Aurelius опиши каква е разликата между 18 моно сондите. Минелаб-Командер и примерно на Детеч или друга която е с централен отвор.
comander Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Пет Апр 18, 2014 8:30 pm
gog написа:
Aurelius опиши каква е разликата между 18 моно сондите. Минелаб-Командер и примерно на Детеч или друга която е с централен отвор.
командира е навит с литцендрат а другата с квото са имали
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Пет Апр 18, 2014 8:53 pm
Commander- Minelab Commander 18 инча моно антени са плътни, т.е. нRмат централен отвор, или оребрRване и са само влагоустоичиви- не трRбва да се потапRт под вода. Тези аHтени са тежки, но до колкото съм чел работRт добре и са "спокоини". Други фирми,като Coiltek или Nuggett Finder произвеjдат антени и от двата вида-плътни или олекотени. Олекотените антени имат изрези с различна форма в средната част на антенаTа, които на практика отнемат голRма част от мъртвото тегло на антената(градивен матерiaл)и създават свързващи ребра между външната част, където е поместена намотката и плътната част в центъра, където е ухото за стика.Такива антени са по-леки и нRкои от тRх са потопRеми под вода. Абсолютно всички антени могат да работRт в условиRта на роса, дъжд или да се измиRт на чешмата. Не съм ползвал 18 инча Commander или Coiltek все още. Имам Coiltek 18 инча МОНО,коRто ще запазR. Чел съм, че при слабо минерализирана почва 18 инча Commander антени са наи-"спокоини".
comander Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Пет Апр 18, 2014 9:23 pm
Цецо за антените мога да напиша цяло есе,командера има графитен екран които елеминира сигнала от земята а той е доста силен при минерализиран район.Теглото и е по голямо заради Лицендрата.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Пет Апр 18, 2014 9:26 pm
comander Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Пет Апр 18, 2014 9:34 pm
Aurelius написа:
живот и здраве може на лято да се видим
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Съб Апр 19, 2014 9:30 am
100%!
gog Консул
Заглавие: Re: GPX 5000 Чет Апр 24, 2014 2:17 am
comander написа:
Цецо за антените мога да напиша цяло есе,командера има графитен екран които елеминира сигнала от земята а той е доста силен при минерализиран район.Теглото и е по голямо заради Лицендрата.
Митак понеже много колеги чудят коя да закупят, ти коя препоръчваш при търсене на едри рамкови предмети. 18 моно или дд командер. Моно сондата ще работили добре при минерализиран район.
comander Цезар
Заглавие: Re: GPX 5000 Чет Апр 24, 2014 11:22 am
gog написа:
comander написа:
Митак понеже много колеги чудят коя да закупят, ти коя препоръчваш при търсене на едри рамкови предмети. 18 моно или дд командер. Моно сондата ще работили добре при минерализиран район.
За големите предмети няма разлика само за малките моното е по добра,Ако се търси петно пари на конкретно място с моно.ама за общо търсене не става няма дискриминация.