Заглавие: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 12:49 am
Какво да взема за тези пари, нещо с добра дискриминация и добра дълбочина. Не е за мен, човека който ще работи с нея е бивш гъдулар и има опит. За сега съм се спрял на Фишер F5 и Garrett AT pro. Предложете някакъв оптимален вариянт, може и да отпусна от бюджета още 100-200лв.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 7:25 am
В много теми е обсъждано това,и никога не се е стигало до резултат.Всеки,ще ти предложи марка на която е "любимец". Според мен,която и да вземеш,ще ти върши работа,само да имаш добри обекти.
BEKS Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 8:57 am
Колега на Гарет съм пробвал само АЦЕ250 ,не останах доволен,може АТ-про да е по-добър, дано.Но от близо месец имам Ф-5 с две сонди и машинката е много добра,Фишера много се доближава до маниера на Българския търсач.Дискриминацията много добра,Дълбочина няма да повярваш и тя не отстъпва по нищо.Много лесен за работа не свири на камъни като Гъдулките,дава подробно инфо за почвата,за вида метал,отделно има скала за потвърждение на сигнала,дълбокомер има 3 допълнителни честоти против смущения,до 4 тонална дискриминация и 3 вида звук при режим Ал метал,авто и ръчен многооборотен грунд.Макар,че доскоро работех с много наточен и тунингован БГ монетар,повече с Българска машина няма да работя.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 9:02 am
Фишер Ф5 няма авто грунд-баланс...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 9:34 am
pechkata написа:
А ти наборе коя маска ще препоръчаш на човека?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
BEKS Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:08 am
pechkata написа:
Забележката е правилна,не АВТО а ФИКСИРАН грунд има като на любимата ти Маска.
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:23 am
Ясно, ще взема едно фишерче че не сещам в този ценови клас за нещо друго. Как е по добре, да го взема с най малката сонда да му свикне и после да му сложим сеф-ка или...?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:29 am
BEKS написа:
pechkata написа:
Я обесни как го включваш на фиксиран грунд-баланс че не ми е ясно...?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:30 am
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
А ти наборе коя маска ще препоръчаш на човека?
ЗЕЛЕНАТА...
BEKS Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 11:35 am
pechkata написа:
BEKS написа:
pechkata написа:
Личи ти че не си виждал Фишер и още не си за Цифровизация!Фиксирания Грунд се прави така:влкючваш на Ал метал,помпиш надолу и нагоре като задържаш копчето ''Фаза''за 2сек.така стойностите от почвата и тези на машината се изравняват и след това щракаш на Диск.и тръгваш.За ръчния да ти обяснявам ли или?
BEKS Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 11:38 am
kronos555 написа:
Ясно, ще взема едно фишерче че не сещам в този ценови клас за нещо друго. Как е по добре, да го взема с най малката сонда да му свикне и после да му сложим сеф-ка или...?
С малката сонда няма смисъл,вземи го или с 11дд или Ултимейт33.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 12:15 pm
BEKS написа:
Личи ти че не си виждал Фишер и още не си за Цифровизация!Фиксирания Грунд се прави така:влкючваш на Ал метал,помпиш надолу и нагоре като задържаш копчето ''Фаза''за 2сек.така стойностите от почвата и тези на машината се изравняват и след това щракаш на Диск.и тръгваш.За ръчния да ти обяснявам ли или?
И след 5м. търкане пак правиш грунд-баланс...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 12:32 pm
BEKS написа:
pechkata написа:
BEKS написа:
pechkata написа:
Личи ти че не си виждал Фишер и още не си за Цифровизация!Фиксирания Грунд се прави така:влкючваш на Ал метал,помпиш надолу и нагоре като задържаш копчето ''Фаза''за 2сек.така стойностите от почвата и тези на машината се изравняват и след това щракаш на Диск.и тръгваш.За ръчния да ти обяснявам ли
Объркахте човека с тоя грунд-баланс.Авто и фиксиран не ли е едно и също? Всичко си има Фишера.Лапай и не бой се!
бобо Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 12:56 pm
astervil написа:
BEKS написа:
pechkata написа:
BEKS написа:
pechkata написа:
Личи ти че не си виждал Фишер и още не си за Цифровизация!Фиксирания Грунд се прави така:влкючваш на Ал метал,помпиш надолу и нагоре като задържаш копчето ''Фаза''за 2сек.така стойностите от почвата и тези на машината се изравняват и след това щракаш на Диск.и тръгваш.За ръчния да ти обяснявам ли
Объркахте човека с тоя грунд-баланс.Авто и фиксиран не ли е едно и също? Всичко си има Фишера.Лапай и не бой се!
