени на еуреката са за бързина на вастановяване а не за увеличаване на дълбочината.
adminn Admin
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 4:50 pm
niki3 написа:
Всички металотърсачи в които има опцията TRACKING следи земята. автоматичните също, дори и да нямат тракинг.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 5:49 pm
бобо написа:
Да по точно се интересувам за Гарет гти 2500 и то за работа с голямата сонда
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 7:51 pm
Ники, Сорекса няма ли авто следене на земята?
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 8:32 pm
Ne6o написа:
Ники, Сорекса няма ли авто следене на земята?
Има автоматична настройка но при смяна на почвата не се самонастройва а си остава в същата стойност и явно си остава около нея и някой път се получават лъжливи сигнали , няма автоматично проследяване на грунда
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 9:10 pm
За "Скорость АПБ" ли става дума? Във вторичното главно меню М1 ? Там има аутотрак с 2 скорости бързо и бавно.
P.S. (АПБ - автоматична подстройка баланса)
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Вто Ное 12, 2013 9:56 pm
Ancient Hunter написа:
За "Скорость АПБ" ли става дума? Във вторичното главно меню М1 ? Там има аутотрак с 2 скорости бързо и бавно.
P.S. (АПБ - автоматична подстройка баланса)
Има такава настройка но грунда си остава на тая стойност на която е грундиран в смисъл апарата е по- бърз но няма изместване на грунда .
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 12:58 am
Сигнума мисля че има с 5 скорости, но аз никога не го ползвам, предпочитам да си пребалансирам, ако си по напреднал с машината веднага ще усетиш че земята ти е мръднала.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 3:09 am
Игъл спектрум има опция за проследяване на почвата и автоматично коригиране на грунда.Като времето за коригиране може да се избира през какъв интервал от време да става.Всичко това обаче не върши никаква работа ,защото сондата винаги се надига в края на маховете които търсача прави.За това даже и почвата да не се промени ,грундбаланса се променя.Автоматиката възприема отдалечаването на сондата от земята като промяна на почвата и ненужно коригира баланса.Така естествено не може да се търси и след няколко опита се отказах да ползвам автоматичното проследяване на почвата.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 10:30 am
niki3 написа:
бобо написа:
Аз съм му фен на тоя Гарет,ма за коя по точно сонда казваш?
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 12:12 pm
бобо написа:
niki3 написа:
бобо написа:
Аз съм му фен на тоя Гарет,ма за коя по точно сонда казваш?
Имам предвид за 45см ехцелepатор ДД.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 2:05 pm
Да по точно се интересувам за Гарет гти 2500 и то за работа с голямата сонда написа:
Че да беше питал още на първия пост че те интересува коткретен модел... Да Garrett GTI 2500 има autotracing и то не лош също има и следене на маховете на оператора и се самонастройва по тях тази опция е мн. ценна при търкане ScanTrack...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 4:24 pm
pechkata написа:
Че да беше питал още на първия пост че те интересува коткретен модел... Да Garrett GTI 2500 има autotracing и то не лош също има и следене на маховете на оператора и се самонастройва по тях тази опция е мн. ценна при търкане ScanTrack...
Много точен пост! Ти си първия, който знае за тази подробност на GARRETT GTI 2500 за маховете - 99% от продавците - чекиджии в България незнаят за това.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 5:08 pm
pechkata написа:
Преди доста години когато работех с гти-то,за 4-5 години нито един път не използвах ръчен грунд.Слагах антената на земята ,включвах и тръгвах.Никога,ама никога не ми се е налагало да донастройвам,или да имам проблеми с горещи камъни,или тем подобни.При този модел,тази функция наистина работи както трябва.Колкото до въпросната антена,поне при мен,машината ставаше нервна,имаше много паразити и трудно вървеше.На чист и неоруден терен обаче-вадеше направо невероятни дълбочини!......Сега като се замисля,може би ако я бях пробвал на ръчен режим,щеше да е по-добре,ама тогава още аджамия...
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 7:53 pm
Значи ще излезе че Garrett gti 2500 e може би най-добър монетар
бобо Джадай
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Сря Ное 13, 2013 8:41 pm
niki3 написа:
Значи ще излезе че Garrett gti 2500 e може би най-добър монетар
Ако имаше по добра дискриминация и бързина...може би!А и все пак е модел от преди 13-14 години...!
solid Легионер
Заглавие: Re: Кой металотарсач следи постояно грунда Чет Ное 14, 2013 7:16 pm
лобото,също има проследяващ грунд
quell Легионер
Заглавие: От Тесоро Сря Яну 01, 2014 10:43 am
..Lobo supertraq е с истински самопроследяващ грунд, естествено за сметка на дълбочината