Заглавие: Продължение.... Сря Мар 13, 2013 10:42 pm
ivanasen написа: Напротив......... , напротив.........! И ти лаеше в хор! Незабравям мазниците! Ли...ж г.........а не на един , а на много. От мен запомни - истинските търсачи никъде не членуват! Те са вълци единаци! Благодари на Господ , ако срещнеш такъв и Ти отвори очите за търсачеството - книжовен плъх!
p.s. Такива хора с една Бг мангия , където свири на орудени камъни изкарват чудеса. Това са истинските търсачи! ...................................... Обаче не казваш кой си? Ника ivanasen се появи от скоро тук и с нищо не спечели доверието на другите колеги.Освен със съмнителни изказвания и т.н. Слушай,ей! Никога не съм се държал лошо с колеги,които не са заслужавали това.Нито на живо,нито из Форумите. Затова,те питам да кажеш кога съм "лаел"? А да ти кажа честно,щом съм лаел против теб(макар,че не се сещам),вероятно си заслужавал. Така.....сега......ти ли ще ми кажеш на мене какаво е да си истински търсач? Ти ли бе? Дали имам в джоба чл.карта или не,това определя ли "истинския" от "неистинския"? От теб да запомня ли? Ха-ха... Ти акъл не ми давай бе... Вълци единаци? не забравяй,че понякога има много гладни единаци..... Иначе,донякъде си прав за това.....Сам(като единак) съм постигал доста успехи....Ама това не е най важно..... Да,срещал съм много опитни хора и не е срамно,че съм научавал нещо от тях. Книжовен плъх ще казваш на някой друг.Грешиш нещо.Всъщност за доста от изреченията си тази вечер сгреши. Та,ще кажеш ли с кой ник си бил в миналото тук..... Мокра мишко такава.......
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Сря Мар 13, 2013 11:14 pm
sitalk написа:
ivanasen написа: Напротив......... , напротив.........! И ти лаеше в хор! Незабравям мазниците! Ли...ж г.........а не на един , а на много. От мен запомни - истинските търсачи никъде не членуват! Те са вълци единаци! Благодари на Господ , ако срещнеш такъв и Ти отвори очите за търсачеството - книжовен плъх!
p.s. Такива хора с една Бг мангия , където свири на орудени камъни изкарват чудеса. Това са истинските търсачи! ...................................... Обаче не казваш кой си? Ника ivanasen се появи от скоро тук и с нищо не спечели доверието на другите колеги.Освен със съмнителни изказвания и т.н. Слушай,ей! Никога не съм се държал лошо с колеги,които не са заслужавали това.Нито на живо,нито из Форумите. Затова,те питам да кажеш кога съм "лаел"? А да ти кажа честно,щом съм лаел против теб(макар,че не се сещам),вероятно си заслужавал. Така.....сега......ти ли ще ми кажеш на мене какаво е да си истински търсач? Ти ли бе? Дали имам в джоба чл.карта или не,това определя ли "истинския" от "неистинския"? От теб да запомня ли? Ха-ха... Ти акъл не ми давай бе... Вълци единаци? не забравяй,че понякога има много гладни единаци..... Иначе,донякъде си прав за това.....Сам(като единак) съм постигал доста успехи....Ама това не е най важно..... Да,срещал съм много опитни хора и не е срамно,че съм научавал нещо от тях. Книжовен плъх ще казваш на някой друг.Грешиш нещо.Всъщност за доста от изреченията си тази вечер сгреши. Та,ще кажеш ли с кой ник си бил в миналото тук..... Мокра мишко такава.......
Слушай " Колега" , явно доста Ти влязох с бутоните! Едно е сигурно , че нито Ти нито Аз сме книжовни плъхове , а сме търсачи. Но!!!!!!!!! Ти ме нападан без никаква причина преди време ! Без да съм те обидил с нищо или засегнал , за да дадеш рамо на друг. И ме изхвърлиха от форума , но това ме напреви по-силен! Това не е честно и нормално! Ноооооо............. , Ти прощавам ! От тук насетне , аз няма повече да коментирам , щото е излишно. Остани си със здраве и Ти пожелавам успехи не тук , а на истинското трасе! Амин дай боже!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Сря Мар 13, 2013 11:29 pm
Аз все още чакам да ми кажеш кога съм те нападал и кой ти е предния ник. Ако не щеш тук,напиши на лични. И да знаеш,че подмазванията винаги съм ги мразил.И са ми били противни хората,които са го правили. А ти днес ме нарече такъв. Затова отнесе доста обиди от мен.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 12:25 am
Кой ли е? Един идиот с различни никове!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 12:34 am
tepes написа:
Колега , според мен ти си идиота! По простата причина , че си вън от държаната ни /т.е. ти си се отказал от нея щом си гастербайтер/ и нямаш право да съдиш хората , които са в нея! Бачкай си и си трайкай!
