Колеги, не искам да му правя реклама на Владо, но ще ви споделя следното: Някъде 1999 година или 2000 година купих от него може би първата му разработка. Тогава човека си ги правеше в апартамента и този беше може би 2-ри трети. Еми още работи, и то с батериите с които го купих. Е в сравнение с новите "пръчки" си има недостатъци, в орудено е зле, подковата само опитен търсач ще я "дискриминира", но пък има прилична дълбочина, като с него съм побеждавал XLT по всички показатели.... Та да питам Владо, може ли да се измисля някаква по съвременна сонда за него, в предвид, че буксата е от стария петжилен жак?
моята бандитка също е от първите наскоро му я пращах антената се прецака сложи ми някаква платка допълнително и сега може да работи с всички антени който са за маската, смених и стика с новия има доста модерен дизаин сега
Последната промяна е направена от kaponcheto на Съб Апр 13, 2013 6:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
10/12 ДД ползвам вмомента и съм доволен има вариант и за СЕФка но предпочетох по евтиния вариант Бандитка със сефка незнам как стои въпроса с килохерците бандито е на 8 Сефката е на 18 но тогава ми спомна че може да работи с нея. иначе тази която ползвам е на 8khz
Колеги, не искам да му правя реклама на Владо, но ще ви споделя следното: Някъде 1999 година или 2000 година купих от него може би първата му разработка. Тогава човека си ги правеше в апартамента и този беше може би 2-ри трети. Еми още работи, и то с батериите с които го купих. Е в сравнение с новите "пръчки" си има недостатъци, в орудено е зле, подковата само опитен търсач ще я "дискриминира", но пък има прилична дълбочина, като с него съм побеждавал XLT по всички показатели.... Та да питам Владо, може ли да се измисля някаква по съвременна сонда за него, в предвид, че буксата е от стария петжилен жак?
Първата беше 97-ма ! Твоя детектор може да работи със сонда от ГМ но трябва малко да се преработи....