Заглавие: въпрос за антена Пет Мар 22, 2013 5:05 pm
колеги искам да попитам някои работил ли е със соверен като е ползвал 15 инча антена на coiltek,или да има наблиодение от работата на антената.колко разтяга спрямо стандартната антена на соверена.благодарско ако някои даде инфо.
Селския Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена Пет Мар 22, 2013 6:30 pm
Вземи си 14"DETECH,кръгла. По-евтина със същите параметри.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос за антена Пет Мар 22, 2013 6:49 pm
Я вижте за терките какви антени са направили... http://www.minelab.com/emea/products/consumer/accessories/coils/coil-x-terra-15-all-terrain-7-5khz-by-coiltek-manufacturing
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос за антена Пет Мар 22, 2013 10:44 pm
пробвал ли си и двете
Селския Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена Съб Мар 23, 2013 3:27 am
petar_pz написа:
пробвал ли си и двете
Мен ли питаш ?
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: въпрос за антена Съб Мар 23, 2013 8:56 am
Аз ползваM 15" WOT антената на Coiltek на моя Explorer II за плажа наоколо( краи Seattle...). Купих наскоро още един Explorer II с 3 антени , едната от които беше Excellerator 18" само заради неR, за да направR сравнителен тест. 15" WOT ha Coiltek има по-добра чувствителност в дълбочина от 18" ha Excerllerator. Освен това перфектно центрира обеkта точно под знака на Coiltek!Естественно-веднага продадох целия комплект:Explorer II+антени ..... Чел съм мнения на Minelab спецiaлист, че за техните детеkтори от сериRта Explorer( разбирам също И Sovereign) 15" е максималниR дiaметър на антената, при които те имат максимална чувствителност в дълбочина. Minelab, обаче, не разработи подобна антенна, а това стори Coiltek. Така, че дерзаите, изборът е индивидуален! Не очакваите чудеса в сравнение със стандартната антенна на апарата. Hарастването на дълбочината ще е само около 2.5-5 см за монетен размер на обекта И повече за по-големи обекти, естественно. Наи-голRамото предимство на по-големите антени е бързото покриване на по-големи площи. Обаче, не забравяите, че по-голRма площ на антената означава И по-голямо влияние на земята. Така че, с по голRма антенна се налага да се намали Sensitivity....Depth.....
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос за антена Съб Мар 23, 2013 12:17 pm