Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 9:23 pm
Ехее иги ,къв е тоя камуфлаж бе? Ако не ти прозираше плиткото на плиткоумието и майка ти немаше'те познае! Смени малко репертоара, изрецитирай нещо ново бе! Топи, пък тебе те имах,за мъж на място, защо намесваш Джонито и Федерацията в тази идиотщина не ми е ясно!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 9:26 pm
tepes написа:
Ехее иги ,къв е тоя камуфлаж бе? Ако не ти прозираше плиткото на плиткоумието и майка ти немаше'те познае! Смени малко репертоара, изрецитирай нещо ново бе! Топи, пък тебе те имах,за мъж на място, защо намесваш Джонито и Федерацията в тази идиотщина не ми е ясно!
БРАДЧЕД, виж следния линк и ще разбереш топи...
http://www.focus-news.net/?id=n1760430
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 12:42 am
Gandalf написа:
sitalk написа:
Gandalf написа:
tepes написа:
Къф колега си ми ти бе пинокьо? Интелектуален великан цъцъцъцъ бре бре бре. Май ъкъла ти е гастербайтер Браво, завърна се със страшна сила, направо се възроди от пепелта, всички изпаднахме в непреудолима възхита.
Този пак почна с това " пинокьо " ! Не мога да разбера защо се заяждаш бе, нямаш какво да правиш ли кво? До тук не си казал нещо логично, само нападки! Е, кой е виновен че си бос и без характерен.
До " sitalk " ! Не ми пиши че съм те нападал без причина бе, я си спомни ти как ме нападна че съм бил нов и не знам си кво! Аз не съм като тебе да нападам някой без причина и после да се изкарваш невинен! Още като се регистрирах тук и ти беше единствения който се заяде с мен, защо то задавах много въпроси и това те подразни че има хора които искат да научат нещо! Ти си тоя дето трябва да се извинява, ама то ти е под достойнството щото се имаш за велик и много мъдър и не на последно място е защото притежаваш GPX и това те прави богът на търсачите!
Прати ми линк на лични да видя къде съм те нападал. Спомням си,че веднъж те бъзиках за името ти Гандалф от Власт. на пръстените.Но това си беше на шега. Мога да се извинявам,няма такова нещо,че ми е под достойнството. Не се имам за велик и мъдър.Де да бях мъдър... Това,че имам Джи пи с нищо не се чувствам повече от който и да е колега. Бог е само един.Горе на небето е.
Повече с теб няма да се разправям! С никой не съм се заяждал просто така за нищо, който ме е нападнал съм отвръщал и винаги ще е така! Да не правим излишни циркове, кой какъв и кой кога е регистриран. Щом помага по някакъв начин е добре!
И аз с теб повече няма да се разправям. И аз отвръщам винаги на нападки,смотани. Лека вечер!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 1:30 am
sitalk написа:
Gandalf написа:
sitalk написа:
Gandalf написа:
tepes написа:
Къф колега си ми ти бе пинокьо? Интелектуален великан цъцъцъцъ бре бре бре. Май ъкъла ти е гастербайтер Браво, завърна се със страшна сила, направо се възроди от пепелта, всички изпаднахме в непреудолима възхита.
Този пак почна с това " пинокьо " ! Не мога да разбера защо се заяждаш бе, нямаш какво да правиш ли кво? До тук не си казал нещо логично, само нападки! Е, кой е виновен че си бос и без характерен.
До " sitalk " ! Не ми пиши че съм те нападал без причина бе, я си спомни ти как ме нападна че съм бил нов и не знам си кво! Аз не съм като тебе да нападам някой без причина и после да се изкарваш невинен! Още като се регистрирах тук и ти беше единствения който се заяде с мен, защо то задавах много въпроси и това те подразни че има хора които искат да научат нещо! Ти си тоя дето трябва да се извинява, ама то ти е под достойнството щото се имаш за велик и много мъдър и не на последно място е защото притежаваш GPX и това те прави богът на търсачите!
