Заглавие: кабел за Голден Маск (стария) Съб Мар 10, 2012 7:08 pm
Колеги става въпрос са кабела на питата на голден маск 1.Оставих машината за около 6-7 месеца в почивка.Когата я пуснах установих, че има проблен с кабела, беше прекъснат на повече от 6 места.Всеки който е ползвал маска и не само, знае че кабела се увърта по машината от питата до буксата и се получава усукване, което прецаква кабела.Намерих подобен кабел 3 жилен с оплетка, отрязах стария и запоух новия, но нещо не се получи.Ако някой знае какъв точно кабел и къде може да се намери моля да пише. И дали при този проблем мога да сменя кабела или трябва да си взема направо нова пита.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: кабел за Голден Маск (стария) Съб Мар 10, 2012 7:56 pm
chotrov написа:
Колеги става въпрос са кабела на питата на голден маск 1.Оставих машината за около 6-7 месеца в почивка.Когата я пуснах установих, че има проблен с кабела, беше прекъснат на повече от 6 места.Всеки който е ползвал маска и не само, знае че кабела се увърта по машината от питата до буксата и се получава усукване, което прецаква кабела.Намерих подобен кабел 3 жилен с оплетка, отрязах стария и запоух новия, но нещо не се получи.Ако някой знае какъв точно кабел и къде може да се намери моля да пише. И дали при този проблем мога да сменя кабела или трябва да си взема направо нова пита.
Чудно как ще се прекъсне на повече от 6 места,след като е стояла машината? Това усукване прецаква кабела,ако го дърпаш.Специално на Маската черния кабел трябва внимателно да се усуква. Щом е на много места прекъснат се оббърни към производителя за смяна. Нищо не става от него вече.
chotrov Новобранец
Заглавие: Re: кабел за Голден Маск (стария) Съб Мар 10, 2012 8:29 pm
колега и аз се учудих но кабела наистина е прекъснат на 6 места от стояне.с С удоволствое бих се обърнал към производителя за подмяна но машината е на 5 години и 6 месеца и се съмнявам, че кабела ще ми бъде подменен. Ако някой знае как да отсраня проблема нека пише.Другите вариянти са ми ясни. Интересуваме дали може да бъде подменен кабела и какъв точно кабел трябва да търся.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: кабел за Голден Маск (стария) Съб Мар 10, 2012 10:58 pm
и какво както е на 5 год.? не можеш го оправи,трябва нов....а ако има прекъсване близо до сондата,незнам
pechkata Джадай
Заглавие: Re: кабел за Голден Маск (стария) Нед Мар 11, 2012 9:01 am