Колеги дайте някакви предложения и цена трябва ми за уроден терен и как се справя дълбочината как е Благодаряви
Гост Гост
Заглавие: Re: Търся МИНЕЛАБ GP 3500 Вто Фев 02, 2010 12:05 am
https://2img.net/r/ihimizer/img535/5254/picture1009.jpg не 4е го продавам по принцип но за 10 000 бг лв смятаи 4е е твои
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Търся МИНЕЛАБ GP 3500 Вто Фев 02, 2010 1:04 am
zanvan написа:
https://2img.net/r/ihimizer/img535/5254/picture1009.jpg не 4е го продавам по принцип но за 10 000 бг лв смятаи 4е е твои
Колега колко пари го продаваш във добро състояние ли е дай накакви подробности на колко бърка в уродени терени
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Търся МИНЕЛАБ GP 3500 Вто Фев 02, 2010 1:12 am
Колега уроденото не го смущава и не намаля дълбочината му не си ли разбрал това.Вади ли сме олово с размер колкото кутия от цигари на 80см в камъни,не в почва и го даваше все едно е отгоре.
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Търся МИНЕЛАБ GP 3500 Вто Фев 02, 2010 1:23 am
PlovdivTrakiq написа:
Колега уроденото не го смущава и не намаля дълбочината му не си ли разбрал това.Вади ли сме олово с размер колкото кутия от цигари на 80см в камъни,не в почва и го даваше все едно е отгоре.
свиква ли се бързо да работиш суреда дискриминацията как е копат ли се много железа
иииииииии расмяхте ме та моя струва ТОЛКО та ако някои има за продан по евтин се сварже с колегата или ДАМО каже от де си КУПИ оки
4500 е ибахти боклука в сравнение с 3500,успехи с търсенето на колегата малко мисията невъзможна ванка нали съм ти казал тас антена да я закачиш на някои драка да си направят гаргите гнездо
иииииииии расмяхте ме та моя струва ТОЛКО та ако някои има за продан по евтин се сварже с колегата или ДАМО каже от де си КУПИ оки
4500 е ибахти боклука в сравнение с 3500,успехи с търсенето на колегата малко мисията невъзможна ванка нали съм ти казал тас антена да я закачиш на някои драка да си направят гаргите гнездо
офффф смотано време.. фана ма абстиненцията забраих кво е баир
didoneta@abv.bg Легионер
Заглавие: GPX 4500 Пон Фев 08, 2010 3:33 pm
comander написа:
zanvan написа:
абе колега командер не мога да те разбера дали се базика6 ни6то ли4но ама одоло под снимката пи6е GPX 4500 поне като го мамри6 сложи GP 3500 за да повярват и колегите 6тото аз не вярвам
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Търся МИНЕЛАБ GP 3500 Чет Юни 23, 2011 1:25 pm
didoneta@abv.bg написа:
comander написа:
zanvan написа:
абе колега командер не мога да те разбера дали се базика6 ни6то ли4но ама одоло под снимката пи6е GPX 4500 поне като го мамри6 сложи GP 3500 за да повярват и колегите 6тото аз не вярвам
Колеги та нестана ясно кой си остава по добърGPX-3500 4000 4500 позабравихте я тази тема никой вече нищто не пише за пулсаците