Заглавие: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пон Юли 15, 2013 7:00 pm
Въпроса ми е,имам СЕФ30х25 за Ф-5 с която машината работи доста сериозно да не кажа перфектно,обаче съм се навил и на оргиналната 11ДД.Който е работил с двете сонди нека ми каже има ли голяма разлика между двете и дали си заслужава да инвестирам.Бладодаря.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Чет Юли 18, 2013 5:41 pm
колега за малката сонда която се продава с апарата ли питаш
BEKS Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Чет Юли 18, 2013 6:06 pm
borislav123 написа:
колега за малката сонда която се продава с апарата ли питаш
Не малката е 10" концентрична,има друга 11дд ката на Ф-75
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Чет Юли 18, 2013 8:20 pm
според мен по добре си вземи 33 см пита въпреки 4е аз съм с 30на 25 и съм си доволен
borislav123 Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Чет Юли 18, 2013 8:21 pm
аз имам оригиналната малката само 4е с нея е доста плитък затова си взех 30 на 25
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Юли 19, 2013 11:02 am
Колеги, смятам, че ivanasen е най-добре запознат с антените за Ф-5, защото имаше и ултимейта и 10-ката и 11-ката. Мисля че продаде 11-ката. Нека той каже. Късмет !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Юли 19, 2013 2:21 pm
За мен само ултимейта! Никаква друга! На замърсен терен работиш много бавно и върши работа пак, а на чист е най добрата за този уред.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
BEKS Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Юли 19, 2013 6:02 pm
ivanasen написа:
За мен само ултимейта! Никаква друга! На замърсен терен работиш много бавно и върши работа пак, а на чист е най добрата за този уред.
Благодаря колега,значи ултимейта ще взема.
borislav123 Консул
Заглавие: здравейте колеги Чет Авг 29, 2013 7:30 pm
Здравейте колеги. Някой ползвал ли е нел биг торнадо 38х46 за фишер ф5. Каква е разликата в дълбо4ината в сравнение с сеф 30 на 25 и ултимате 33
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 8:24 am
borislav123 написа:
Здравейте колеги. Някой ползвал ли е нел биг торнадо 38х46 за фишер ф5. Каква е разликата в дълбо4ината в сравнение с сеф 30 на 25 и ултимате 33
За Ф5 немога да кажа, щото не сме правили проби, но за Ф2 Нел Биг Торнадото просто преобразява апарата. Вече Ф2-ката става истински апарат. И много продуктивен. Мисля, че по тази логика и ф-5 ще си подобри работата. Късмет !
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 11:37 am
От Ф5 надолу са детски играчки бе бат Данчо,кой е тоа дето търси с тез дървета....
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 11:49 am
Mladencho написа:
От Ф5 надолу са детски играчки бе бат Данчо,кой е тоа дето търси с тез дървета....
Няма да повярваш докато не го видиш в действие Ф2 с Нел Биг Торнадо. Незнаеш колко спокоен и дълбок апарат става, от около година време ходя с едно приятелче да търкаме, та именно той е с ф2. Апарата наистина става змей !
Lamas Легионер
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 12:03 pm
jordan_nenov написа:
Няма да повярваш докато не го видиш в действие Ф2 с Нел Биг Торнадо. Незнаеш колко спокоен и дълбок апарат става
Ф5 с НЕЛ сондата е много спокоен, направо си е супер. Със СЕФ-ката е много нервен...
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 12:35 pm
Mladencho написа:
Само да не се засечете на някои поле с "тоа" с Ф2 с Нел Биг Торнадо...Може да си преосмислиш становището че нямаш стигане
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 12:54 pm
sdsds написа:
Mladencho написа:
Само да не се засечете на някои поле с "тоа" с Ф2 с Нел Биг Торнадо...Може да си преосмислиш становището че нямаш стигане
Виж,да не съм имал взимане даване с тез дървета,че да ти повяравам,ама тцццццц... нещо неможете да ме обедите. Джъткай си там с Гаретчето и не се притеснявай.. На обекти съм ходил многоо и съм засичал колеги с какви ли не апарати,до сега никой не е вадил повече сигнали от мен.(само една БГ марка успешно ме конкурира-на чисто,но няма да кажа коя е ) А пък тоз ф 2 ако го вкарам в замърсените места дето аз бачкам,с тази голямата нел биг торнадо,разходката ще е пълна.
п.п. Само не се засягайте много,това ми е мнението,а това е мнението и на мн. други колеги.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 1:11 pm
Mladencho написа:
sdsds написа:
Mladencho написа:
Виж,да не съм имал взимане даване с тез дървета,че да ти повяравам,ама тцццццц... нещо неможете да ме обедите. Джъткай си там с Гаретчето и не се притеснявай.. На обекти съм ходил многоо и съм засичал колеги с какви ли не апарати,до сега никой не е вадил повече сигнали от мен.(само една БГ марка успешно ме конкурира-на чисто,но няма да кажа коя е ) А пък тоз ф 2 ако го вкарам в замърсените места дето аз бачкам,с тази голямата нел биг торнадо,разходката ще е пълна.