P.s. Мнението ми е , без да го искаш е , че мълчанието е злато !
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 12:36 am
ivanasen написа:
tepes написа:
Колега , според мен ти си идиота! По простата причина , че си вън от държаната ни /т.е. ти си се отказал от нея щом си гастербайтер/ и нямаш право да съдиш хората , които са в нея! Бачкай си и си трайкай!
P.s. Мнението ми е , без да го искаш е , че мълчанието е злато !
Сагитариус...???
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 12:53 am
Къф колега си ми ти бе пинокьо? Интелектуален великан цъцъцъцъ бре бре бре. Май ъкъла ти е гастербайтер Браво, завърна се със страшна сила, направо се възроди от пепелта, всички изпаднахме в непреудолима възхита.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 11:10 am
tepes написа:
Къф колега си ми ти бе пинокьо? Интелектуален великан цъцъцъцъ бре бре бре. Май ъкъла ти е гастербайтер Браво, завърна се със страшна сила, направо се възроди от пепелта, всички изпаднахме в непреудолима възхита.
Този пак почна с това " пинокьо " ! Не мога да разбера защо се заяждаш бе, нямаш какво да правиш ли кво? До тук не си казал нещо логично, само нападки! Е, кой е виновен че си бос и без характерен.
До " sitalk " ! Не ми пиши че съм те нападал без причина бе, я си спомни ти как ме нападна че съм бил нов и не знам си кво! Аз не съм като тебе да нападам някой без причина и после да се изкарваш невинен! Още като се регистрирах тук и ти беше единствения който се заяде с мен, защо то задавах много въпроси и това те подразни че има хора които искат да научат нещо! Ти си тоя дето трябва да се извинява, ама то ти е под достойнството щото се имаш за велик и много мъдър и не на последно място е защото притежаваш GPX и това те прави богът на търсачите!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 9:41 pm
Gandalf написа:
tepes написа:
Този пак почна с това " пинокьо " ! Не мога да разбера защо се заяждаш бе, нямаш какво да правиш ли кво? До тук не си казал нещо логично, само нападки! Е, кой е виновен че си бос и без характерен.
До " sitalk " ! Не ми пиши че съм те нападал без причина бе, я си спомни ти как ме нападна че съм бил нов и не знам си кво! Аз не съм като тебе да нападам някой без причина и после да се изкарваш невинен! Още като се регистрирах тук и ти беше единствения който се заяде с мен, защо то задавах много въпроси и това те подразни че има хора които искат да научат нещо! Ти си тоя дето трябва да се извинява, ама то ти е под достойнството щото се имаш за велик и много мъдър и не на последно място е защото притежаваш GPX и това те прави богът на търсачите!
Прати ми линк на лични да видя къде съм те нападал. Спомням си,че веднъж те бъзиках за името ти Гандалф от Власт. на пръстените.Но това си беше на шега. Мога да се извинявам,няма такова нещо,че ми е под достойнството. Не се имам за велик и мъдър.Де да бях мъдър... Това,че имам Джи пи с нищо не се чувствам повече от който и да е колега. Бог е само един.Горе на небето е.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Чет Мар 14, 2013 11:18 pm
sitalk написа:
Gandalf написа:
tepes написа:
Прати ми линк на лични да видя къде съм те нападал. Спомням си,че веднъж те бъзиках за името ти Гандалф от Власт. на пръстените.Но това си беше на шега. Мога да се извинявам,няма такова нещо,че ми е под достойнството. Не се имам за велик и мъдър.Де да бях мъдър... Това,че имам Джи пи с нищо не се чувствам повече от който и да е колега. Бог е само един.Горе на небето е.
