Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 22, 2013 10:54 am
pechkata написа:
ianmaklaud написа:
Владо можеш ли да ми направиш един такъв да работи край бургас пък било и на 10-15см
Колега ти нали пробва Голден маск 1+ когато Владо беше пуснал една да обикаля из страната и ако тя не работи по вашия край много жалко - ама все пак имаш възможност да пробваш и Голден маск 4 про успех...
Какво стана с таз "Четворка"за Бургас?Голям мерак ни беше.Изпробвахте ли я в нашите "железни"почви?Не издържахме да чакаме отзивите ви и си купихме Teknetics-ти.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 22, 2013 11:17 am
astervil написа:
Какво стана с таз "Четворка"за Бургас?Голям мерак ни беше.Изпробвахте ли я в нашите "железни"почви?Не издържахме да чакаме отзивите ви и си купихме Teknetics-ти.
Не знам колегите от Бургас да коментират... Поздравления за новата придобивка и дано успее да работи край Бургаско...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 22, 2013 11:27 am
pechkata написа:
astervil написа:
Не знам колегите от Бургас да коментират... Поздравления за новата придобивка и дано успее да работи край Бургаско...
И за него е трудничко /скалата на Fe3O4 се пълни почти до горе/но се справя. Успех на всички колеги.
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 29, 2013 8:36 am
pavlinbass написа:
nasko75 написа:
е така се гради доверие на клиента към производителя ,страхотен бизнес подход от страна на Владо пробваш и ако ти хареса плащаш
Така е..... По точен и коректен производител от Golden Mask няма. Всичко при Владо е изпипано на макс,по добро доказателство за качество няма.
Напълно съм съгласен с теб, колега! При Владо не само предлаганата апаратура и поддръжка е с максимално качество, но и отношението и коректността към всеки един клиент е на такова ниво, че трябва да служи за еталон на всеки един български производител!
ianmaklaud Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 29, 2013 1:32 pm
Счупена ми е ключицата затова не съм му звъннал още да прати една като се оправя ще я опитам край бургас виждам че и такава пита за орудено има
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Май 29, 2013 5:44 pm
ianmaklaud написа:
Счупена ми е ключицата затова не съм му звъннал още да прати една като се оправя ще я опитам край бургас виждам че и такава пита за орудено има
Е дано да е скоро и се обади за отзиви.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Авг 01, 2013 3:08 pm
Печка, благодаря за линка вече си поръчах от Владо, ще пиша отзиви като ги пробвам.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Вто Авг 06, 2013 10:24 pm
pavlinbass написа:
Презентация и тестове на новата GM 4 w pro !!!
Само че поляка е засилил доста дискриминацията и детектора се мъчи с тия сигнали, тия дни ще прави нови клипове с диск= 2
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Авг 15, 2013 11:59 am
Golden Mask 4W PRO е "S" - класата на металдетекторите! Това е резултата:
tiberii Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Авг 15, 2013 2:36 pm
Така е колега маската винаги е била на ниво
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Чет Авг 15, 2013 4:09 pm
pavlinbass написа:
Презентация и тестове на новата GM 4 w pro !!!
Очаквахме да видим отзиви,и как се държи във Бургаския регион,а не в Чехия!
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Съб Авг 17, 2013 12:09 pm
И на мен ще ми е много интересно да вида как ще се държи около Бургас
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Нед Авг 18, 2013 11:12 pm
Здравейте колеги! Хубава е машинката. Дълбочината е като на хубава фабрична машина. Дълбочината може би съвсем малко отстъпва на е-трака. Изработката е супер - много елегантен и олекотен дизайн. На терен, на който е минавано се вадят една камара дребни неща, които другите машини са пропуснали. Единствената ми забележка е, че много се смущава в близост до ел. мрежи. На село в двора например пред къщата не можеш я пусна, а в задния двор си е спокойна. Иначе на полето, където и е мястото ядове няма - спокойна е.
Последната промяна е направена от Kolev на Съб Авг 24, 2013 10:11 am; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Пон Авг 19, 2013 9:02 pm
Точно Е-трак чува 1 лев на 30см. и то с клизма - лично съм го сравнявал с Маската...И не съм виждал клип Е-трак срещу Голден маск...Защо ли...?
Последната промяна е направена от pechkata на Пет Яну 17, 2014 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Пон Авг 19, 2013 11:24 pm
Това, което ми липсва в маската е пинпойнт функция, но явно съм разглезен от компютъризираните машини, които съм ползвал.
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Съб Авг 24, 2013 12:04 am
Днес с един приятел претърсихме неговия двор, към 2 декара някъде. Маската е перфектна машинка за замърсено, но може би стандартната сонда идва голяма и трудно се пинпойнтват сигналите. За много замърсени терени си трябва по-малка сонда.
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Авг 28, 2013 2:07 am
Снабдих се със слушалки WS103 и за сега съм много доволен, не знам колко време ще работят и колко е здрава конструкцията, но след смяна на преходника със същия позлатен мога да кажа че звука е перфектен, чуват се ясно и най малките изменения на прага. Искам само да питам колко време издържат предавателя и батериите на самите слушалки и каво означава функцията FIDC, смяна на канала ли..?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4W Pro Сря Авг 28, 2013 8:23 am
НАЙ СА А...! Смяната на каналите е необходимо при смущения от др. детектори или др. предаватели на този обхват... И да ги ползваш със здраве и много късмет...