Заглавие: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Нед Апр 11, 2010 5:18 pm
Кой според вас е най-добрият, очаквам компетентни отговори.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Нед Апр 11, 2010 9:24 pm
Колега малко в този форум ще ти кажат точно!!!Все пак и 3те са топ моделите и то сравнително нови и на 3те фирми!!!
pgd Консул
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Нед Апр 11, 2010 9:32 pm
колега включи към светата троица и XPGold Max Power спотед мен той е фаворита
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Нед Апр 11, 2010 9:43 pm
Фаворита е един колега на сонито ма6ината ама не се продава -30см херсонец на пълна дискриминация и не издут спокойна машина.Да вярно е с 32см антена дд на чиста почва!!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пон Апр 12, 2010 6:01 pm
sony147 написа:
Фаворита е един колега на сонито ма6ината ама не се продава -30см херсонец на пълна дискриминация и не издут спокойна машина.Да вярно е с 32см антена дд на чиста почва!!!!
Я раздухай малко за тази машина?
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пон Апр 12, 2010 7:04 pm
Съжалявам не става!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Апр 16, 2010 12:09 am
sony147 написа:
Съжалявам не става!
на 30 санта вав ваздухали колега?и аз не вярвам!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Апр 16, 2010 12:10 am
Но Е-Трака си е клас номер 1 на машините но си е скапичка!
BG------------
leo 1 Преторий
Заглавие: ф 75, Е-ТРАК ИЛИ СПЕКТРА НА уайст Пет Апр 16, 2010 9:54 am
от 8 години съм с игъл и за мен си е номер 1 добър клас добри машини!!!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Апр 16, 2010 3:34 pm
deadman_ написа:
sony147 написа:
Съжалявам не става!
на 30 санта вав ваздухали колега?и аз не вярвам!
Не колега за жалост във въздуха не може в земята го лови!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Сря Юли 27, 2011 8:16 pm
за сега незнам кой е по-добър! но в най-скоро време щеви осведомя
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Сря Юли 27, 2011 9:02 pm
leo 1 написа:
от 8 години съм с игъл и за мен си е номер 1 добър клас добри машини!!!
антака колега кажи им коя е най добрата марка ,,,,,,, някой хора не им отърва да си признаят но си е така .. игъла си е НОмер ---->1 малко не спокоен но като за пари и дълбочина е най - доброто
Stradivarius Новобранец
Заглавие: коя е най добрата марка ,,,,,,, някой хора не им отърва да си признаят но си е така .. игъла си е НОмер ---->1 Чет Юли 28, 2011 12:02 am
колега едно ,че е доста не-спокоен,а и доста плитък лоша дикриминация под 15см това уред ли е.....? за мен си е плажно стъргало
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Чет Юли 28, 2011 7:47 pm
пълни глупости трябва да не си хващал такава машина за да ги бръщолевиш такива
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Чет Юли 28, 2011 11:05 pm
Stradivarius написа:
колега едно ,че е доста не-спокоен,а и доста плитък лоша дикриминация под 15см това уред ли е.....? за мен си е плажно стъргало
добре колега , щом е лоша машина значи струва 200-250 лева ... давай ако има за такива пари ще взема поне две ... моя игъл ми излезе 800лв докато го взема в ръце и вляза в полето ...... и лошото е че вече този модел го няма доста се оглеждах в форума изобщо в нета докато взема ,,, От форума го взех само собственика където не знаеше че е за мен - ето признах си един грях не съжалявам че додох толкова пари , трудно се работи но за сметка на това имаш дълбочи на голямо ниво .... все се каня да направя някои клип и на доста хора да им виснат носовете а на други ще им пламнас устите от приказки че клипа не е реален .... но и това ще стане Ай де стига съм спамил телата на колегата че не е приятно
koceto Легионер
Заглавие: йх Чет Юли 28, 2011 11:19 pm
ivo13 написа:
пълни глупости трябва да не си хващал такава машина за да ги бръщолевиш такива
Уайта къса арманя
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Чет Юли 28, 2011 11:39 pm
Мога смело да твърдя 4е игъла си е машина от добър клас, и като дискриминация и като дълбо4ина,силно корозиралите железа като подкови и други ,от които пове4ето апарати дават като цвят игъла ги реже.Също така има много опции за инсталиране на наи разли4ни програми.Не правя реклама а просто споделям мнение.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Чет Юли 28, 2011 11:54 pm
makedonski написа:
Мога смело да твърдя 4е игъла си е машина от добър клас, и като дискриминация и като дълбо4ина,силно корозиралите железа като подкови и други ,от които пове4ето апарати дават като цвят игъла ги реже.Също така има много опции за инсталиране на наи разли4ни програми.Не правя реклама а просто споделям мнение.
