Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пет Май 17, 2013 10:12 pm
www.mdetectors.com написа:
Лошото, е че чуждите модели у нас не сработват, по-скоро трябва да се сменят няколко поколения и да си го изживеем това.
Здравей,колега. Няколко поколения означават 80-100 години.Почти един век...Не съм сигурен,че такова закъснение може да се компенсира. Когато преоткрием и осмислим по нашенски "топлата вода",някой вече ще са я закарали на Марс и вече осмислили по марсиански... Дано не съм прав!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Нед Май 19, 2013 1:38 pm
stan960 написа:
Баир-Будала написа:
Абе да ги питам тези, дето ореваха арталъка по отношение на ГЕРБ, толкова ли им е слаба паметта, че забравиха какво "НАПРАВИХА" БСП и ДПС за България последните 24 години? Че и ГЕРБ не са стока, верно е. Всеки реве а никой не отчита факта, в каква световна криза живеем. Европейците обедняха, ама ние, щото си бяхме най-бедните хептен се оголихме. И не виждате ли, че фактите са такива - Ако не е ГЕРБ, ще е БСП и ДПС. Имах надежда АТАКА да направят нещо, ама и те се пооосраха накрая. Да не говорим за СДС и другите десни партии. Костов, като верен член на Държавна сигурност получи адмирации по отношение на перфектно изиграната му роля в последните 15-на години за сриване и унищожаване на Дясната Идея. Тва е реалността. Поздрави!
-А пък ти и следващият след теб написал поста -Тая галимация герб беше създадена именно щото всички участващи в големото театро се уплашиха когато Атака за малко не спечели президентските избори -Тия червенотиквеничковчета гербери сплав от нереализирали се бивши ченгета и военни заедно с неква прослойка от задлъжнели фермерчета бяха естествено поредната група употребени -Лошото е че в един момент обаче си повярваха че са нещо и започнаха не само да правят магистрали еднодневки и да лапат евросубсидий ми по лошо да разпродават не само България ми и Стратегическите и Интереси............................................................................
Здравей,колега,Стан-960. ...Всичките последни "галимации"(повечето от партиите),включително и атака,съществуват,защото някои добре плащат,има амбициозни изпълнители на платената воля и-"съответните гласоподаватели".
stil Легионер
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пон Май 20, 2013 4:00 pm
Партии не са ни нужни! Утре като се събере 42-то народно събрание 10 човека да ги чакат отвън като си тръгват.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 12:07 am
Трибал-М написа:
stan960 написа:
Баир-Будала написа:
Абе да ги питам тези, дето ореваха арталъка по отношение на ГЕРБ, толкова ли им е слаба паметта, че забравиха какво "НАПРАВИХА" БСП и ДПС за България последните 24 години? Че и ГЕРБ не са стока, верно е. Всеки реве а никой не отчита факта, в каква световна криза живеем. Европейците обедняха, ама ние, щото си бяхме най-бедните хептен се оголихме. И не виждате ли, че фактите са такива - Ако не е ГЕРБ, ще е БСП и ДПС. Имах надежда АТАКА да направят нещо, ама и те се пооосраха накрая. Да не говорим за СДС и другите десни партии. Костов, като верен член на Държавна сигурност получи адмирации по отношение на перфектно изиграната му роля в последните 15-на години за сриване и унищожаване на Дясната Идея. Тва е реалността. Поздрави!
-А пък ти и следващият след теб написал поста -Тая галимация герб беше създадена именно щото всички участващи в големото театро се уплашиха когато Атака за малко не спечели президентските избори -Тия червенотиквеничковчета гербери сплав от нереализирали се бивши ченгета и военни заедно с неква прослойка от задлъжнели фермерчета бяха естествено поредната група употребени -Лошото е че в един момент обаче си повярваха че са нещо и започнаха не само да правят магистрали еднодневки и да лапат евросубсидий ми по лошо да разпродават не само България ми и Стратегическите и Интереси............................................................................
Здравей,колега,Стан-960. ...Всичките последни "галимации"(повечето от партиите),включително и атака,съществуват,защото някои добре плащат,има амбициозни изпълнители на платената воля и-"съответните гласоподаватели".
-Между другото чувал съм я тая тъпня от родъ на -Абе ти знаеш ли че и Доган налял некой и друг милион та да се създаде АТАКА -Като го чуя това и не ми се ще дори да си мисля в переспектива за България щото това показва как само за двайсет и нещо години направиха от българите тъпаци и промиха съзнанието им................................................. ps-И пак между другото приятелю така се случи че по времето когато се създаваше Атака имах приятели участвали в това начинание и парите се наливаха Главно от Българи Родолюбци живеещи в чужбина -Така че не ми размахвай българските журналистически тъпи и продажни версий.
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 9:19 am
имам приятели в столицата и в два региона на България,и на трите места си направих лична анкета,и от 10 анкетирани средно 8 ми казаха,че са гласували за атака...не излиза аритметиката с изборните резултати,има грандиозна манипулация,а наи страшното е,че от атака си траят...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 9:32 am
-Е то се разбра че освен 350 000 хванати е имало и още толкова нехванати знаем вече къде са наляти - Очевидно всички се страхуват от нови избори респективно и от Атака щото ако същата увеличи гласовете си поне още един път пропорционално ша им обърка сметките на всичките така наречени играчи-Като гледам обаче кадрите по тивито с основните гласоподаватели от махалите жална и майка на тая страна и на наследниците ни.................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 1:47 pm
Точно от днес нататък пред" Атака"стоят две аритметични действия-изваждане и деление. А аз,приятелю Стан-960(ако не си усетил до сега),съм максимален-според цивилизованите норми-националист.Поздрави!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 9:54 pm
Парламентарните паразити са най-лесно откриваеми...После на ход са медицината и фармацията.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Вто Май 21, 2013 10:58 pm
Трибал-М написа:
Парламентарните паразити са най-лесно откриваеми...После на ход са медицината и фармацията.
За ПАВ ли говорим ?
бобо Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Сря Май 22, 2013 11:06 am
бобо написа:
Трибал-М написа:
За ПАВ ли говорим ?
Искам да кажа,че след подходящата химична и термична преработка,от тези индивиди се получава много качествено ПАВ,поради високото съдържание на мазнини,от които съответно се получава ......сапуна
ferovo Новобранец
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Сря Май 22, 2013 10:24 pm
miroslavmladenov написа:
имам приятели в столицата и в два региона на България,и на трите места си направих лична анкета,и от 10 анкетирани средно 8 ми казаха,че са гласували за атака...не излиза аритметиката с изборните резултати,има грандиозна манипулация,а наи страшното е,че от атака си траят...
И мен ми се струва ,че има манипулация ,щото много мои приятели гласуваха за ДПС ,а тя е едва трета
кирката Консул
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Сря Май 22, 2013 10:33 pm
трибале ти ок ли си с тиквата????
Око да види,ръка да пипне.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Сря Май 22, 2013 10:37 pm
А в мойта анкета никой не гласува за ГЕРБ,пък те пак са първи
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 1:12 pm
кирката написа:
трибале ти ок ли си с тиквата????
О,здравей,умнико! Ти с плода на това растение ли оприличаваш "най-високата"част от тялото си?
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 6:36 pm
Не знам дали "зарзаватчиите" с тиквите и краставиците дали осъзнават, че от днес нататък България ще бъде управлявана от тъй бленуваната от тях коалиция между турчин, руснак и явно психически нестабилен наркоман! Поздрави и...дупе да ви е яко!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 7:04 pm
Баир-Будала написа:
Не знам дали "зарзаватчиите" с тиквите и краставиците дали осъзнават, че от днес нататък България ще бъде управлявана от тъй бленуваната от тях коалиция между турчин, руснак и явно психически нестабилен наркоман! Поздрави и...дупе да ви е яко!
Чесно казано много по-добре ще бъдем ако някой друг ни управлява от колкото ГЕРБ - 4 год. народа върна назад сецнаха чуждите инвеститори че да има парса за техните фирми и какво стана мизерия до гуша... Средна класа няма има бедни и богати...
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 7:39 pm
По зле от Бат Бойковата група трудно може да има
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 8:03 pm
Абе, хора...разбирам, че Българският народ си е принципно политически неграмотен, то това е следствие от липсата на добро образование, което личи от 90% неграмотно написани постове и изречения с по 5 правописни грешки на дума. НО,....но едно е да си неграмотен, друго е да си прост. Защо никой не прави изводи на база реална икономическа обстановка в държавата, и най-вече ЗАЩО, като храчите по последните 4 години управление не взимате в предвид най-тежката световна икономическа криза от 80 години насам? Богати и мощни държави като Италия, Испания, Франция и Гърция се сгромолясаха в икономически аспект! Вижте какво стана с Кипър преди месец! Към всички ревящи против Бойко...знаете ли какво ще стане, ако държавата ни банкрутира? Натам се е запътил сегашния кабинет на любимото ви русначе, подкрепяно от турчина. Не знаете, защото повтаряте като папагали онова, което слушате по медиите, които са си принципно яркочервени, а дори и не правите опити да си размърдате закърнялото сиво вещество, дето му казвате "Мозък". Айде, поздрави!
charon Цезар
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 8:42 pm
Колегата Баир-Дудала е много прав! На сергейчо и компания преди години им ядохме ла...та ама този път, ще е още по-страшно.Не подкрепям бойко, но и от тея няма да видим нищо добро.
Viver est militare!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 10:49 pm
Баир-Будала написа:
Абе, хора...разбирам, че Българският народ си е принципно политически неграмотен, то това е следствие от липсата на добро образование, което личи от 90% неграмотно написани постове и изречения с по 5 правописни грешки на дума. НО,....но едно е да си неграмотен, друго е да си прост. Защо никой не прави изводи на база реална икономическа обстановка в държавата, и най-вече ЗАЩО, като храчите по последните 4 години управление не взимате в предвид най-тежката световна икономическа криза от 80 години насам? Богати и мощни държави като Италия, Испания, Франция и Гърция се сгромолясаха в икономически аспект! Вижте какво стана с Кипър преди месец! Към всички ревящи против Бойко...знаете ли какво ще стане, ако държавата ни банкрутира? Натам се е запътил сегашния кабинет на любимото ви русначе, подкрепяно от турчина. Не знаете, защото повтаряте като папагали онова, което слушате по медиите, които са си принципно яркочервени, а дори и не правите опити да си размърдате закърнялото сиво вещество, дето му казвате "Мозък". Айде, поздрави!
Ти въобще,ама въобще не си наясно с темите които дискутираш.Тройната коалиция,колкото и да е зла е много,ома МНОГО по-добра от абсолютно НЕГРАМОТНОТО управление на ББ и ЦЦ.И не от глупавия народ,както казваш ти сме на това дередже,а от такива умници като тебе,и мене,щото на предните избори и аз като теб....Политически неграмотен си ти,приятелю,или си прекалил с новините,които се излъчваха по времето на ГЕРБ...... Тиш просто не знаеш в какъв батак превърнаха държавата тез неграмотници... пълен батак.Ама кво ли си хабя да ти обяснявам.,като хал хабер си нямаш!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Чет Май 23, 2013 10:52 pm
Баир-Будала написа:
Поздрави!След този блестящ пост може да се появят загрижени за психичното ти здраве,колега... Ако съм прав,ще бъдат точно от тези,за които написаното от теб и непостижимо за тях и не до край разбираемо.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пет Май 24, 2013 9:49 am
Трибал-М написа:
Баир-Будала написа:
Поздрави!След този блестящ пост може да се появят загрижени за психичното ти здраве,колега... Ако съм прав,ще бъдат точно от тези,за които написаното от теб и непостижимо за тях и не до край разбираемо.
Аз него го разбрах,ама с тебе ми е трудно
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пет Май 24, 2013 12:44 pm
бобо написа:
Баир-Будала написа:
Ти въобще,ама въобще не си наясно с темите които дискутираш.Тройната коалиция,колкото и да е зла е много,ома МНОГО по-добра от абсолютно НЕГРАМОТНОТО управление на ББ и ЦЦ.И не от глупавия народ,както казваш ти сме на това дередже,а от такива умници като тебе,и мене,щото на предните избори и аз като теб....Политически неграмотен си ти,приятелю,или си прекалил с новините,които се излъчваха по времето на ГЕРБ...... Тиш просто не знаеш в какъв батак превърнаха държавата тез неграмотници... пълен батак.Ама кво ли си хабя да ти обяснявам.,като хал хабер си нямаш!
Колега, съветвам те да не прибързваш със заключенията спрямо хора, като мен, които нито познаваш, нито имаш и най-малка представа колко "хал-хабер" си имат. Но ти е простено, ти не си виновен за това, че си част от стадото и мислиш в едно цяло с него Поздрави!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пет Май 24, 2013 1:43 pm
бобо написа:
Трибал-М написа:
Баир-Будала написа:
Аз него го разбрах,ама с тебе ми е трудно
...Жалко!За да се срещнеш с "преводачите",ти трябва машина на времето!Честит празник!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Отново "ГЕРБ" Пет Май 24, 2013 1:44 pm
Важното е 4е ве4е няма да ни управляват пожарникари. Колкото до кризата ,надали в другите държави вземат по 400 лева. Така 4е не ни сравнявай с Италия и други развити държави.