Заглавие: "Израстване,може би" Сря Май 29, 2013 11:28 pm
От некое време се ми се привиждат "лачени"неща.И пред очите ми- най-често" монетар-фирменяк" ...А до днеска се съм потребявал родното.Я ли се бръкам нещо,или нещата се преподредиха?
Хаосът е или временен,или гибелен!
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 1:01 am
Трибал-М написа:
От некое време се ми се привиждат "лачени"неща.И пред очите ми- най-често" монетар-фирменяк" ...А до днеска се съм потребявал родното.Я ли се бръкам нещо,или нещата се преподредиха?
Тъй, тъй, и моите видения са таквиз! Макар че, всичко знайно и по видно е" оглозгано до кокал" се самозалъгвам че ще "наскубя" много цвят от дълбините или скрит измежду "бурените" с новия "лъскав звяр"! Тъй, тъй, мерак, кът няма слука прайш нещо, дали правилно или не кой знае?
Поздрави!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 10:27 am
Дано и на двама ви да ви злезне късмета и да си вземете машинки по сърце и по джеб... Във всички случаи с тях ще извадите доста цвят, който по различни причини не е бил засечен от БГ апаратите. 1000000000000000000000000%. И тогава ще видите, че на всички т.нар. пребити бекти, има все още неща, които излизат, за да ни радват. Пожелавам ви от сърце да се сдобиете с истинска техника и да имате много късмет и радостни моменти с нея !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 11:33 am
jordan_nenov написа:
Дано и на двама ви да ви злезне късмета и да си вземете машинки по сърце и по джеб... Във всички случаи с тях ще извадите доста цвят, който по различни причини не е бил засечен от БГ апаратите. 1000000000000000000000000%. И тогава ще видите, че на всички т.нар. пребити бекти, има все още неща, които излизат, за да ни радват. Пожелавам ви от сърце да се сдобиете с истинска техника и да имате много късмет и радостни моменти с нея !
Дай,Боже, всеки му! И още повече-на доброжелателите! Поздрави!
Хаосът е или временен,или гибелен!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 11:58 am
Трибал-М написа:
jordan_nenov написа:
Дай,Боже, всеки му! И още повече-на доброжелателите! Поздрави!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 12:23 pm
Трибал-М написа:
Да не стане като на онзи каруцар приказките - "трай коньо за зелена трева" ...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 1:51 pm
pechkata написа:
Трибал-М написа:
Колегите са отдавна в кюпа и имат наблюдения. Затова им пожелах да си вземат това което им е по джеба и на сърце. От сърце им го желая, защото зная при мен какво трепетно очакване беше при събирането на парите. Само ще ги помоля, след като вземат техниката и поработят малко с нея, то тогава да понапишат някой и друг коментар !
huligan 999 Новобранец
Заглавие: Re: "Израстване,може би" Чет Май 30, 2013 8:51 pm
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
Трибал-М написа:
Колегите са отдавна в кюпа и имат наблюдения. Затова им пожелах да си вземат това което им е по джеба и на сърце. От сърце им го желая, защото зная при мен какво трепетно очакване беше при събирането на парите. Само ще ги помоля, след като вземат техниката и поработят малко с нея, то тогава да понапишат някой и друг коментар !
Благодаря ти за искрените пожелания! Нека късмета да не те напуска никога, и най важното бъди здрав!!!!