Заглавие: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Пон Окт 14, 2013 2:50 pm
Колеги,моля ви кажете ми дали,ако си сменя сондата на детектора с кръгла ще се държи по-добре на замърсени места.Маската където има цвят и желязо просто не мога да се справя ожелезява здраво.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Пон Окт 14, 2013 5:17 pm
the_lefty написа:
Колеги,моля ви кажете ми дали,ако си сменя сондата на детектора с кръгла ще се държи по-добре на замърсени места.Маската където има цвят и желязо просто не мога да се справя ожелезява здраво.
Не мога да разбера,МАСКАТА 1,2,3,4,с толкоз отдзиви и "успехи" и накрая ...НИЩО.Естественно ,че ще ожелезява като всички подобни детектори.Фишера и той ожелезнява,но важното е какво намира!
Последната промяна е направена от astervil на Сря Окт 16, 2013 5:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Пон Окт 14, 2013 6:06 pm
astervil написа:
the_lefty написа:
Не мога да разбера,МАСКАТА 1,2,3,4,с толкоз отдзиви и "успехи" и накрая ...НИЩО.Естественно ,че ще ожелезнява като всички подобни детектори.Фишера и той ожелезнява,но важното е какво намира!
със голяма антена в замърсено няма как да не ти ожелезява , намери си някой малка
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Пон Окт 14, 2013 7:10 pm
the_lefty написа:
Всички антени за ГМ са DD , разликата е че едните са кръгли а другите елипси . ГМ2 е бавна машина и не се справя добре на замърсено, ако и сложиш 7'' сонда ще е по-добре . ГМ1+ и ГМ4 (4 Pro) са бързи машини и работят по-добре в замърсени с железа обекти. Но все пак най-важна е антената ! С голяма антена е все едно да отидеш с 10м телескоп в реката !
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Вто Окт 15, 2013 11:22 am
Благодаря за точния отговор.от къде мога да си купя такава антена 7 инчова?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Вто Окт 15, 2013 11:58 am
the_lefty написа:
Благодаря за точния отговор.от къде мога да си купя такава антена 7 инчова?
От Боян (воденицата), утре ще му пращам няколко детектора, ако искаш мога да сложа в кашона и една 7''
the_lefty Новобранец
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Вто Окт 15, 2013 12:24 pm
Да ние се познаваме много добре с чичо Боян,а за цената евентуално да се чуем става ли и ако става да ми дадете вашия номер.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Разлика м/у кръгла и DD сонда за Маска 2 Сря Окт 16, 2013 8:23 pm