Заглавие: Уайтс ДФХ Спектрум,Е-серия Пет Юли 26, 2013 2:02 pm
Трябват ми настройки за този металдетектор,както и мнения за него.Подходящ ли е за работа в минерализирани почви.Показвам го на снимка,както и сондата. Който е работил с него,ако няма против да помогне с нещо.В старите теми видях мнения за него,но не стана ясно,щото както винаги възникват спорове.
Заглавие: Re: Уайтс ДФХ Спектрум,Е-серия Пет Юли 26, 2013 2:12 pm
Работи там където др. не могат - и е плитък...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Уайтс ДФХ Спектрум,Е-серия Пет Юли 26, 2013 2:17 pm
Би ли се доуточнил,че не разбрах?
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Уайтс ДФХ Спектрум,Е-серия Пет Юли 26, 2013 3:07 pm
колега с тази сонда не знам как работи но със стандартната е пълна скръб както на орудено така и на чиста почва.един приятел има дфх,същия,какви ли не програми сме вкарвали,какво ли не сме пробвали не ще.ако живееш някъде около пазарджик ще го взема и ще идем на орудено да видиш какъв е майтап.единствено вади дълбочина на общ режим и да следиш монитора.ама тогава имаш диск.само в плитчините.това е колега,пак с допълнението че съм го пробвал със стандартната антена.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Уайтс ДФХ Спектрум,Е-серия Пет Юли 26, 2013 4:06 pm
Със тази сонда е малко по добре отколкото със стандартната от 2 до 5 см. пробива повече а със Ултимата ДД на Детеч е трепач прави по добре грунд на тежки почви и задължително програма РЕЛИКВИ...Ама не очаквай кой знае какво - един лев на 25см. на 30см. зор...