/quote] Ако ще е Гарет ,и ако ще е АТ-по добре голд,не про.Тогава вече бих ти препоръчал Гарета,но от тез двата ,които си дал-не знам.АТ прото заслужава внимание за прекрасното про-аудио и водоустойчивостта си....... за терата -..не знам[/quote] Добър вечер бобо и lobtor, благодарности за бързия отговор! Бях се насочил в ценовия диапазон 600-950 лв. AT Pro гравитира около 1350 лв.а това ще доведе домашният любимец от положение в положение на и след това .У дома има консенсус относно 1000 лв и това е максималната сума ха-ха. Разбирам че,машини за тези пари общо взето са за развлечение и хоби и възможнотите им не са като на профи моделите на производителите на МД. До сега не бях гледал за Fisher,нито ревюта ,нито отзиви - благодаря за идеята lobtor. Отивам да си сипя червено винце и засядам да чета в нета .Наздраве момчета !!!!!
Благодаря за ценните съвети, утре ще реша дали да е ф5 или сорекс 7280. Да поясня само че машината е за подарък, иначе аз си работя със Сигнум мфт.
Тоя сорекс 7280, добър ми изглежда ако съдя по клипчетата!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:11 pm
Golden Mask 2! Това е правилният избор.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:24 pm
werewolf1 написа:
Опаа!!!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:28 pm
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
Опаа!!!
Защо опаааа? Няма по добър детектор за тия пари! Това го казвам от личен опит!
Мушамата Новобранец
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:44 pm
werewolf1 написа:
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
Опаа!!!
Е werewolf1,искаш да кажеш че Fisher F 5 е по-слабичък от Golden mask 2 (не се заяждам,просто питам)?
Мушамата Новобранец
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:51 pm
Здравей Gandalf, Доколкото разбрах си притежавал Minelab X-Terra 705.Ако не е тайна: защо продаде детектора -какво не ти хареса точно в него?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 12:52 pm
werewolf1 написа:
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
Опаа!!!
Спрямо кои е по добър? Сравнявал ли си Маска 2 с други детектори до 6,700лв.?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 1:03 pm
Мушамата написа:
Здравей Gandalf, Доколкото разбрах си притежавал Minelab X-Terra 705.Ако не е тайна: защо продаде детектора -какво не ти хареса точно в него?
Не не, аз исках и щях да си го взимам но Ф5 ми изпадна много тънко с две сонди при това нов! Но, Minelab X-Terra 705 е много добър детектор за парите си! А, аз не знам някой разочарован от тази марка, някой ден може би ще си взема и аз Майнлаб! Но за сега моят си ми стига, защото това ми е хоби и излизам когато ми кефне, а не постоянно с цел на забогатяване или на кратко им.....не!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 1:05 pm
Gandalf написа:
Да Фишер Ф5 струва 670лв. плюс още 50лв. за акум. бат. и зарядно плюс допълнителна антена ДД около 150лв. и май цената става голяма... И какво ще покрие като работа на Маската - дълбочина ли дискриминация ли...?
Мушамата Новобранец
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 2:01 pm
pechkata написа:
Gandalf написа:
Да Фишер Ф5 струва 670лв. плюс още 50лв. за акум. бат. и зарядно плюс допълнителна антена ДД около 150лв. и май цената става голяма... И какво ще покрие като работа на Маската - дълбочина ли дискриминация ли...?
Е ти направо ме уби с тази рекапитулация!!!! Викаш евтиното излиза скъпо през носа .
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 2:17 pm
До 600лв най доброто е това www.mikronbg.com/NRG150.html Сега имат и промоции, направо е попадение в 10
Мушамата Новобранец
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 3:13 pm
Благодаря!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Дек 26, 2013 3:23 pm