Здравеите колеги.. От известно време работя с металдетектор Soldier 2 и имам доста добри отзиви за този апарат реших да направя наколко клипа и снимки да покажа как се справя апарата в активна почва с антена 28 сантиметра..
снимки на апарата: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/46/z1zw.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/6ilp.jpg/ тук на тази снимка е показан стария модел които е в ляво на снимката а посредата и в дясно с новия панел и вид...теста на клипа които направих е с малката антена 28 санта която е много по лека от останалите а с много по големи вазможности.....теста е на средно активна почва в неразкопаната част от дупката на даното е поставена монета 26мм на далбочина около 30 санта ...вижте резултата...
Здравеите колеги.. От известно време работя с металдетектор Soldier 2 и имам доста добри отзиви за този апарат реших да направя наколко клипа и снимки да покажа как се справя апарата в активна почва с антена 28 сантиметра..
снимки на апарата: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/46/z1zw.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/6ilp.jpg/ тук на тази снимка е показан стария модел които е в ляво на снимката а посредата и в дясно с новия панел и вид...теста на клипа които направих е с малката антена 28 санта която е много по лека от останалите а с много по големи вазможности.....теста е на средно активна почва в неразкопаната част от дупката на даното е поставена монета 26мм на далбочина около 30 санта ...вижте резултата...
определено е по добар от соверена това не е реклама а реалност колега....затова са и тези форуми тази машина скрива соверена в миша дупка.....тези които са голими маистори да заповядат на гости да ги заведа за си натрашкат машините на рудата...
определено е по добар от соверена това не е реклама а реалност колега....затова са и тези форуми тази машина скрива соверена в миша дупка.....тези които са голими маистори да заповядат на гости да ги заведа за си натрашкат машините на рудата...
Здрасти,я пробвай да сложиш монетата в страничен джоб на дупката(може и на 25см),после я зарини и метни едно желязо отстрани да се вижда че машината е в режим дискриминация.Поздрави
и между другото,не е нужно да нападате човека,а по добре го питайте за минуси и плюсове на апаратите със който е работил,стига само обиди и простотии във форума.имам чуството ,че тук само чакате някой да пише нещо и веднага скачате,няма нещо от рода защо мислиш така,какви плюсове има какви минуси,само нападки,много грозно,така мисля,как ще има последователи металдетектинга като гледат хората,че само се обиждате ,не мога да разбера какво толкова делите един харесва западен апарат,друг български,споделяйте,защо да се плюете.
и между другото,не е нужно да нападате човека,а по добре го питайте за минуси и плюсове на апаратите със който е работил,стига само обиди и простотии във форума.имам чуството ,че тук само чакате някой да пише нещо и веднага скачате,няма нещо от рода защо мислиш така,какви плюсове има какви минуси,само нападки,много грозно,така мисля,как ще има последователи металдетектинга като гледат хората,че само се обиждате ,не мога да разбера какво толкова делите един харесва западен апарат,друг български,споделяйте,защо да се плюете.
Здравей колега,предложението ми по горе е съвсем сериозно,като целта е да се осветлят част от възможностите на апарата.За заяждане и дума не може да става поне от моя гледна точка
По техническата страна на въпроса не мога да кажа нищо...
Благодаря на колегата Солид които ме подкрепя за тези които ме критикуват ще кайа че е нужно да се опита от всичко за да се добие някаква представа как каботи един апарат! Опитах заводски и БГ масшини има разлика и тя е че при заводските се използва микропроцесорно управлние на електниката забелязах че при заводските има по добра дискриминация но няма пробивност апарата в почвата...Бг машините са обратно... При Солджер 2 има голяма побивност в земята много стабилна 28 ДД антена за уродено която побива през тежки камани в режим дискриминациа докато други немогат да направят това и такаж клип ще кача скоро....слабостите са по слаба дикриминаця и по бавна на ход от другите бг машини...Исками се всички вие колеги които си мислите че вашия апат е по добар от този елате да ви заведа на си ги побвате...да виждате сигнала от горе и да ви се чиди апара какво да ви го даде.Несам тук да правя реклама на които и да е а покажа как работи машината...и запомнете че сигналите за в земята не вав ваздуха.....мога да добавя че Солджер 2 бие ХП Деус които иска да отиде при Краси и да пробва....
ако съм засегнал някой да извинява,но няма смисъл от заяждане а от иформация за апаратите за да има всеки представа без да си купува апарата дали си струва да си дава парите или да тъпси друг вариант
Солджер 2 пробива през тежки камани от рода на гранит и други смесени с разни с желязна руда слюда и други минерали и керамика тежка в режим дискриминация...и това ще покажа след време..Деус неможе да побие през тях...
ако пробива камани,значи го имаш от скоро, по старите не могат ,но имат и своите недостатъци както всяка българска машина,1-лев до антената на 1-сантиметър го дава желязо за маските не споря ,но и те имат недостатъци
за това, за дълбоките български машини антените не трябва да се суркат по земята, а да са поне на 4-5 сантиметра от земята за да няма инциденти,някоя купешка машина от най- ниския клас да я бие/като извади парата/
да това го констатирах че когато е близо сигнала до антената от 1 до 3 санта го дава двоен но и това ще баде отстранено а за каманите новата платка се справа отлично пробива чудесно...
да това го констатирах че когато е близо сигнала до антената от 1 до 3 санта го дава двоен но и това ще баде отстранено а за каманите новата платка се справа отлично пробива чудесно...
Колегата имаше друго в предвид,че когато ти е издут апарата (за максимална дълбочина)близкия сигнал който е отгоре на пръста запушва или затапва апарата и на практика пропускаш сигнала.Аз съм работил с такъв апарат и съм го изпитал това,виждаш монетата минаваш с апарата над нея а сигнал няма,като вдигнеш малко антената има сигнал.А това,че близкия сигнал го дава двоен не е проблем те всички са си така.
за това, за дълбоките български машини антените не трябва да се суркат по земята, а да са поне на 4-5 сантиметра от земята за да няма инциденти,някоя купешка машина от най- ниския клас да я бие/като извади парата/
Случват се и такива неща Иначе си е шест Солджера!
https://www.youtube.com/watch?v=DIFJsktxQF4
Харесва ми!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!