[quote="emilio"]Купувам Minelab Еурека Голд в добро сьстояние на разумна цена-0894357217[/quo
наѝ добриа вариант е този : http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Minelab+%D0%95%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B0+%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%B4&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1311.R1.TR3.TRC1.A0.XMinelab+eu&_nkw=minelab+eureka+gold&_sacat=0
nobody,колко години работи с eureka gold че насъбра толкова знания за нея,или е модерно да се дрънкат глупости за машина от която 95 % от търсачите в българия си нямат хал хабер.
nobody,колко години работи с eureka gold че насъбра толкова знания за нея,или е модерно да се дрънкат глупости за машина от която 95 % от търсачите в българия си нямат хал хабер.
за тези 10 години съм купувал като втора машина много други,като соверен,хлти др.винаги съм се връщал към еуреката.ако си голям разбирач,вземи каквато машина искаш без джи-пи и отиваме да работим на терен където се вадят монети.ако случаино подкараш твоита машина и извадиш повече от мен подарявам ти я.вземи си и камера да си документираш и резила.
Eureka-та е слаба машина, освен ако наистина не мислиш да я ползваш за самородно златно не ти я препоръчвам; много слаба дълбочина, за монета едвам хваща на 25 см въздух, в земя още по зле; дискримнация - по лъжлива от средната; 2007 направих грешката да я купя и но бързо я разкарах написа:
не са глупости, от САЩ стоките над 25$ са с мито. винаги можете да накарате продавача да пише ниска стойност но не и на нещо толкова голямо.
Eureka-та е слаба машина, освен ако наистина не мислиш да я ползваш за самородно златно не ти я препоръчвам;
много слаба дълбочина, за монета едвам хваща на 25 см въздух, в земя още по зле; дискримнация - по лъжлива от средната;
2007 направих грешката да я купя и но бързо я разкарах
и преди ти го казах и пак ще повторя , най - голямата ти грешка е не че си я купил а че си я продал . а пък с печката не ми се спори щот е философ ама дървен ! и еурека е виждал ама само на снимка !
не са глупости, от САЩ стоките над 25$ са с мито. винаги можете да накарате продавача да пише ниска стойност но не и на нещо толкова голямо.
Eureka-та е слаба машина, освен ако наистина не мислиш да я ползваш за самородно златно не ти я препоръчвам;
много слаба дълбочина, за монета едвам хваща на 25 см въздух, в земя още по зле; дискримнация - по лъжлива от средната;
2007 направих грешката да я купя и но бързо я разкарах
и преди ти го казах и пак ще повторя , най - голямата ти грешка е не че си я купил а че си я продал . а пък с печката не ми се спори щот е философ ама дървен ! и еурека е виждал ама само на снимка !
Не , аз просто се чудя как може без да си работил с даден апарат да даваш мнение ! Нали се сещаш че ако не ставаше еуреката веднага щях да му я продам на колегата . За това го съветвам да търси нова . Втора ръка няма да намери освен ако не свари някой като nobody дето е сглупил че я е продал !
малко са хората с такъв апарат печка за това няма кой да го хвали .но тези които го имат за друг няма да помислят! това е факт и ни най малко ми се спори.който мисли че еуреката не става да си работи с апарата и да не изказва некомпетентно мнение!
Много се разпалихте с въпроса колко е добра Eureka, не смятам да влизам в излишен спор, всеки има право на мнение. Да уточня само малко по въпроса доколко тествах моя. Нека да го кажа така - не само подробен полеви тест + въздушен тест, сръвнителен тест с Musketeer XS (мускетаря го отвя на всички тестове) + разфасоване на карантията в кутията. Диагнозата - прекалено слаб генератор, не може да отлепи ама ВЪОБЩЕ, почти същата електроника и същия контролер motorola като на Sovereign. Аз лично предппочитам Sovereign. Не е толкова скопен а се и намира на половин цена от Eureka.
На тежки и орудени терени Еуреката няма равен от VLF металдетекторите. Твърдя това от личен опит, преди време с един от колегите с Еурека правихме тестове на много оруден терен, той с Еурека, аз със XP Goldmaxx В последствие тествахме и Lobo(но с концентричната сонда). Справя се единствено Еуреката. На по леки терени не остъпва по дълбочина на апаратите от висок клас. Но са много важни правилните настройки и опита на оператора. За мен това е уникален металдетектор, ако имах възможност бих си го купил. Поздрави.