Заглавие: Помощ за металотърсач Сря Юни 12, 2013 12:15 pm
Търся майстор да ми помогне за металотърсач( Beachcomber 90vlf)Човека казва че е работил,но сега не иска!Ако може дайте някакви координати!
solidi Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Сря Юни 12, 2013 4:34 pm
апарата фабриен или български е за първи път чувам тази марка
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Сря Юни 12, 2013 4:56 pm
niki2 написа:
Търся майстор да ми помогне за металотърсач( Beachcomber 90vlf)Човека казва че е работил,но сега не иска!Ако може дайте някакви координати!
Здравей,колега.Тази марка апарати е" тръгнала по плажовете" в зората на шестдесетте години,дано не се лъжа.Ако някой може да ти свърши работа,ще да е само стар майстор(може и млад,но кадърен,осведомен) Пожела вам ти успех!
Хаосът е или временен,или гибелен!
niki2 Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Сря Юни 12, 2013 6:06 pm
Тук е правен,има и схема,ама трябва някой който разбира!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Сря Юни 12, 2013 7:08 pm
niki2 написа:
...Една такава схема дойде заедно с "Магнум "от едно чешко списание по времето на соца...За някой може и по-отрано да е била позната(сигурно)!
Хаосът е или временен,или гибелен!
deultum Цезар
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Чет Юни 13, 2013 10:23 am
niki2 написа:
beachcomber е производство на white's electronics колега , няма как да е правен тук !
Kopacha Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за металотърсач Пон Юни 17, 2013 8:49 am
Да този апарат е от серията Beachcomber na White's , но е има публикувана на доста места , за първото място , което се сещам книжката "Търсене на съкровища с модерна апаратура" (май нещо такова беше) , иначе схемата е има преведена на български , руски има я и на чешки.Сигурен съм , че поне 1 бг майстор е правел свои апарати на базата на тази схема....