Заглавие: въпрос за батериите Нед Дек 09, 2012 9:08 am
Здравейте колеги, въпросът ми е следния: Как се зазимяват металдетекторите ? или по точно казано има ли опаснист батериите да се окислят през дългата зима след като не се използват дълго време ? или трябва да се зареждат през някакъв интервал от време ?
Благодаря предварително !!!
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за батериите Нед Дек 09, 2012 9:34 am
Колега , през зимата батериите не се зазимяват,сега е сезон, по полето няма никой.Но ако искаш, може на месец веднъж да ги зареждаш и това е достатъчно.
ven Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за батериите Нед Дек 09, 2012 9:55 am
Колега то е сезон ама ми трябва един протектор за електрониката,че нещо ме притеснява този дъжд , а и ми писна все да връзвам торбички Благодаря ти все пак за информацията ! Пожелавам ти за Новата Година само "солиди" да вадиш до другата зима !
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за батериите Нед Дек 09, 2012 10:16 am
Много благодаря за пожеланието,същото да ти се връща.Що се отнася до времето, отврат провали ми деня.Успехи колега и не зазимявай батериите
ven Новобранец
Заглавие: Re: въпрос за батериите Нед Дек 09, 2012 10:23 am
Здравейте колеги, въпросът ми е следния: Как се зазимяват металдетекторите ? или по точно казано има ли опаснист батериите да се окислят през дългата зима след като не се използват дълго време ? или трябва да се зареждат през някакъв интервал от време ?
Благодаря предварително !!!
Колега , ако сега небачкаш до март, април просто лятото не е сезона за това хоби. Винце в джоба , яко облечен , хубави обувки и Johnnie Walker по баирите. Късмет!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Колега, престани да спамиш всяка тема с глупости с разни знаци и символи, да пишеш в теми в които никой не е писал 2 години. Като ти се спами, има си раздел за това (Благи приказки)
Колега, престани да спамиш всяка тема с глупости с разни знаци и символи, да пишеш в теми в които никой не е писал 2 години. Като ти се спами, има си раздел за това (Благи приказки)
Колега , това не е спам , за мене си има смисъл , а теб това не те засяга какво правя аз !!! Спам ще е , ако напиша едно и също на една и съща страница..... а да виждаш да съм направил такова нещо ? Вместо да ми се правиш на интересен и да ми даваш акъли какво да правя и какво не , МОЖЕ да попиташ учтиво какво правя , а щом се правиш на интерес с такова обръщение към мене!!!