Здравей колега. С оригиналната сонда е доста плитък. Аз съм с сеф 30- 25. Разликата е огромна. От както съм взел голямата сонда малката не съм я слагал
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 11DD Нед Мар 31, 2013 12:18 am
borislav123 написа:
Здравей колега. С оригиналната сонда е доста плитък. Аз съм с сеф 30- 25. Разликата е огромна. От както съм взел голямата сонда малката не съм я слагал
100% си прав. С ултимейта е още по-добър /сондата е по-голяма/.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 11DD Нед Мар 31, 2013 12:23 am
borislav123 написа:
Колегата все пак пита за 11 "(28 см) DD сонда а не за 10 "(25 см) елипсовидна сонда
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Fisher F5 11DD Нед Мар 31, 2013 12:52 am
nasko75 написа:
borislav123 написа:
Колегата все пак пита за 11 "(28 см) DD сонда а не за 10 "(25 см) елипсовидна сонда
Прав си , Колега ! С 11" е по - добре. Все пак 25см. не е 28см.
Колега, изобщо не се занимавай с допълнителни сонди . Аз направих грешката да си взема СЕФ-ка за Ф5, и само ми се откъсна ръката. 11DD все пак е оригиналната сонда на Ф75, и е много добра. А от хора имащи Ф5 и Ф75 знам, че Ф5 с нея става напълно различен апарат.
Колега, изобщо не се занимавай с допълнителни сонди . Аз направих грешката да си взема СЕФ-ка за Ф5, и само ми се откъсна ръката. 11DD все пак е оригиналната сонда на Ф75, и е много добра. А от хора имащи Ф5 и Ф75 знам, че Ф5 с нея става напълно различен апарат.
Колега, най-меродавното мнение по въпроса с Ф5 и различните антени е на ivanasen, защото той си купи Ф5 с оригиналната 10-ка, след което взе 11-ка и ултимейт. Доколкото зная за Ф5, е най-добре ултимейт 33, дори е по-добра от сефката /става въпрос за ф5/, защото вече при Ф75, най-добрата антена е СЕФ 38х30 - за дълбочина, и оригиналната 11-ка за замърсено. И все пак всичко зависи къде ще се търси, замърсено или не, орудено или не....Затова моя съвет е: изпробваш различните конфигурации и тогава решаваш кое е най добре за теб. Наслука !