Заглавие: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 6:42 pm
имам ГМ със 28 см антена. Заслужава ли си парите 32 см антена (за монетарник)?Даите ъкъл колеги.
denarr Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 7:00 pm
не
olinto Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 7:02 pm
denarr написа:
не
От трите 26, 28 и 32 коя предлагаш колега като наи удачна?
denarr Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 7:23 pm
за еденични монети 28. по големите антени имат по лоша дискр. и лоша работа при силно замарсена среда-много сигнали близо един до друг.
olinto Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 7:37 pm
благодаря.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 8:19 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 2:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
Moharem Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 8:37 pm
olinto написа:
имам ГМ със 28 см антена. Заслужава ли си парите 32 см антена (за монетарник)?Даите ъкъл колеги.
Здравей колега ... Моето мнение е че като най сполучлив е варианта с дд28. там имасх добра дълбочина и добра дискриминация. Както казаха други колеги, при по-големи антени се засилва дълбочината, обаче отслабват други качества като дискриминиране , стабилност и т.н. ...
caesar Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 10:16 pm
Moharem написа:
olinto написа:
Както казаха други колеги, при по-големи антени се засилва дълбочината, обаче отслабват други качества като дискриминиране , стабилност и т.н. ...
Мисля че на повечето метал детектори има копче за сила на дискриминация , като поставиш голяма търсеща антена и отслабне дискриминацияата с това копче я засилваш . Има големи търсещи антени и са много здрави и стабилни , важен е материала от който са направени ако я залееш с евтина смола няма да е здрава
Moharem Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Съб Мар 14, 2009 10:36 pm
Мисля че на повечето метал детектори има копче за сила на дискриминация , като поставиш голяма търсеща антена и отслабне дискриминацияата с това копче я засилваш . Има големи търсещи антени и са много здрави и стабилни , важен е материала от който са направени ако я залееш с евтина смола няма да е здрава [/quote] oks, a с какъв материал качествен трябва да бъде залята ???
deso Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Нед Мар 15, 2009 12:01 am
caesar написа:
Moharem написа:
olinto написа:
Както казаха други колеги, при по-големи антени се засилва дълбочината, обаче отслабват други качества като дискриминиране , стабилност и т.н. ...
Мисля че на повечето метал детектори има копче за сила на дискриминация , като поставиш голяма търсеща антена и отслабне дискриминацияата с това копче я засилваш . Има големи търсещи антени и са много здрави и стабилни , важен е материала от който са направени ако я залееш с евтина смола няма да е здрава
не,че има някаква връзка с темата ,NEXUS ли ползваш
caesar Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за антена? Нед Мар 15, 2009 12:25 am
deso написа:
Имам DFX300 и Nexus
deso Преторий
Заглавие: Re: въпрос за антена? Нед Мар 15, 2009 12:56 am
caesar написа:
deso написа:
Имам DFX300 и Nexus
какви са ти впечатленята за нексуса и кой модел е
caesar Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за антена? Нед Мар 15, 2009 11:36 pm
deso написа:
caesar написа:
deso написа:
Имам DFX300 и Nexus
какви са ти впечатленята за нексуса и кой модел е
Nexus Ultima 5F - Реагира само на големи неща , лови сребърна паница на около 120 см в земята без да знаеш че е там .