Повече с теб няма да се разправям! С никой не съм се заяждал просто така за нищо, който ме е нападнал съм отвръщал и винаги ще е така! Да не правим излишни циркове, кой какъв и кой кога е регистриран. Щом помага по някакъв начин е добре!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 1:20 am
Айде и другия форумен идиот се появи, да се обяснява ГОЛЕМИЯ СПЕЦ с ЖЕЛЯЗНАТА ЛОГИКА, ГАНДАЛФ МАГЬОСНИКА по МЕТАЛДЕТЕКТИНГ, УЧИТЕЛЯ на УЧИТЕЛИТЕ, МАСТЪРА на МАСТЪРИТЕ!! Абе вие с оня, май споделяте една кухина, раждаща тъпизми? Навремето имаше едно ваше друго АЗ, обичащо вазелина, нарекло се Анус? с типично примитивно-елементарния изказ, който ви е толкова характерен
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 8:00 am
tepes написа:
Айде и другия форумен идиот се появи, да се обяснява ГОЛЕМИЯ СПЕЦ с ЖЕЛЯЗНАТА ЛОГИКА, ГАНДАЛФ МАГЬОСНИКА по МЕТАЛДЕТЕКТИНГ, УЧИТЕЛЯ на УЧИТЕЛИТЕ, МАСТЪРА на МАСТЪРИТЕ!! Абе вие с оня, май споделяте една кухина, раждаща тъпизми? Навремето имаше едно ваше друго АЗ, обичащо вазелина, нарекло се Анус? с типично примитивно-елементарния изказ, който ви е толкова характерен
Куче с потури ! От робският труд , който византиският ,Ти господар налага! В така нареченото компютърното устройство на раменете Ти се е е появил шизофреничен вирус, от които няма излекуване. Единствено можещ да се потиска с хапчета! А що се отнася за вазелина сигурно добре го изполваш за да облекчи болките Ти!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 8:19 am
По-спокойно царю, по-спокойно! Пази кухината, да не земе да получи някой кръвоизлив! Че не си и сам, покрай теб кой знае колко ника ще изгорят, мани друго, нема кой да дава експертни мнения! Поеми дълбоко въздух!...... Изпусни! Сега превключи на Магьосника и ела пак, да си поговорим! Магьосника по знае да си пази нервите!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 8:52 am
tepes написа:
По-спокойно царю, по-спокойно! Пази кухината, да не земе да получи някой кръвоизлив! Че не си и сам, покрай теб кой знае колко ника ще изгорят, мани друго, нема кой да дава експертни мнения! Поеми дълбоко въздух!...... Изпусни! Сега превключи на Магьосника и ела пак, да си поговорим! Магьосника по знае да си пази нервите!
Единственият Ник с който пиша е този на аватара ми! Параноята, Те гони яко! Защо ли ми се струва , че гравитираш около един герой QNUS! Ти работа нямаш ли си ? Или работата ти е вече само нощна с с вазелина!
Повече , нямам намерение да се разправям с малоумници като теб!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 10:28 am
tepes написа:
Супер прост си бе! Само не мога да разбера някакъв хейтър ли си или си дърт пръч който се чуди с кой да се захапе. Кажи едно нещо, ама на място! Може пък наистина да си шизофреник, те живеят в измислен свят в който те са N1. Никът ми не означава че съм мъдър или учител бе луд, да не би тези с никове на царе да са царе??? Не знам дали само на компа се прайш на мъж, ама май само там избиваш комплексите че то иначе може да гризнеш дръвцето някъде!
adminn Admin
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 10:48 am
Колеги, това стана като Кеча - единия дума, след това другия.
Моля Ви за толерантност един към друг!
Максимално оставяме хората да пишат свободно, но незнам дали на другите не им писва
Простете си и да продължаваме с металдетектинга. Молбата ми е основно към ivanasen!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 11:19 am
adminn написа:
Максимално оставяме хората да пишат свободно, но незнам дали на другите не им писва
Простете си и да продължаваме с металдетектинга. Молбата ми е основно към ivanasen!
За мен е Ок, условието но Вие сам виждате кой започна първи без причина!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 11:34 am
adminn написа:
Г-н Админ в името на уважението си към Вас и на много други колеги от форума , и понеже е седмица на прошки , Аз му прощавам ! Но го , Моля, да не се бърка там където не му е работата!!! Що се отнася до другия Колега от по горните постове, мисля , че с него сме си оправили отношенията , дори може да излезем заедно на излет , заедно с един общ познат! Поздрави!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 11:36 am
[quote="Gandalf"]
adminn написа:
Максимално оставяме хората да пишат свободно,!
