Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
врътка TEKNETICS kupuvam Майнлаб МЕТАЛОТЪРСАЧИ маск Simplex Coil nexus пират Spectrum GOLD mask lorenz VANQUISH голден prodavam нишани deus грунда nokta Minelab tesoro wave Fisher miladinka

"Тъжен цирк"

Go down 
+3
kaponcheto
ivangrozni
Трибал-М
7 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyСъб Юни 01, 2013 2:25 pm

Като гледам колко смешници подскачат в парламента,като гледам колко предали бившите си партии и колко мъдри сътрудници продължават да пребивават в институцията,започвам сериозно да се питам дали не сме най-изпростялата балканска и европейска нация?

Хаосът е или временен,или гибелен!
Върнете се в началото Go down
ivangrozni
Консул
Консул
ivangrozni

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyСъб Юни 01, 2013 8:05 pm

Да, колега - ние сме. Представи си ако бяхме голяма държава с голямо население , колко големи глупости щяхме да сътворим.
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyСъб Юни 01, 2013 9:08 pm

ivangrozni написа:
Да, колега - ние сме. Представи си ако бяхме голяма държава с голямо население , колко големи глупости щяхме да сътворим.

За съжаление,мисля,че си прав,колега!
При западаща образователна система и почти всеобща чалгарска делничност,количествените натрупвания няма да доведат до желаните качествени изменения...

kaponcheto
Про-Консул
Про-Консул
kaponcheto

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 7:29 am

като гледам на къде отиват нещата или ще има скоро нови протести и това правителство ще си отиде или скоро време "управляващите" ще управляват само пенсионери
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 10:39 am

Какво се получи? Вота на БГ избирателя беше за ПП ГЕРБ. След политически игри, новото правителство е от лявата страна на парламента, ане от спечелилата партия. НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СЕ КАЗВА СМЯНА НА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Сега видяхте ли колко са ненужни изборите? Няма значение кой печели, онези на върха се сменят поред. И винаги се карат за нашия задник. Кой най-напред и най-дълбоко. Ами заслужаваме си го, след като търпим създалото се положение. За политиците - незнам, но май ние, избирателите сме политически курви !
Отивам да търкам, щото се задавих от разсъждения.
Късмет колеги и наслука !

п.с. Ега се ева в политика !

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 1:02 pm

Здравейте!
Добре тръгна" УЛИЦАТА",ама протестиращите се превърнаха в тълпа,понесла и всичките си недостатъци.
Пусто човешко "несъвършенство"-не можем да се освободим от мераците за власт и вождизъм,които ни изиграват най-гадните номера в най-решителните моменти!
Дано не са(мераците) всеобщата орисия на Човешкия род!Ако е така,вероятно сме се изчерпали.Или почти опираме в горната граница на "отреденото ни".
Поздрави и късмет на всички колеги!

бобо
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 7:05 pm

jordan_nenov написа:
Какво се получи? Вота на БГ избирателя беше за ПП ГЕРБ. След политически игри, новото правителство е от лявата страна на парламента, ане от спечелилата партия. НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СЕ КАЗВА СМЯНА НА ВОТА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Сега видяхте ли колко са ненужни изборите? Няма значение кой печели, онези на върха се сменят поред. И винаги се карат за нашия задник. Кой най-напред и най-дълбоко. Ами заслужаваме си го, след като търпим създалото се положение. За политиците - незнам, но май ние, избирателите сме политически курви !

Е,не съм математик,но трийсетината процента на ГЕРБ,не са мнозинство!
бобо
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 7:11 pm

Трибал-М написа:
Здравейте!
Добре тръгна" УЛИЦАТА",ама протестиращите се превърнаха в тълпа,понесла и всичките си недостатъци.
Пусто човешко "несъвършенство"-не можем да се освободим от мераците за власт и вождизъм,които ни изиграват най-гадните номера в най-решителните моменти!
Дано не са(мераците) всеобщата орисия на Човешкия род!Ако е така,вероятно сме се изчерпали.Или почти опираме в горната граница на "отреденото ни".
Или ти си много умен,или аз съм много тъп,ма рядко успявам да ти схвана смисъла scratch Пиши по9простичко,че и ние от простолюдието да схванем нещо Very Happy .Казвам го съвсем добронамерено. извинявай
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 8:31 pm

Колега,Бобо(или Шошо),ти не си глупав човек,според мен.Ти си приятен човек,с принципи,но тук,във форума малко се разминаваме.Може би се инатиш леко?...Не съм съвсем сигурен,а и тук не е място за избистряне на малко мътни отношения.

Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 8:38 pm

kaponcheto написа:
като гледам на къде отиват нещата или ще има скоро нови протести и това правителство ще си отиде или скоро време "управляващите" ще управляват само пенсионери
Колега,ще се опитам да продължа мисълта ти....,на които не ще смогнат да изплатят пенсиите и,които са обречени...
stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 10:11 pm

Трибал-М написа:
Здравейте!
-Не мислиш ли че не мое та резбере човеко щото в постовете си влагаш повечко лозунгова философия отколкото конкретика.......................... Smile
Трибал-М
Джадай
Джадай

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 10:33 pm

stan960 написа:
Трибал-М написа:
Здравейте!
-Не мислиш ли че не мое та резбере човеко щото в постовете си влагаш повечко лозунгова философия отколкото конкретика.......................... Smile

Не мисля,дори не съм сигурен,че има такава(лозунгова) за нормалните хора.
Стремежите за властване,вождизъм и върховно обществено положение винаги са ни проваляли и ще продължава да е така,докато не надмогнем тази изначална,може би-зародишна поквара.

jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 10:48 pm

бобо написа:
jordan_nenov написа:

Никъде не съм казал че ГЕРБ са мнозинство, още по-малко квалифицирано. ГЕРБ е политическата партия с най-много гласове и съответно с най-много вкарани депутати в парламента. Но не ГЕРБ направи правителството...На това викам аз смяна на вота на избирателите !
Късмет колеги !

stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyНед Юни 02, 2013 10:50 pm

-Изразът или си е мой или се е самообразувал или пък прочетен и остатъчно формиран в тиквата ми,достатъчно налудничав съм да правя невъобразими словосъчетания-кефи ме -Не виждам обаче наченки на вождизъм в настоящият политически момент щото нито вожда на герберите нито тоя на атака за сега се припокриват с това нарицателно в пълната му степен........................... Smile
stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyПон Юни 03, 2013 7:15 am

jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:

Никъде не съм казал че ГЕРБ са мнозинство, още по-малко квалифицирано. ГЕРБ е политическата партия с най-много гласове и съответно с най-много вкарани депутати в парламента. Но не ГЕРБ направи правителството...На това викам аз смяна на вота на избирателите !
Късмет колеги !
-На герб им връчиха мандата и те съответно го върнаха понеже най-накрая осъзнаха в каква политическа изолация са изпаднали-Следващите приели мандата без Атака имат около 40% така че къде виждаш тук подмяната на вота или според теб тия които не гласуваха за герб нямат право на вот................................................. Shocked -Късмет и на теб.
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyПон Юни 03, 2013 12:18 pm

stan960 написа:
jordan_nenov написа:
бобо написа:
jordan_nenov написа:

Късмет колеги !
-На герб им връчиха мандата и те съответно го върнаха понеже най-накрая осъзнаха в каква политическа изолация са изпаднали-Следващите приели мандата без Атака имат около 40% така че къде виждаш тук подмяната на вота или според теб тия които не гласуваха за герб нямат право на вот................................................. Shocked -Късмет и на теб.

Предполагам че грешно си ме разбрал. Казвам, че първата политуческа сила не прави кабинет, а вота на избирателите е точно за тази партия. Така се завъртяха нещата, че спечелилите първо място в надпреварата не получиха наградата. Аз на това му викам смяна на вота, а по въпроса за гласуването: естествено че всеки един пълнолетен гражданин на страната има правото да гласува. Но политиците нямат правото да извъртат така нещата.
Заеби ги тия политици, давай да си гледаме нас си и да си търкаме колкото си искаме !
Наслука !

stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyПон Юни 03, 2013 5:03 pm

-Отдавна съм ги заебал политиците нито новини нито реклами гледам,па тия псевдосоциополитолозите ми са сака да ги трепем с бухалка -Кат вика един приятел руснак -В тая вашта страна нема кой и един преврат да направи та да ги заебем политиците както им са полага -А иначе 30% от около нема и два милиона де са гласували не прави никой първа политическа сила...................................... Smile -Наслука,то и риболова веке откриа та кой как може,не знам само дали тръгна манатарката ма след два деня и таз ша разберем.
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyПон Юни 03, 2013 9:35 pm

stan960 написа:
-Отдавна съм ги заебал политиците нито новини нито реклами гледам,па тия псевдосоциополитолозите ми са сака да ги трепем с бухалка -Кат вика един приятел руснак -В тая вашта страна нема кой и един преврат да направи та да ги заебем политиците както им са полага -А иначе 30% от около нема и два милиона де са гласували не прави никой първа политическа сила...................................... Smile -Наслука,то и риболова веке откриа та кой как може,не знам само дали тръгна манатарката ма след два деня и таз ша разберем.

Незная от кой район на страната си, ама при мен манатарка има от около двадесетина дена. Вече имам над 20 кг сухо. Нали помежду другото се занимавам и с изкупуване, преработка и продаване на диворастящи гъби и билки...
Та наслука на всички рибари и ловци и късмет на всички търсачи !

stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyПон Юни 03, 2013 10:20 pm

-Нъл пише бе брат,СевероЗападнала -Така и предположих,времето се стопли много по рано ма все не остаяше време да прескоча до близките хълмове -Следващата почивка обаче ще се излазя и ще се пълни раницата щото сушените от миналата година почти привършиха. Smile
FILIP2
Консул
Консул
FILIP2

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 3:45 pm

jordan_nenov написа:
stan960 написа:

Незная от кой район на страната си, ама при мен манатарка има от около двадесетина дена. Вече имам над 20 кг сухо. Нали помежду другото се занимавам и с изкупуване, преработка и продаване на диворастящи гъби и билки...
я сподели цените на които копуваш манатарките и пачия крак че тука при нас нещо ми се струват много занижени
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 9:20 pm

FILIP2 написа:
jordan_nenov написа:
stan960 написа:

я сподели цените на които копуваш манатарките и пачия крак че тука при нас нещо ми се струват много занижени
Започнах манатарката на цени 5-3-1 за трите качества и смятам така да карам докрай, без значение колко гъба ще излезне. При доста гъба цените се ориентират към 3-2-1 обикновено, но аз няма да ги смъквам.
Пачия крак е малко по-особен. При поръчка от чужбина цената която се дава е цената на пачия крак в Германия в евра, а в БГ е същата но в лева. Чуждия партньор ми казва: Искам 300 кг пачи крак до края на седмицата закаран в Гросманхале примерно. Цената която ще ти платя франко склад е 16 евро. Тогава аз давам цена 16 лева и тя важи до изпълнението на поръчката.
Днескашна цена на берач беше 9 лв. За утре немога да кажа.
А ти в кой район на страната си и какви са там цените на манатарката и пачия крак, като и булката?

stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 9:54 pm

-Квотата за България до кога важеше -До 15-ти или до 20-ти.
FILIP2
Консул
Консул
FILIP2

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 10:18 pm

аз сам от етрополе тук манатарката варви по 3-1-0.50 а пачия крак днеска беше по 8лв а булката не се копува
stan960
Джадай
Джадай
stan960

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 10:29 pm

-Слабичко -Аз по принцип си бера и суша за мен -Последният път когато брах и продавах беше преди 7-8г. ма и тогаз цената за Първото беше по висока от тия мижави 3лв........................................
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

"Тъжен цирк" Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Тъжен цирк"   "Тъжен цирк" EmptyЧет Юни 06, 2013 10:34 pm

stan960 написа:
-Слабичко -Аз по принцип си бера и суша за мен -Последният път когато брах и продавах беше преди 7-8г. ма и тогаз цената за Първото беше по висока от тия мижави 3лв........................................

Аз затова в предния поста казах, че ще държата цената на първото на 5 лв. второто на 3 и третото на 1 лев. Мисля че това са добри цени.

"Тъжен цирк"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: