Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юли 04, 2013 10:56 am
Нали знаеш, че сондата винаги мига, дори и да е изключен апарата.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юли 04, 2013 1:44 pm
Да знам, но когато е изключен сондата мига 1 път на всеки 3 секунди а когато работи мига на всяка секунда аз по това разбирам, че не изключва сондата Може моя само да го прави това.
odins- Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юли 04, 2013 10:28 pm
моите впечатления от v3 с голямата сонда са- при работа на зъмарсено 3 програма само променян iron volume на 0 премахва няколко черни сигнала на веднъж като чува само малкия цветен между тях,за дълбоко 5 програма дискр променям на 5 при земя 82,двадесет стотинки се чуват на ход на 28 санта при спокойна машина,малката сонда не съм пробвал още
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Пет Юли 05, 2013 1:01 pm
Определено новия софт е доста успешен, ако съдя по резултатите на колеги тук и там
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Пет Юли 05, 2013 9:03 pm
www.mdetectors.com написа:
Определено новия софт е доста успешен, ако съдя по резултатите на колеги тук и там
Определено са оправени и усъвършенствани малкото недостатъци който имаше в предната версия Има още за доизпипване но нали трябва да има версия 4-5 и на весеки изискванията са различни и уреда е презадоволително универсален
odins- Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Съб Юли 06, 2013 12:05 pm
нова версия 3.1 от официалния саит
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Съб Юли 06, 2013 4:02 pm
odins- написа:
нова версия 3.1 от официалния саит
Има фиксове на бъгове, които мен не ме засягат.Аз няма да го слагам
Kolev Цезар
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Сеп 05, 2013 11:40 am
На някой от вас да се е случвало следното: Примерно имате цел в земята, която детекторът засича на границата на засичане. Включвате детектора със сонда във въздуха и чакате да зареди програмата, за да се калибрира добре детектора. След това започвате да засичате целта и първите няколко маха имате перфектен сигнал, но след това постепенно с всеки следващ мах детекцията започва да става колеблива и дори при някои махове я няма.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Сеп 05, 2013 11:43 am
Междо другото това го забелязах на клипа - да не е нещо...?
Kolev Цезар
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Сеп 05, 2013 11:50 am
pechkata написа:
Междо другото това го забелязах на клипа - да не е нещо...?
Нямам идея за това питам, дали и на други се е случвало. Апаратът е чисто нов и е пазен. Сега го даунгрейднах до версия 2.0 да видя как ще е. На версия 3.2 беше същата работа. То това ако е проблем е съвсем леко забележимо, но го има.