Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 12:53 am
Mladencho написа:
Май имате слабост някаква си към Фишер
Yes of course. Now you got it figured out?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 9:19 am
Чувал съм на времето че някъде в арабска страна беше, че изкупват цялото производство на фишер за да си разминират полетата,това говори за корава и доказала се марка какво повече да се спори.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 10:28 am
Повече няма да пиша,явно мнгоо се дразните за фишерчетата
Само питайте Славито,дето толкова машини са минали през ръцете му,какво му е мнението за фишер и всичко приклучва.
Хайде със здраве.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 10:47 am
Mladencho написа:
Повече няма да пиша,явно мнгоо се дразните за фишерчетата
Само питайте Славито,дето толкова машини са минали през ръцете му,какво му е мнението за фишер и всичко приклучва.
Хайде със здраве.
Мнението на Славито за всички други машини освен неговата е твърде отрицателно. Той никога не е имал фишер. Работеше и боготвореше деуса. Сега е с GPX. И се оказа че е бил в дълбока заблуда че е използвал деус... И откъде накъде Славито ще е корифей по използването на всички видове техники?
п.с. Господин Слави Станев навремето ми беше стар войник в под. 22710 - София...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 10:55 am
Ами копува си ги човека,разучава ги пробва ги и така,а за Джипитата и Сдитата има сигурно 3 или 4 не е едно.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 11:57 am
п.с. Господин Слави Станев навремето ми беше стар войник в под. 22710 - София... написа:
Славчо кажи ми че си го юркал тоя дръвник в казармата - че да ми олекне...?
Lamas Легионер
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 12:15 pm
Тя темата е за F5, ама карай да върви...пак се оплеска, като всяка друга.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 12:59 pm
pechkata написа:
Май си изпускаш нервите, а? Дръвник е на майка ти сина !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 2:19 pm
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
Вероятно има много "да ти връща",колега, и май най-после случайно му се сервира някаква псевдо възможност.... А после може би ще се оправдае със силната ракия,или с непосилни за него количества!
Хаосът е или временен,или гибелен!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 2:24 pm
Трибал-М написа:
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
Вероятно има много "да ти връща",колега, и май най-после случайно му се сервира някаква псевдо възможност.... А после може би ще се оправдае със силната ракия,или с непосилни за него количества!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 2:42 pm
jordan_nenov написа:
Трибал-М написа:
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
Хаосът е или временен,или гибелен!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 3:16 pm
В крайна сметка нел биг торнадо или ултимате33. Аз съм с 30 на 25 сеф и наистина когато се издуе апарата има паразитни сигнали
Lamas Легионер
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 4:18 pm
borislav123 написа:
В крайна сметка нел биг торнадо или ултимате33. Аз съм с 30 на 25 сеф и наистина когато се издуе апарата има паразитни сигнали
Аз бях с NEL Hunter и винаги съм го издувал докрай и никога съм нямал паразити. При мен гранда е между 40-50, почвата е лека и монети с големината на 10 ст. се вадят на добра дълбочина /няма да казвам колко дълбоко, че ще ме изядат някой хора/. Вземай NEL Big сигурен съм, че ще останеш доволен от дълбочината и спокойната работа на уреда. СЕФ-ката за Ф75 сигурно е супер, но за Ф5 не-става...за Ф5 само NEL. С ултимате33 не съм работил и немога да кажа нищо.
п.п.Не вярвам само Аз да съм работел с Ф5 със сонда NEL, може би има и други колеги, нек кажат и те.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 5:36 pm
borislav123 написа:
И при положение, че имаш СЕФ 30-25 за какво ти е сонда с размер 33 Вземи си по-голяма за да усетиш значително по-голяма дълбочина.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 8:38 pm
Колеги, най-отговорно заявявам, че най-голямата антена NEL BIG TORNADO преобразява апаратите. Няма паразитните шумове като на сефките и достига ..... дълбочини. Машините могат да се издуят докрай. Все пак те са за чисти и слабо замърсени райони. Както няма универсален апарат, така няма и универсална антена. Но когато имаш оригиналната 10-ка или 11-ка, имаш подрька и някоя сефка 33х38, то тогава вземай и 38х46 и смятай колекцията от необходимите ти антени за попьлнена. Кьсмет на всички истински търсачи !!!