п.п. Само не се засягайте много,това ми е мнението,а това е мнението и на мн. други колеги.
Младенчо, Ти с каква машинка работиш?
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 1:19 pm
С Голд Макс Пауър съм. Поздрави.
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 1:20 pm
Mladencho написа:
sdsds написа:
Mladencho написа:
Джиткам си аз не си мисли че само ти обикаляш ,ти наистина мислиш че нямаш стигане.Идеята ми беше ,че които с каквото иска ще работи ,че се и се присмиваш чак.Ако иска и с металдетектор за кабели в стени ще търси
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 1:40 pm
Mladencho написа:
Знаеш ли че батковците с XP Deus и Minelab GPX-5000 викат на твоето детска играчка или не знаеш??? Всеки казва вместо да вземаш XP Gold Maxx Power си вземи XP Deus желая ти късмет И не си мисли че си с най добрата машина, щото не е въобще така а пък ако искаш си мисли така твоя си работа
който търси намира
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 3:35 pm
Mladencho написа:
sdsds написа:
Mladencho написа:
За замърсеното си прав, но на чисти обекти, както и на леко до средно замърсени ф2 с нел биг торнадото смятам да ти свие перките в дълбочина и брой извадени цветове... А иначе нашите машини са без конкуренция от БГ машините. А след като твоята машина се конкурира с БГ машина, то изобщо не ми я хвали. Може би твоята е добра на замърсено, както и повечето машини XP. Но както и да е! Важното е чиляк да има късмет, пък ако ще и с тояга да изчопка някоя златна на Иван-Асен...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 4:41 pm
nasko75 написа:
Mladencho написа:
Знаеш ли че батковците с XP Deus и Minelab GPX-5000 викат на твоето детска играчка или не знаеш??? Всеки казва вместо да вземаш XP Gold Maxx Power си вземи XP Deus желая ти късмет И не си мисли че си с най добрата машина, щото не е въобще така а пък ако искаш си мисли така твоя си работа
Брейййй,много защитници и застъпници бе... Никъде не съм казал,че моята машина е най-добрата,такава ви казах,че няма,поне още няма. Незнам що си мислите,че деуса е най-великата машина,ама щом така си мислите,няма лошо,мислете си. А пък ДжиПи-то като го вкараш в замърсеното,ела ми се обади. За мен няма машина дето да работи по-добре от Голд макса на замърсено - мое мнение.
Е тва е деуса : https://www.youtube.com/watch?v=cooC82S-EyM
https://www.youtube.com/watch?v=B8bgECK9flA
А след като твоята машина се конкурира с БГ машина, то изобщо не ми я хвали написа:
Казах на "чисто",че ме конкурира или не го прочете.
Та в края на краищата,наистина всеки сам си избира с какво да работи,но моето мнение си остава същото,дори и да не ви харесва.
Поздрави и късмет...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 4:48 pm
ф2 с нел биг торнадото смятам да ти свие перките в дълбочина и брой извадени цветове... написа:
Тва го пропуснах.... Абе Бат Данчо,абе голям мъж си бе,засрами се малко,вразуми се. По-голяма простотия от тази не бях чел във форума. На тва Ф2 ако искаш му сложи и като на нексуса голямата антена,в режим на дискриминация пак ще си остане същото ДЪРВО.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Пет Авг 30, 2013 5:11 pm
Mladencho написа:
Тва го пропуснах.... Абе Бат Данчо,абе голям мъж си бе,засрами се малко,вразуми се. По-голяма простотия от тази не бях чел във форума. На тва Ф2 ако искаш му сложи и като на нексуса голямата антена,в режим на дискриминация пак ще си остане същото ДЪРВО.
Това си е твое мнение... Късмет и на теб !
п.с. А ако идваш към с. Белопопци, община Горна Малина, област Софийска, то тогава ми звънни: 0877-972196 - искам само да ти покажа какво прави ф2-то с нелката. Ей така - без никакви ангажименти като машина за машина и прочее салати...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 12:28 am
Mladencho написа:
До Младенчо! Виж , досега не исках да вземам страна в спора , но явно трябва, защото вече се говорят глупости! Имаш ли си на представа този въпросен Колега с ф2 и нел биг торнадо в присъствието на мен и на Данчо Ненов на каква дълбочина извади цветни сигнали? Аз си нямах до момента в който не го видях с очите си!
1. 100 пъти съм го казал , че е най-важно зад кормилното устройство. 2. МД също е важен, но малко по-малко. 3 . Терена беше слабо оруден грунд около 55.
И най накрая потвърждавам всичко писано от Йордан Ненов, дори го бъзиках , че с неговият фишер 75 почти не засича тези сигнали е вярно. Никаква реклама просто истина . Но на замърсено този фишер с тази антена не извади никакъв сигнал. Това е!
Сто пъти съм го казвал най-важното е срастването с уреда , а не постоянно да ги сменяваш и да си мислиш , че си напред. Това е като модата - модерно е да си с розови очила и да те оприличв.т като пед......ст.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: 11dd или SEF30x25 за F-5 Съб Авг 31, 2013 12:46 am