Прати ми линк на лични да видя къде съм те нападал. Спомням си,че веднъж те бъзиках за името ти Гандалф от Власт. на пръстените.Но това си беше на шега. Мога да се извинявам,няма такова нещо,че ми е под достойнството. Не се имам за велик и мъдър.Де да бях мъдър... Това,че имам Джи пи с нищо не се чувствам повече от който и да е колега. Бог е само един.Горе на небето е.
Повече с теб няма да се разправям! С никой не съм се заяждал просто така за нищо, който ме е нападнал съм отвръщал и винаги ще е така! Да не правим излишни циркове, кой какъв и кой кога е регистриран. Щом помага по някакъв начин е добре!
И аз с теб повече няма да се разправям. И аз отвръщам винаги на нападки,смотани. Лека вечер!
Колега , понеже е седмица на прошките , аз ти прощавам ! Дано занапред винаги сме в екип ! Било що било! Надявам се , че си разумен пич и ще преосмислиш нещата! Другото го знаеш !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
топи Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 7:50 am
tepes написа:
защото джонито изказваше едни високопарни думи за морал и идеали.много ми е интересно какво оправдание ще измисли за този случаи.или редовното оправдание-във всяко стадо има мърша.но много взе да става мършата в стадото
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 1:45 pm
топи написа:
я да видим сега мнението на федерацията за този случаи.и наи вече на джони ама тя избяга като бита мастия
Избяга защото няма кой да трие, неудобните за нея постове...като на-друго място
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 7:44 pm
топи написа:
tepes написа:
защото джонито изказваше едни високопарни думи за морал и идеали.много ми е интересно какво оправдание ще измисли за този случаи.или редовното оправдание-във всяко стадо има мърша.но много взе да става мършата в стадото
Значи пак е опряла работата до онази приказка за кацата с меда..не може да бъркаш вътре и да не си оближеш пръстите!
Гост Гост
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 7:59 pm
Да ви попитам всички голобради всезнайковци,вие пишки нямате ли си а все искате да се заигравате с играчките на батковците.Когато не разбирате не се плюнчете пред клавиатурата. Е сега може да се плюнчите....СТАРТ!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 8:12 pm
kotarak написа:
Да ви попитам всички голобради всезнайковци,вие пишки нямате ли си а все искате да се заигравате с играчките на батковците.Когато не разбирате не се плюнчете пред клавиатурата. Е сега може да се плюнчите....СТАРТ!!!
Новобранец, намери си място в строя и недей да ръсиш мозък. Ебати наглеца...
Гост Гост
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 8:37 pm
НАГЛЕЦА пита Данчо:
Ти като член на федерацията на коя страна си?
С горния пост най-малко съм визирал тебе.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 8:41 pm
kotarak написа:
Това със старта много ма кефи!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 8:46 pm
kotarak написа:
НАГЛЕЦА пита Данчо:
Федерацията е организация на търсачите, а не търговско дружество. Споделям и подкрепям идеите и целите на организацията за ясни правила в детектинга, но категорично се разграничавам от нерегламентирани търговски операции на хора попаднали случайно във федерацията и рушащи тъй крехкия й имидж. Нека федерацията постигне регламентирането на пазара на антики, както и свободното търкане извън археологическите обекти. Искрено вярвам в това. Пък ти прецени на чия страна съм. Късмет колеги!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 9:30 pm
jordan_nenov написа:
kotarak написа:
НАГЛЕЦА пита Данчо:
Федерацията е организация на търсачите, а не търговско дружество. Споделям и подкрепям идеите и целите на организацията за ясни правила в детектинга, но категорично се разграничавам от нерегламентирани търговски операции на хора попаднали случайно във федерацията и рушащи тъй крехкия й имидж. Нека федерацията постигне регламентирането на пазара на антики, както и свободното търкане извън археологическите обекти. Искрено вярвам в това. Пък ти прецени на чия страна съм. Късмет колеги!
