колеги някой да е работил е така нареченият "римски бастун",чета разни книги тука как още от тракийско време са засичали златните залежи,точно с тоя "бастун" а и конструкцията му е много проста.ако има някой нека пише повече за това творение на природата В тази книга е разкрита тайната на Римският Бастун (Римският Багет).
Тук ще намерите закономерностите на античната Физикална радиестезия, конструкцията на уреда и методиката на изследване.
Изяснено е, че съвременната радиестезия е мантална и смесена, а не физикална. Тя не се базира на гравитационното взаимодействие и е далеч от принципа и постиженията на античната Физикална радиестезия.
Тук за първи път е представена информация за Гравитационната локация и Гравитационния резонанс.
Заглавие: Re: радиестезия и римският бастун Пет Авг 30, 2013 9:18 am
книгата е от antiqshop или antiqshop.ltd@gmail.com
maradji1 Легионер
Заглавие: Re: радиестезия и римският бастун Пет Авг 30, 2013 9:26 am
погледни тук Разгадаването на тайната на Римския Бастун започна от момента, в който до мен достигна оръфан стар ръкопис, указващ конструкцията му.
Старецът, който ми го показа твърдеше, че е от жречески род, че е получил ръкописа по наследство и че тайната му не е излизала от рода им.
На моя скептицизъм старецът отвърна - Сега ще видиш, че уредът наистина работи.
Той успешно ми демонстрира своя уред, като лоцира 1 кг. сребро, скрито лично от мен .
Разказа ми как е правил много тестове, как е посветил живота си на това изкуство и как е успял да намира самородно злато.
Това му щастие обаче било помрачено от липсата на потомство. Особено нещастен беше поради загубата на съпругата си.
Старецът ми сподели и разочарованието си от роднините, които постоянно го изнудвали за пари и гледали само как да се домогнат до имуществото му.
После ми обясни подробно какво представлява бастунът (римският багет), каква е конструкцията му, как се изработва, как функционира, каква е методиката на изследването, какви условия са необходими, за да сработи, какви са предимствата и недостатъците му.
Преди да представя тук наученото тогава, трябва да кажа, че веднага се замислих за физичното явление, което стои зад този древен уред.
Скоро след откровението си старецът почина, а аз се посветих на изследователска дейност.
За около 10 години успях да разкрия тайната на Римския Бастун и Физикалната радиестезия.
Установих, че зад успехите на древните радиестезисти се крие съвсем реално физично явление, което нарекох “Гравитационен резонанс“...
Оригиналният Римски Бастун е изработен от стъклена тръбичка. Тя е дълга 70 см. Към единият и край е монтирана ос.
Пред оста (към дългата част) е поместен “резонатор“ (метал), а зад оста (в края на тръбичката) има резервоар, пълен с “възбудител“ (глина).
Оста е фино шлифована, изработена от медна сплав. Оста лагерува в цилиндрична ръкохватка. Тя е изработена от същата сплав и има изпъкнало дъно. Така се образува своеобразен лагер.
Самата стъклена тръбичка (силиций) съответства на преобладаващия в земната кора химичен елемент (гравитациония фон). Резонаторът представлява златен, сребърен, меден или друг метален цилиндър. Резонаторът се помества плътно пред самата ос, вътре в стъклената тръбичка (антената), пред възбудителя (виж фиг.1).
Възбудителят представлява стъклен цилиндър, пълен с радиоактивна глина.
Старецът я наричаше "мъртва хума", поради липсата на нещо живо в нея.
За по-добро лагеруване на оста, старецът я смазваше с гъша мас .
Макар и примитивен, този древен локационен инструмент наистина работи.
С Римския Бастун може да лоцирате (засечете) 500 гр. злато на 200 м. дистанция.
Всеки от Вас може сам да си го изработи, да експериментира и да се увери в истинността на тази древна тайна...
С изработката на Римския Бастун вие ще притежавате реално работещ Гравитационен локатор.
Това е истинската Физикална радиестезия. Постиженията на древните геологопроучватели могат да бъдат ваши.
Бъдете сигурни, че не се нуждаете от никакви екстрасензорни способности, за да работите с уреда.
Локаторът работи на базата на гравитационното взаимодействие и Гравитационния резонанс.
Не си губете времето с всевъзможните мантални пособия на днешните радиестезисти. Това е зона на здрача...
Надяваме се тази книга да хвърли достатъчно светлина върху Физикалната радиестезия и да подпомогне научното и развитие...
В тази книга е разкрита тайната на Римският Бастун (Римският Багет).
Тук ще намерите закономерностите на античната Физикална радиестезия, конструкцията на уреда и методиката на изследване.
Изяснено е, че съвременната радиестезия е мантална и смесена, а не физикална. Тя не се базира на гравитационното взаимодействие и е далеч от принципа и постиженията на античната Физикална радиестезия.
Тук за първи път е представена информация за Гравитационната локация и Гравитационния резонанс
колеги някой да е работил е така нареченият "римски бастун",чета разни книги тука как още от тракийско време са засичали златните залежи,точно с тоя "бастун" а и конструкцията му е много проста.ако има някой нека пише повече за това творение на природата В тази книга е разкрита тайната на Римският Бастун (Римският Багет).
Тук за първи път е представена информация за Гравитационната локация и Гравитационния резонанс.
СЪДЪРЖАНИЕ:
ВЪВЕДЕНИЕ / 4
КОНСТРУКЦИЯ / 5
БАЛАНС И РЕАКЦИЯ / 6
ПОДДРЪЖКА / 14
ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ / 14
Това е поредната Казанлъшка ИЗМАМА.. цената на тази книжка/тетрадка от 30стр./ е 29,00лв. и в нея няма нищо стойностно ..освен.. ''научния труд'' на ''гениалният Физикален радиестезист'' г-н Веско Божиков от гр.Казанлък който от скоро явно е открил всички Физични закони на тази планета ....
Вземете и се ограмотете малко що е гравитация, как действа тя и най-важното колко мин. трябва да тежи едно тяло за да предизвика и най-малкото възможно гравитационно привличане, пък чак тогава можем да седнем и да говорим за гравитационен резонанс.Иначе като идея е добре ,но ако търсим злато във вселенски мащаб.Може пък и това да стане някой ден, знае ли се.
Вземете и се ограмотете малко що е гравитация, как действа тя и най-важното колко мин. трябва да тежи едно тяло за да предизвика и най-малкото възможно гравитационно привличане, пък чак тогава можем да седнем и да говорим за гравитационен резонанс.Иначе като идея е добре ,но ако търсим злато във вселенски мащаб.Може пък и това да стане някой ден, знае ли се.
Струва ми се ,че разбирам механичния и електрическия(в трептящите кръгове) резонанс.Но не и гравитационния.Ще съм много благодарен,ако някой колега го обясни и се отзове с готовност на евентуални,допълнителни въпроси.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: радиестезия и римският бастун Пет Сеп 06, 2013 10:59 pm
Трибал-М написа:
stater написа:
Струва ми се ,че разбирам механичния и електрическия(в трептящите кръгове) резонанс.Но не и гравитационния.Ще съм много благодарен,ако някой колега го обясни и се отзове с готовност на евентуални,допълнителни въпроси.
Десет дни изминаха,обяснител не се появи,господа багетисти-професионалисти и любители.
Десет дни изминаха,обяснител не се появи,господа багетисти-професионалисти и любители.
и аз това чакам?
...Я да пием по едно двойно-за здраве и късмет,пък другото-когато дойде.На здраве!
Хаосът е или временен,или гибелен!
maradji1 Легионер
Заглавие: Re: радиестезия и римският бастун Пет Сеп 20, 2013 2:07 pm
Трибал-М написа:
maradji1 написа:
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
и аз това чакам?
...Я да пием по едно двойно-за здраве и късмет,пък другото-когато дойде.На здраве!
baibradyr Новобранец
Заглавие: за бастуна Вто Апр 08, 2014 2:13 pm
колеги направих бастуна и има реакция сега чакам да ми донесат по-силно радиоактивна глина питах няколко пъти за конструкцията
не ми се коментират ехидни коментари прочетете сами за какво става въпрос geophysics.zonebg.com/romrod/enromrod.pdf половината книжка я има фрий на английски
не ми се коментират ехидни коментари прочетете сами за какво става въпрос geophysics.zonebg.com/romrod/enromrod.pdf половината книжка я има фрий на английски
Кое е ехидното ?Няма коментар!Има метафорично пожелание! Поздрави и късмет!
СЪДЪРЖАНИЕ:
ВЪВЕДЕНИЕ / 4
КОНСТРУКЦИЯ / 5
БАЛАНС И РЕАКЦИЯ / 6
ПОДДРЪЖКА / 14
За мен това са пълни измислици римският бастун това са римски роби бастуни които локализират находищата с кирките като завладеят римляните някое племе ,започват да използват техните находища в крайна сметка за това ги завладяват
СЪДЪРЖАНИЕ:
ВЪВЕДЕНИЕ / 4
КОНСТРУКЦИЯ / 5
БАЛАНС И РЕАКЦИЯ / 6
ПОДДРЪЖКА / 14
За мен това са пълни измислици римският бастун това са римски роби бастуни които локализират находищата с кирките като завладеят римляните някое племе ,започват да използват техните находища в крайна сметка за това ги завладяват
Межу другото са били напълно наясно къде са готовите разработени наодища ,така ,че според мен много не им се е налагало да ги търсят с бастуни да не говорим пък за съседите румънци как си намират повод да ги нападнат заради многото им златто.
Много ще ми е интересно да видя някой клип как намира някои с римски бастун злато, ама само да не е някой слънчев ден, че ще трябва да пием по една чаша студена вода.