Последната промяна е направена от maniaka на Пон Авг 12, 2013 6:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Пет Авг 09, 2013 11:32 pm
Е тука си заслужаваа да извади човек багетите.Турска канара или хайдушки куп пара може да имма ама требва да се провери.
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 12:06 am
alireza написа:
Е тука си заслужаваа да извади човек багетите.Турска канара или хайдушки куп пара може да имма ама требва да се провери.
багети няма а с машина надали ште писне
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 5:17 am
Подобни камари се правят като се чисти мястото за да се обработва почвата или да се коси тревата.Но ми е чудно защо има пръст между камъните?
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 8:33 am
vvurbanov написа:
Подобни камари се правят като се чисти мястото за да се обработва почвата или да се коси тревата.Но ми е чудно защо има пръст между камъните?
сагласен сам но тази е по интересна каманите са зидани, не са нахварлени хаотично и формата елипса пар. си помислих да не би да е никакав гроб анад земиата нима логика.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 9:40 am
Най-вероятно нищо няма да излезне под тия камъни.Но ти си длъжен да ги разхвърляш и да копнеш поне 1 м. под тях.Тогава ще видиш как стоят нещата.Но според мен има голяма вероятност да са събирани и подготвяни за извоз до близък градеж.Или както казва по горе колегата да са събирани за да не пречат на ливадата при обработка или косене на тревата.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 2:48 pm
alireza написа:
Здравей,Алийко! Като извадиш багетите и ги поклатиш достатъчно,не ти ли се ще да ги предадеш на "вторични",като се прибереш у дома? ...До днес не съм чул някой да е намерил нещо с тези телове(извинявам се за грубото отношение)!...Вероятно съм "изостанал"и недоверчив.Поздрави и късмет!
Хаосът е или временен,или гибелен!
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Съб Авг 10, 2013 10:21 pm
Хе хе Трибалчо имаш да учиш много.Кой ти лаза,че работя с метални багети,не са и дървени.И защо да са багети а не нещо по добро.Пич Трибалчо ако знаеш колко гроба са обрани с багету щще пееш друга песен,до преди 10 години когато имаше още какво да се копне се копаха гробове само с багети.И преди50 100 години се е копашо с тях и занапред ще е така.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 1:24 pm
alireza написа:
Хе хе Трибалчо имаш да учиш много.Кой ти лаза,че работя с метални багети,не са и дървени.И защо да са багети а не нещо по добро.Пич Трибалчо ако знаеш колко гроба са обрани с багету щще пееш друга песен,до преди 10 години когато имаше още какво да се копне се копаха гробове само с багети.И преди50 100 години се е копашо с тях и занапред ще е така.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 2:12 pm
Не е лошо,колега,да ни светнеш повече за твоето "нещо по-добро".Дали няма и извънземна намеса в направата му? Или пък се е изсипало самото Божествено благоволение в тази висша техника? Защо не организираш един кратък курс и да осветлиш неверни и невежи като мен! Добре би било и по-дълъг да е,ако можеш да го понесеш...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 2:18 pm
Avrelian написа:
alireza написа:
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 5:57 pm
Хи хи Трибалчон нямам против.Но много лакум нароод иима Дори сега всеки търси помощ и отдговори когато им помогнеш вмиг изчезват всиички.
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 6:00 pm
А когато аз попитам за малко информация не получавам ткава.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 9:15 pm
alireza написа:
А когато аз попитам за малко информация не получавам ткава.
Ако те интересува нещо от моята "техника",можеш да разчиташ на точен и своевременен отговор.Кеф ти на лични,кеф ти на "публични".
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 10:27 pm
Единственото което ме интересува от кой балкан си.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Нед Авг 11, 2013 11:04 pm
alireza написа:
Баш на север от Балкана(Хемус)! В днешна, Севернозападнала...
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Пон Авг 12, 2013 10:26 pm
Сега по темата на колегата ! Сетих се,че в някой части на централна Стара Планина в по високите райони някои хора правят подобни каменни платформи за да могат след като окосят и изсушат сеното да го накладят на купи.Та тези платформи служат да държат купата далеч от земята,от снеговете през зимата и от водата през дъждовните периоди.Тези платформи са по дълготрайни от дървените. Но пак казвам това е предположение и аз лично бих я разхвърлял тая камара камъни и бих слезнал на 1м.под нея па да става каквото ще!
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Интересно какво е това Вто Авг 13, 2013 6:05 pm
buntar.1971 написа:
Сега по темата на колегата ! Сетих се,че в някой части на централна Стара Планина в по високите райони някои хора правят подобни каменни платформи за да могат след като окосят и изсушат сеното да го накладят на купи.Та тези платформи служат да държат купата далеч от земята,от снеговете през зимата и от водата през дъждовните периоди.Тези платформи са по дълготрайни от дървените. Но пак казвам това е предположение и аз лично бих я разхвърлял тая камара камъни и бих слезнал на 1м.под нея па да става каквото ще!
Благодариа колега така и ште направиа поздрави.
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Вто Авг 13, 2013 9:32 pm
За най сигурно е да се провери.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Вто Авг 13, 2013 10:47 pm
alireza написа:
За най сигурно е да се провери.
Колега ти зададе един въпрос на колегата "Трибал-М" от къде е . Сега аз ще ти задам един почти подобен въпрос,ти случайно да си от София ? Нещо ми се мотка из мозъка,че може и лично да се познаваме !
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Вто Авг 13, 2013 11:02 pm
Такали аки си от тешката категория можеби..Малкоса хората коите ме познават лично.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Сря Авг 14, 2013 6:55 pm
Трибал-М написа:
alireza написа:
А ти от къде си? Очаквах сам да кажеш,но се наложи да те подсетя.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Чет Авг 15, 2013 12:45 pm
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
alireza написа:
А ти от къде си? Очаквах сам да кажеш,но се наложи да те подсетя.
Велики багетисте,продължаваш да се ослушваш и да не отговаряш не въпроса ми.Дали не си ангажиран с ГОЛЕМИ дела,което е присъщо на големите,с почти неземни способности? Е,поне си носиш лаптопа,щом се появяваш във форума. ...Аз боза не пия,камоли с бозаджийски неща да си губя времето.Поздрави и късмет с багетите,или каквото и да е по-сложно от тях,както намекна преди!
alireza Консул
Заглавие: Re: Интересно какво е това Чет Авг 15, 2013 5:24 pm
Хе хе Трибалче аз ще купя банички.Погледни си личчни.Когато искаш нещо ми пиши там.Бъди сигурен щщети отговоря.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Интересно какво е това Чет Авг 15, 2013 8:48 pm
...Колега Алиреза,вярвам само на физиката,химията,математиката и онази електроника,която недвусмислено потвърждава законите им...Тоест-вярвам на металдетекторите!