А пробвал ли си да сложиш малка златна паричка и да сравниш след като реже подковата как я лови ?
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 12:17 am
Petronii написа:
makedonski написа:
А пробвал ли си да сложиш малка златна паричка и да сравниш след като реже подковата как я лови ?
нея режи колега , на прага я бърка вече но си е нормално ... и клип може да ти направя , но няма да е тази седмица
амм така и така пишем за тези машини има ли някои които да е работи-тел с голяма антена махсима 1500 блу споделете малко опит , програми ..?
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 12:28 pm
[/quote] Колега я кажи къде ги търсиш тия златни пари4ки до подкова.
Гост Гост
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 3:44 pm
Stradivarius написа:
хах !!!!! колегааа скоро неси си взимал хапчетата май!!!! точно тази марка е БЕТОН по отношение на СПОКОЙНА И ПРЕЦИЗНА работа!!! а иначе си прав че нее дълбок на търсене!!!! имах шанса да го държа в ръцете си този модел XLT на УАЙТС. случи се така че се засякохме няколко колеги със различни марки апарати на едно кале близо да тетевен! и това беше прекрасна възможнаст да се установи кой-кой е и с кво разполага!! та точно този модел XLT не показа добра дълбочина на откриване в ТАБАН (пода на разкопана антична къща) с голям зор чуваше на 20см. сребърен антониан в пода! за сравнение щи кажа че в същия момент бившият ми вече ZLAT-2000 не успя да издаде никъв звук на 15см. !!! а при 10-тина см. чуваше некъв колеблив сигнал! на който почти няма да обърна внимание!!! А само 1 час по-късно точно този апарат XLT обади цветен сигнал в изхвърлената пръс на приятеля ми! който бачкаше с БАНДИДО-2 !!!! та това което говориш НЕЕ ВЯРНО!!!!! тази марка WHITE'S е елитната марка!!! А и друго дати кажа ! това че неможеш дасиго позволиш - не значи че е калпав апарат!!!! щот тук в БГ. важи поговорката на онази лисица дет цял ден се мъчила да си откъсне грозде от лозята, и като видяла че гроздакът е твърде високо и няма да може даго достигне ! си казала "Е то е кисело това грозде"
Гост Гост
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 3:53 pm
makedonski написа:
[color=red]апаратите WHITE'S са уникално стабилни-е са едни от малкото който се държат прилично в замърсени обекти, квито са калетата в БГ. имам познати които бачкат с WHITE'S рядко се навеждат да копат!!!!!!! но копнат ли дупка !!!!!!!! задължително е ЦВЯТ!!!!
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 9:01 pm
явно скоро някои ще пуска XLT-за продан.толкова реклама на тази детска играчка.
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 9:57 pm
аз говорех за 6-волтовата машина ..... която вече я няма на пазара който продава такава машина значи че не може да работи а не , че апарата не работи дълбоко ай де ве колеги кажете за голяма антена някои свясна програма ..? ако не тук то по не на лични
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ф 75, Е-ТРАК или СПЕКТРАТА на уайтс. Пет Юли 29, 2011 10:00 pm