Това е относително понятие-а много се спекулира,особено от производителите-едно е автоматично да се настройва към моментните параметри на почвата и да се заключва на тях,друго е да ги следи постоянно и да се донастройва!
бобо Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 1:08 pm
kronos555 написа:
Какво да взема за тези пари, нещо с добра дискриминация и добра дълбочина. Не е за мен, човека който ще работи с нея е бивш гъдулар и има опит. За сега съм се спрял на Фишер F5 и Garrett AT pro. Предложете някакъв оптимален вариянт, може и да отпусна от бюджета още 100-200лв.
Двете машини са съвсем различен ценови клас,и ако ще е Гарет-по-добра АТ голд!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 1:11 pm
Какви са предимствата на ат голд пред фишера
бобо Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 1:22 pm
kronos555 написа:
Какви са предимствата на ат голд пред фишера
Доста,но има един съществен недостатък,струва с окло 8 сотака повече,и то със стандартната сонда,която е предимно за самородно.!Всъщност този модел Гарет е по–удачно да се сравнява с Фъ 75:D .
xp fan Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 8:45 pm
Няма гарет няма марет,взимаи фишера(ф5)и си пеѝ сърце в пъти е по добър от ат про,но задалжително с ултимеѝт33 или сеф10-12,дискриминация на ниво и добра дълбочина,бих казал наи доброто в този ценови клас
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:27 pm
xp fan написа:
Няма гарет няма марет,взимаи фишера(ф5)и си пеѝ сърце в пъти е по добър от ат про,но задалжително с ултимеѝт33 или сеф10-12,дискриминация на ниво и добра дълбочина,бих казал наи доброто в този ценови клас
Колега как е Фишера Ф5 с ДД сонда, дълбочина, дискриминация и други....??
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
бобо Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:31 pm
xp fan написа:
А бе момче,фишера струва към 600 лв,а Гарета 1300.,Що ги слагате в един отбор.Точно пък тоя фишер квот сте го захвалили.....Не съм хващал АТ про,но имам АТ голд.,и ако някой иска,да заповяда на събора в Бургас,живот и здраве,аз ще му дам Гарета да го сравнява с който си иска модел на Фишер.Тогава да приказва....
xp fan Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:45 pm
[quote="бобо"]
xp fan написа:
А бе момче,фишера струва към 600 лв,а Гарета 1300.,Що ги слагате в един отбор.Точно пък тоя фишер квот сте го захвалили.....Не съм хващал АТ про,но имам АТ голд.,и ако някой иска,да заповяда на събора в Бургас,живот и здраве,аз ще му дам Гарета да го сравнява с който си иска модел на Фишер.Тогава да приказва.... [/quote Цената няма значение имал съм ф5 със сеф10-12 и трабва да ти кажа 4е си има далбо4ина и супер дискр. а пък и човека търси нещо по евтино.И да ти кажа нещо малко по голям съм от момче
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 10:57 pm
днес гледах ат про, не е лоша машинка, гледах и ака сорекс този от 800лв. сега трябва да пробвам и фишер. за сега клоня към сорекса, но до като не пробвам и фишер нищо не мога да кажа
xp fan Легионер
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 11:04 pm
kronos555 написа:
днес гледах ат про, не е лоша машинка, гледах и ака сорекс този от 800лв. сега трябва да пробвам и фишер. за сега клоня към сорекса, но до като не пробвам и фишер нищо не мога да кажа
Пич гледаѝ пробваи и квото ти хареса вземаи
бобо Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Сря Юли 17, 2013 11:51 pm
xp fan написа:
бобо написа:
xp fan написа:
А бе момче,фишера струва към 600 лв,а Гарета 1300.,Що ги слагате в един отбор.Точно пък тоя фишер квот сте го захвалили.....Не съм хващал АТ про,но имам АТ голд.,и ако някой иска,да заповяда на събора в Бургас,живот и здраве,аз ще му дам Гарета да го сравнява с който си иска модел на Фишер.Тогава да приказва.... [/quote Цената няма значение имал съм ф5 със сеф10-12 и трабва да ти кажа 4е си има далбо4ина и супер дискр. а пък и човека търси нещо по евтино.И да ти кажа нещо малко по голям съм от момче
И аз,за съжаление .Извинявай,ако съм те обидил!В ценовия си клас Фишера е наистина НР1
pechkata Джадай
Заглавие: Re: предложете детектор до 600лв. Чет Юли 18, 2013 7:21 am
kronos555 написа:
Със тези модели които си изброил 1 лев ще го чуеш на 20см. закопан в режим дисриминация...