Да дойде и този момент най сетне. Смъкнете софта и заредете всички усройства преди да почнете ъпдейта, за да не капнат по време н апроцеса. Всички сонди и слушалките същи трябва да се ъпдетнат за да работят добре.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 9:07 am
Ееее най-сетне софта тръгна браво и успех на всички...
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 10:03 am
: :soif100: :
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 10:15 am
хм готово вече с новия софт упдеитва и антените
ivanNn Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 7:16 pm
инсталирах апдейта но ми изкарва грешка- The application failed properly (0x0000135)
lomidol Цезар
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 9:12 pm
и на мен дава същата грешка
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 10:57 pm
при мен мина всичко доста лесно без никакви проблеми
JENTIX Легионер
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Вто Юни 18, 2013 11:49 pm
Не бързайте с новата версия ! Колегата си ъпдейтна деуса с програмката от официалният сайт и сега лови 20 стотинки до 6-7 сантиметра във въздуха на деус фаст
lomidol Цезар
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 12:13 am
Въх???
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 12:22 am
ако не си е упдеитнал антената ако не е обърнал внимание и не е била в обхавата на дистанционното,може и така да става аз вече направих еди излет и посъбрах малко багаж правих и тестове набързо и с някой от новите настройки става една идея по дълбок
Последната промяна е направена от kaponcheto на Сря Юни 19, 2013 12:41 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 12:26 am
и никак не е трудно да се върнеш на версия 2 или дори на версия 1.2 така че.... успех с новия софт
ivanNn Новобранец
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 6:38 pm
lomidol написа:
и на мен дава същата грешка и как ще станеркакво трябва да се направи эа да се оправи....
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 6:41 pm
трябва да се апдеитне нетфреамъорка уиндоса или направо да се смакне и инсталира затова дава грешка предполагам
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Сря Юни 19, 2013 7:02 pm
знчи проблема с грешката при слагането на версия 3 вероятно е от липса или стара версия на ето това http://www.microsoft.com/net това е приставка или ъпдеит на уиндолса голяма е вероятноста, на когото саму спрени ъппдееитите на уиндолса въобще да го няма в компютара или да е доста стара версия. След слагането му би трябвало да се реши проблема
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юни 20, 2013 4:56 pm
Колеги, kaponcheto е велик джадай на XP DEUS и е оторизиран да Ви информира за инсталирането на новата версия на софта
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юни 20, 2013 5:21 pm
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА СЪЩО И, ЧЕ РАЗЛИКИ В САМИЯ АПАРАТ /ХАРДУЕРА/ НА XP DEUS НЯМА, Т.Е. XP DEUS V2.0 XP И DEUS V3.0 ИМАТ РАЗЛИКА САМО В СОФТУЕРА, КОЙТО МОЖЕТЕ БЕЗПЛАТНО ДА СИ ГО СВАЛИТЕ ОТ ТУК.
КОЛЕГИТЕ, КОИТО ИМАТ САМО СЛУШАЛКИ ТРЯБВА ДА ПОТЪРСЯТ НЯКОЙ С ДИСТАНЦИОННО, КОЕТО ДА ВЪРЖАТ КЪМ ТЯХНАТА СОНДА И В ПРОЦЕСА НА ЪПДЕЙТА ДА ВКЛЮЧАТ И СЛУШАЛКИТЕ СИ ЗА ДА ЪРДЕЙТНАТ И СОНДИТЕ СИ И СЛУШАЛКИТЕ. АКО ИМАТ ПРОБЛЕМИ ДА ПИТАТ kapncheto ИЛИ ДА СЕ СВЪРЖАТ С НАС sales@mdetectors.com
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Нед Юни 23, 2013 6:09 pm
след няколко дена вечер разходки за по няколко часа мога да твърдя че Версия 3 в леки почви и при постоянен грунд е осезаемо по-дълбок не съм правил тестове с сантиметърче. но с новите опции да се понадуе малко стават нещата дори с малката антена. На по променливи почви и по тежки трудно се работи дори невъзможно. Не съм сменял много трените понеже не са и много местата където може да се ходи сега. Но съм с положителни впечетления от В.-3 Реактивитито и силенцера са доста по чуствителни поне на първо четене.До сега цифровата дискриминация след 93-94 е почти никакъв сигнал сега не е така и малко немога да му свикна но всичко с времето си
Селския Преторий
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Нед Юни 23, 2013 6:26 pm
Костенурките дават сигнал.Вчера срещнах 3,и трите отчитаха.Колегата,падна от смях.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Нед Юни 23, 2013 6:30 pm
Селския написа:
Костенурките дават сигнал.Вчера срещнах 3,и трите отчитаха.Колегата,падна от смях.
то тва си цяла ноходка :
Селския Преторий
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Нед Юни 23, 2013 6:40 pm
kaponcheto написа:
Селския написа:
то тва си цяла ноходка :
Верно е.На първата,бях решил да и направя клизма.Но след като и другите две отчетоха,сега и трите си пасят на воля.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Нед Юни 23, 2013 10:04 pm
днес ми направи впечетление че с настройките от версия 2 с които работих дълбоките железа ми ги обръща на цвят някой играл ли си е реактивноста и силенсара на В. 3, на версия 2 са ми предлено ясни но сега са малко по различни
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Пон Юли 01, 2013 8:45 pm
Колеги, как върви ъпдейта на XP DEUS V3?
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Пон Юли 01, 2013 10:31 pm
www.mdetectors.com написа:
Колеги, как върви ъпдейта на XP DEUS V3?
Ъпдейтвах го без проблеми и засега всичко е 6.Има нови функции, но днес имах лек бъг.Като реших да си изключа детектора, изключих първо дистанционното, след това изключих слушалките и забелязах, че сондата продължи да работи , въпреки че и дистанционното и слушалките бяха изключени.След това пуснах дистанционното и го спрях пак и се оправи.Ще гледам как е занапред.Нови звуци са направили на пин пойнта, по яко квичи.Граунд баланса на всяка стойност има по 4 подстойности за още по финна настройка.Не съм търсил на замърсено да видя как е новата програма.Само знам, че мн як звук вади на нея
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: XP DEUS V3 Чет Юли 04, 2013 8:50 am
Също така, май са подобрили Non Motion мода с голямата сонда военна каска я лови на метър и нещо, преди се бъгваше нещо с голямата сонда на статичен режим.Сега май по-добре работи, но проблема ако може да се нарече проблем със изключването на слушалките и дистанционното остана.Вчера пак така направи и сондата си продължава да работи