Ааабе,о"де ти дойде тва на акъла,таман бях свикнал винаги да съм ти контра,ся ша трябва те подкрепям
Последната промяна е направена от бобо на Съб Мар 16, 2013 10:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 9:37 pm
jordan_nenov написа:
kotarak написа:
НАГЛЕЦА пита Данчо:
Добро и правилно изказване!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Съб Мар 16, 2013 9:38 pm
бобо написа:
jordan_nenov написа:
kotarak написа:
НАГЛЕЦА пита Данчо:
Ааабе,о"де ти дойде тва на акъла,таман бях свикнал винаги да съм ти контра,ся ша трябва те покрепям
Благодарско колега. Когато се видим, да не забравиш да ме подсетиш да дам по едно за подкрепата.
топи Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 6:40 am
kotarak написа:
ся бате на някои като му е насран задника по добре да си мълчи а не да разправя,че това е нов вид парфюм.щото в този случаи става малко-избърсала си задника ама си оцапала пу.ката
comander Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 9:13 am
Тои тос пич не беше ли в управителния съвет по едно време,или се бъркам.При друга ситуация биха казали на всеки може да се случи,ама пък в Унгария малко трудно на всеки.Адвоката си знае работата,сега трябва да убеди съдът че пътя към музея е наи пряк през Австрия.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 9:16 am
Колега Nenov, според теб един закон ,като е несправедлив, трябва да се спазва до неговата промяна. В този ред на мисли значи , че навремето хайдутите е трябвало да чакат разрешение от султана.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 9:28 am
ivangrozni написа:
Колега Nenov, според теб един закон ,като е несправедлив, трябва да се спазва до неговата промяна. В този ред на мисли значи , че навремето хайдутите е трябвало да чакат разрешение от султана.
Личното ми мнение е без значение, защото съдиите не ме питат за него, а гледат закона и съдят съобразно закона...колкото и несправедлив да е той. В Рим по римски, колега. За съжаление. Късмет на хората дето търкат във форума и на тези дето наистина търкат по полето !!!
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 9:44 am
Личното ви мнение е от голямо значение и това ,че съдиите не питат трябва да ви накара да извикате заедно с федерацията на висок глас , че това е несправедливо.
топи Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 9:50 am
то хубаво да извикат ама все като се усират неини членове
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 10:14 am
ivangrozni написа:
Личното ви мнение е от голямо значение и това ,че съдиите не питат трябва да ви накара да извикате заедно с федерацията на висок глас , че това е несправедливо.
Нали си я чул тази: Кучето си лае, кервана си върви... Та такава е ситуацията в БГ в момента. Това искам да ти кажа. Колкото и да съм прав, колкото и да викам, да не дава господ, ама изправят ли ме пред съда, ще бъде по техните закони, Та нали затова са ги направили - да ти вземат нещата без пари, пък на всичкото отгоре да ти лепнат и някаква присъда. Ама ако живеехме в някаква нормална държава, нямаше да е интересно... Наслука !
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 11:10 am
Федерацията по металдетектинг е с доста членове и не е ненормално някой от време на време да сгреши, а и при все това едно е да си обвинен, друго е да бъдеш осъден.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
топи Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 11:22 am
www.mdetectors.com написа:
Федерацията по металдетектинг е с доста членове и не е ненормално някой от време на време да сгреши, а и при все това едно е да си обвинен, друго е да бъдеш осъден.
и то в меката на федерацията-Ловеч и никои да не знае от федерацията-аиде бе.в едно гърне серем.да не се лъжем а !?
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Продължение.... Нед Мар 17, 2013 11:39 am
www.mdetectors.com написа:
Колега, по не-официални дани, не-членовете на "Ф" са около 50 000, а членовете 1300...съотношение 1 към 48 и нещо! Интересувай се, колко са задържаните хора от двата лагера?!