До www.mdetectors.com официален представител на много от световно известните марки на производители на металотърсачи и ВИВАКС ГРУП ООД –осъществяваща гаранционния им сервиз.
Господа, Искам да благодаря за отзивчивостта и за професионализма Ви!
След установен проблем с металдетектора ми се свързах с Вас и по най –бързият начин ми казахте да го изпратя по Еконт. За по малко от 2 дни / това е времето за отиване на пратка до дадено място в България и връщането й веднага по Еконт/ , МД-ра отново беше в ръцете ми в перфектно състояние!
Такъв бърз, но на същевременно сериозен ремонт на МД –ра не ми е извършван от както се занимавам с това хоби. А времето не е малко. Много се радвам, че в България има такива фирми като вашите и специалисти, чиито професионални качества и умения не отстъпват на световните такива и съм много щастлив, че оправдаха доверието ми!
Пожелавам Ви и за напред , все така да бъдете отзивчиви и перфектни професионалисти!
Още веднъж Ви благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: БЛАГОДАРСКО! Пет Сеп 20, 2013 11:35 pm
Браво нали за това им се доверяваме,а те са официален представител и гарант!
BEKS Консул
Заглавие: Re: БЛАГОДАРСКО! Съб Сеп 21, 2013 9:13 am
Това е начина по който трябва да се работи и да се печелят клиенти за напред.Моят Фишер също е от тях взет и съм сигурен,че при евентуален проблем ще откликнат така бързо.Ако можеш да напишеш какъв му беше проблема(може и на лични)?
Колеги, за разлика от други търговци на металотърсачи, аз съм търсач и знам какво е да си без детектор и затова правим всичко възможно да сме максимално коректни. За 10 години нямаме един недоволен клиент и съм приятел с всички мои клиенти. За последните години се навъдиха търговци на металотърсачи, дето нямат черно под ноктите, а от такива много далеко бягайте. На много шоу съм се нагледал на прецакани колеги, защото са спестили 10 лв., купувайки от някой си търговец. Ако седна да пиша ще загубя много време и затова Ви казвам - само от ОФИЦИАЛНИЯ представител. За Фишер и Технетикс сме само ние за България и Ви предупреждавам, ча на пазара има ментета на Фишер, които нямат гаранция, произход и сервиз. На Ф5 една от пътечките на предния панел се беше прецакала и когато натиснеш тоне, се натиска ноч и просто сменихме целия панел. Мерси Колега за поста!!!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: БЛАГОДАРСКО! Пон Апр 07, 2014 11:19 am
Моите благодарности към WWW.MDETECTORS.BG и WWW.SHOP.IMPERIO.BG вече вземам втори уред и голяма антена от тях и съм много доволен от тяхното отношение към клиентите .Ако поне половината от фирмите в България са като тях може някога и ние да заприличаме на Европейци И лични благодарности към Светослав Петков Пичове желая ви успех и спорна работа
Които иска да работи спокойно с уреда си, и да разчита на добро сервизно обслужване да купува от WWW.MDETECTORS.BG и WWW.SHOP.IMPERIO.BG те са без конкуренция на нашия БГ пазар с цени и сервизно обслужване №1 са
И моят фишер е от там.На място ходих да си го вземам и останах доста доволен от човека отсреща.Светьо мисля че беше.Ето този телефон използвам аз: 0889197820
Заглавие: Re: БЛАГОДАРСКО! Пет Фев 27, 2015 12:53 pm
Колеги , искам да изкажа моите благодарности към производителя на Микрон,който веднага се отзова на една моя молба към него . Стефчо още един път БЛАГОДАРЯ! !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: БЛАГОДАРСКО! Пет Фев 27, 2015 3:22 pm
ivanasen написа:
Колеги , искам да изкажа моите благодарности към производителя на Микрон,който веднага се отзова на една моя молба към него . Стефчо още един път БЛАГОДАРЯ! !