Заглавие: Re: Какво е това? Чет Фев 02, 2012 10:44 am
Здравей колега ! Това е част от колан (бронзова апликация). Намирал съм го същото на едни спасителни разкопки , небих казал, че е уникално , но небих казал и , че не е , защото когато го намерих колегите изпаднаха във възторг
kafeto Легионер
Заглавие: Re: Какво е това? Чет Фев 02, 2012 4:45 pm
Хубаво артефактче.
gorgasm Новобранец
Заглавие: Re: Какво е това? Чет Фев 02, 2012 8:10 pm
ven написа:
Здравей колега ! Това е част от колан (бронзова апликация). Намирал съм го същото на едни спасителни разкопки , небих казал, че е уникално , но небих казал и , че не е , защото когато го намерих колегите изпаднаха във възторг
Мен лично ме изкефи, защото не е повредено, а е от селище ''първи век'' ,което е абсолютно опустошено.Даже и капачки няма.Благодарско!!! Аз си мислех, че е част от сандал, ... защото му е малък отвора.А'е наздраве!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Какво е това? Чет Фев 02, 2012 8:48 pm
gorgasm написа:
ven написа:
Мен лично ме изкефи, защото не е повредено, а е от селище ''първи век'' ,което е абсолютно опустошено.Даже и капачки няма.Благодарско!!! Аз си мислех, че е част от сандал, ... защото му е малък отвора.А'е наздраве!
И я се чудех от какво може да е , за сандал не се бях сетил и май е това , иначе ми мина мисълта да е от каишка на ръчен часовник.
sir S Новобранец
Заглавие: Re: Какво е това? Чет Фев 02, 2012 9:15 pm
Може и прав да си -да е примерно прелката на катарамичката на сандала...........................
gorgasm Новобранец
Заглавие: Re: Какво е това? Пет Фев 03, 2012 6:58 am
Petronii написа:
иначе ми мина мисълта да е от каишка на ръчен часовник.