колеги един приятел си търси металотърсач за около 500-600 лева дайте мнение само нов
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет Чет Апр 11, 2013 8:42 pm
Ако не бърза много,и разбира се ако може да дойде на събора май месец там със сигурност ще има промоции, а и ще може да пробва доста апарати и да си вземе това което му допада най много.Успех
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
micronta 3001 Новобранец
Заглавие: Re: дайте съвет Чет Апр 11, 2013 8:45 pm
micronta 3001 написа:
колеги един приятел си търси металотърсач за около 500-600 лева дайте мнение само нов
не бърза много а събора къде и кога ще е ?
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет Чет Апр 11, 2013 8:54 pm
micronta 3001 написа:
micronta 3001 написа:
не бърза много а събора къде и кога ще е ?
ПЕТИ НАЦИОНАЛЕН СЪБОР 24, 25 и 26 май 2013 с.Сливек Ловешко
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
miroslav Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 8:47 am
Ибав го колеги, га дира се намирам уйе.ве, а вчера намерих това:
На вас на какво ви прилича и на кой ли владетел е?
Ако изобразения предмет беше още по-голям, то това щеше да е мечтата на жените. Затова ти пожелавам от все сърце да намериш НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕЧТА НА ВСЯКА ЕДНА ЖЕНА. Дай Боже всеки му !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 8:54 am
П.С. А това е БОГА НА СЕМЕЙСТВОТО - много семейства е създал, ама и много е разтурил.... муахахахаххахахааааа
pechkata Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 9:00 am
Ех наборе - добре казано... Това е амолет за плодородие - жените са го носели за да заченат...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 9:07 am
pechkata написа:
Ех наборе - добре казано... Това е амолет за плодородие - жените са го носели за да заченат...
Наборе, за мен е трябвало да се ползва оригинала, а не копието. Тогава шансовете за забременяване скачат неимоверно много... Тъй си мисля все пак !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 9:14 am
jordan_nenov написа:
Наборе, за мен е трябвало да се ползва оригинала, а не копието. Тогава шансовете за забременяване скачат неимоверно много... Тъй си мисля все пак !
И аз съм на същото мнение ама армията като тръгне на поход и се върне след 6 месеца представи си какво изпитание е за жената - не само амолет ще закачи ама и паметник ще направи...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 9:18 am
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
И аз съм на същото мнение ама армията като тръгне на поход и се върне след 6 месеца представи си какво изпитание е за жената - не амолет ще закачи ама и паметник ще направи...
Прав си наборе - природата никъде не държи вакуум в свободно състояние. То затова и Бойко Борисов навремето спечели кметските избори в София с призива "ДА ЗАПЪЛНИМ ВСИЧКИ ДУПКИ"... И все пак си мисля че в това отношение жените са малко онеправдани - ние мъжете си имаме и дупка и нещото за в дупката, та можем да се комбинираме по някакъв срамен начин, а булките - няма как... Ебати и философската тема !
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 10:32 am
-За плодородието беа май по други -Те тоя има ги в различна форма даже и триглави са го носели жените за зачеване а пък мъжете за да не им откаже и да е винаги корав.................. -Иначе ако сте чели ПЕРИКЪЛ е било известно че още по онова време атинянките(а те не са първите)са обичали да се самозадоволяват с изкуствени фалоси -тогава са били дървени и най са се ценели тези облечени в обърната наобратно ярешка кожа.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 2:55 pm
stan960 написа:
-За плодородието беа май по други -Те тоя има ги в различна форма даже и триглави са го носели жените за зачеване а пък мъжете за да не им откаже и да е винаги корав.................. -Иначе ако сте чели ПЕРИКЪЛ е било известно че още по онова време атинянките(а те не са първите)са обичали да се самозадоволяват с изкуствени фалоси -тогава са били дървени и най са се ценели тези облечени в обърната наобратно ярешка кожа.
Те,жените,още от пещерни времена май са се подсигурявали добре...Ако отсъства главният "задоволител",идва ред на второстепенните,ако и тях ги няма,следва някой от поддържащите огъня-при положение,че подлежи на възбуждане(не зная дали им е прилагана "музикална подкрепа"). ...И накрая е идвало ред на най-съвършения инструмент-ръката с нейните пръсти. ...Ама нали трябва това да прилича на онова,да не се губи енергия за напрягане на фантазията.