М/у, другото евала за това. Но като се замислиш никога не е излишен и малко спам! Все пак ако сме като кон с капаци да вървим само напред и да не кривнем малко, няма да е толкова интересно! Сайтът е много добър, лично аз много взех от тук!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 1:52 pm
Извинявай, че пак се намесвам, ама много ме кефят размислите ти Анус разправяш …гравитирам… да се поТискам с хапчета .. Ехх Анусе, ..Царю, аз хубаво ще се поТискам, с хапчета, ама Иванасеня с кво ше се поТиска, като нема такива хапчета? Как да нямам работа бе? Бачкам роб, на Византийския Господар! Оня само сочи с пръста и аз тичам, та цел ден така.., па и цела нощ, ..носим вазелина, за такива като тебе, нема срамна работа, нали знаеш, има само глупави хора! Гастърбайтър кво да праиш! Ма чакай сега, ти Анус ли си, Иванасен ли си или си Ануса на Иванасена? И да те информирам, не чукам с два пръста на компютъра, а с един, ма скоро смятам да дигна нивото!..
Охооо Експерте, неска некой друг клип гледа ли? Самочувствието разте ли, разте ли, знанията множат ли се? Да ти е дал некой нов съвет на лични? Нищо не споделяш вече!? На прав път си, както винаги позна, ама не точно! Шизоидноциклофреничен хейтър съм, а другото ми аз, е дърт пръч, който хапе и го друса параноя и двамата са много прости! Живеят в измислен свят, в който обаче са Но 2! Познай кой е Но1? Нема'ти казвам, да не се разсърдиш пак..! Че не си мъдър или учител, немаше смисъл да го казваш, а това за никовете на царете, за пръв път го чувам от теб! За дръвцето, не се притеснявай толкова, ако е речено да го гризна, ще го гризна, зъбите са ми големи и железни..! Айде със здраве
П.П. Извинявай админе, не усещаш ли какво е налазило този форум? Жалко!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 2:50 pm
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 3:46 pm
Хеййй "tepes", ти си бил много-заядливо КОПЕУЙЕ бре! Не защитавам, другите двама, ма ти си "върха"!!! - Писна ни на някой хора, от твоя прословут вазелин. Аз не съм чувал, някой който се има за ебач да си носи възелин в джоба като теб, напротив истинските ебачи обичаме да жулим на сухо женските половинки, а веднъж годишно трябва да се наточи Х_Я на мъжко - може би на анос като тебе с възелин в джоба, а може и вече да си минал под ножа - знам ли те, кое чадо си...! - Или може би си носиш възелин за мазния Грък, който ти плаща да му работиш, докато той работи жена ти...!?! - Това ли било, за това ли злоядо, хейтърстваш из форума на компа!?! Хайде, май-та ти!!! "Каквото повикало, такова се обадило"
"След буря, винаги изгрява слънце"
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 4:33 pm
igi80 написа:
Хеййй "tepes", ти си бил много-заядливо КОПЕУЙЕ бре! Не защитавам, другите двама, ма ти си "върха"!!! - Писна ни на някой хора, от твоя прословут вазелин. Аз не съм чувал, някой който се има за ебач да си носи възелин в джоба като теб, напротив истинските ебачи обичаме да жулим на сухо женските половинки, а веднъж годишно трябва да се наточи Х_Я на мъжко - може би на анос като тебе с възелин в джоба, а може и вече да си минал под ножа - знам ли те, кое чадо си...! - Или може би си носиш възелин за мазния Грък, който ти плаща да му работиш, докато той работи жена ти...!?! - Това ли било, за това ли злоядо, хейтърстваш из форума на компа!?! Хайде, май-та ти!!! "Каквото повикало, такова се обадило"
Браво , Колега! На тоя само така трябва и само в а...............!
p,s, Админа ме помоли да смекча тона към него. Седмица на прошките е ! Аз съм разбран човек . Направих го! Явно трябва да му бия шут в гъза! Нещо не става от него! Това , че е от втората световна война във форума незначи , че е нещо! Напротив го прави по-голям простак с това не мъжкарско поведение !
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 4:53 pm
Дано моя пост е последен извън темата. Простете си и забравете. Все пак трябва да сме благородници. Интересуват ни рицари, кръстоносни походи, величайши особи, а се държим като най-обикновени галфони. Срамота ! Късмет оттук насетне. Ще ни трябва !
http://www.focus-news.net/?id=n1760430
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
топи Цезар
Заглавие: Re: Продължение.... Пет Мар 15, 2013 7:23 pm
я да видим сега мнението на федерацията за този случаи.и наи вече на джони ама тя избяга като бита мастия