Хаосът е или временен,или гибелен!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 5:12 pm
браво бе колеги отворихте тема за нимфоманки и за древни вибратори дето ни заместват айсиктир тя моята приятелка само за тва мисли къде да чете за някви си пози и глупости а ся и в форум за металдетектинг има такава тема на къде върви света боже
както винаги сме си най веселата компания ХD
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 10:00 pm
-Леле баце ти не беше ли бая по млад бре -С такива приятелки да внимаваш мноого байовата -Имам аз един колега де са ожени за една с двайсе и кусур години разтояние от него,започнаа с Кама Сутра че и било интересно-Сега обаче имат три деца от Кама Сутрата и она си го побийва и на легане и на ставане -Друг един авер па вика -Ебал съм и майката и курви то и аз съм с уй до колене ма кат гледам онаа с толчав вибратор са самозадоволява и ми минава желанието а са праа на мъж.....................
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 10:47 pm
колега аз моята докато си карам мотора съм я праскал и в даскало и в тракторите докато работя ама с капути или противозачатъчни една вечер както си търкам и дойде се праскаме на баира а аз като чух стъпки както си пикая са начуках в една шипка и си издрах уя миналата година
пп бях по млад миналата година ся съм на 17 миналата на 16
както винаги сме си най веселата компания ХD
stan960 Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пет Апр 12, 2013 11:15 pm
-Чукай байовата къде как завариш на тия лазарници -Грешките са ти простени..............................
топи Цезар
Заглавие: Re: дайте съвет Нед Апр 14, 2013 5:45 pm
micronta 3001 написа:
miroslav написа:
Ибав го колеги, га дира се намирам уйе.ве, а вчера намерих това:
На вас на какво ви прилича и на кой ли владетел е?
на някой с малак К*Р
по добре -малък отпред и твои отколкото голям отзад и чужд
топи Цезар
Заглавие: Re: дайте съвет Нед Апр 14, 2013 5:46 pm
stan960 написа:
-Леле баце ти не беше ли бая по млад бре -С такива приятелки да внимаваш мноого байовата -Имам аз един колега де са ожени за една с двайсе и кусур години разтояние от него,започнаа с Кама Сутра че и било интересно-Сега обаче имат три деца от Кама Сутрата и она си го побийва и на легане и на ставане -Друг един авер па вика -Ебал съм и майката и курви то и аз съм с уй до колене ма кат гледам онаа с толчав вибратор са самозадоволява и ми минава желанието а са праа на мъж.....................
е е важно да ти е до коляното а до пъпа
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Нед Апр 14, 2013 8:24 pm
топи написа:
stan960 написа:
е е важно да ти е до коляното а до пъпа
Имам предложение отворете оделна тема с заглавие Кой кого и къде е ебал че то тоя форум само за тероризъм вече не сме почнали да пишем !
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: дайте съвет Пон Апр 15, 2013 4:30 pm
[quote=P [/quote] Имам предложение отворете оделна тема с заглавие Кой кого и къде е ебал че то тоя форум само за тероризъм вече не сме почнали да пишем ![/quote]
Обяснимо е ,колега.Ако"професионалните"теми са на изчерпване,неминуемо ще отклоним и в тази посока.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Вто Апр 16, 2013 12:19 am
Аз се учудвам,как не сме подкарали разкази за родната казарма...ха ха
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Вто Апр 16, 2013 12:38 am
гущера написа:
Ми защото 75 % от пишещите тук не знаят какво е това чудо КАЗАРМА! Ка да отворят тая тема,като това е тема за мъже !
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет Вто Апр 16, 2013 4:57 pm
buntar.1971 написа:
гущера написа:
Ми защото 75 % от пишещите тук не знаят какво е това чудо КАЗАРМА! Как да отворят тая тема,като това е тема за мъже !
Колега ако имаше казарма щях да се радвам да съм вътре но няма аз след година заминавам в военно училище и освен това темата яко я осрахме