Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 4:31 pm
trakieca написа:
Колега "deultum" съгласен съм със теб ,че повечето модели на Уайтс не стават на орудено , но досега специално за ХЛТ-то нямаше DD антена в по-големи размери благодарение на колегата AS_Tech вече има ... след като казваш ,че според теб ХЛТ е губене време на разходки то кой е този който според теб не е загуба на време ........
Тракиец добре съгласен съм че ХЛТ-то така и така прави - увеличава със 50% дълбочината със тези сонди качи клип да видим за какво иде реч...Нещо от този род... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WI5WWzd5pdk
deultum Цезар
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 7:33 pm
Колега Тракиец , както виждаш не защитавам никоя друга марка нито пък изтъквам такава . Просто апарат който ми е минал през ръцете и съм му изстискал възможностите като видя че някой пише че работи на орудено се дразня защото е невъзможно и се подлъгват хора които не са имали възможност да работят с хлт а форумите са уж за това да си помагаме . Когато аз си купувах хлт-то всички го хвалеха и никой не каза че става само за леки почви че в дълбочина и налеки почви изчернява сигнала . Не случайно в форума на уайтс го наричат апарат за сребро . защо ли , ами елементарно среброто влиза в скалата от 70 до 94 в дълбочина числата може да паднат и до + 20 зависи колко е орудено , но си е цвят и го копаеш . Обаче ако е злато какво става като масивен златен пръстен ти го дава максимум 55 60 и то ако е близо до антената .в орудено числото влиза в минусите и край на мача . ако е един сигнал да го изкопаеш ама ако си на къща смятам че на 30-тия сигнал най много и си се отказал да копаш телчета . Хлт единствено на всички метали и забравяш за дисплей изключено tone ID и другите излишни лигавщини , ползваш го като пулс и това най много на средно орудено . за силно орудени места забрави и да работиш ,просто на най слабата програма Coins която е намалена максимално при заземяване дава OVERLOAD и точка . Който не вярва мога да го закарам на такова място .
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 8:50 pm
Във всяка тема се намират хора да спамят и да си започват свои теми.Пишат хора които нямат такива апарати и нямат намерение да закупят сондите.Всяка марка си има фенове и свалям шапка на човека че е направил тунинг за тази.Всеки момент очаквам коментар от сорта "вземи си fisher f5"
pechkata Джадай
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:17 pm
Казвал съм го преди и пак ще го кажа - един дитектор ако не можеш да го настройш по твой вкус го махаш отман или ако не ти допада работата му пак го махаш и проблема е решен...
deultum Цезар
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:30 pm
именно печка махаш го и край . така и направих . а другия колега да питам изказването на отрицателни мнения Спам ли го наричаш ? Нали в спора се ражда истината . А и думата спам означава пращане на много съобщения за кратко време от един потребител , така че не "спамя" - изказвам мнение . А пък лично мога да предложа на колегата който прави антените да му пратя бургаски оруден камък за тестове .не съм злорад и ще се радвам ако е постигнал подобрение в работата на уайтс с неговите антени !
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:32 pm
на всеки му допада някои модел ,по една или друга причина.Ако не беше така всички щяхме да сме с еднакви апарати и да караме еднакви коли...и ние щяхме да сме клонинги
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
deultum Цезар
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:41 pm
какво значи "допада" колега ?ако нещо не работи както трябва едва ли ще ти допада !Е има и хора които обичат да им е гадно .ако си фен на електронните играчки може и да ти допада заради "богатото" меню опции бол. Оправдавам мнението ти единствено ако си от северна България защото там почвата е памук , рядко има орудени петна .
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:41 pm
deultum написа:
именно печка махаш го и край . така и направих . а другия колега да питам изказването на отрицателни мнения Спам ли го наричаш ? Нали в спора се ражда истината . А и думата спам означава пращане на много съобщения за кратко време от един потребител , така че не "спамя" - изказвам мнение . А пък лично мога да предложа на колегата който прави антените да му пратя бургаски оруден камък за тестове .не съм злорад и ще се радвам ако е постигнал подобрение в работата на уайтс с неговите антени !
точно за тебе говоря че спамиш.Като нямаш впечетления от сондите недеи да пишеш излишни коментари.Темата не е дали да си купя уаитц,не е далечни впечетления от марката,нищо общо няма даже.Виждам че ти е интересно да хванеш някоя тема и да си я развиваш в друга посока ,ама пусни си твоя
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
deultum Цезар
Заглавие: Re: (за изтриване) Пет Авг 02, 2013 9:52 pm
ок колега печелиш ! аз казах каквото имам да казвам . само едно запомни че когато се появи думата "орудено" в секцията Уайтс детектори не се сдържам да се обадя ! това са две несъвместими думи - Уайтс и орудено !
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: (за изтриване) Съб Авг 03, 2013 12:16 pm
Все пак ХЛТ-то е много стар модел и според мен за времето си е доказал доста добре , доколкото Спектрата на Уайтс още няма утвърдени мнения относно работата му в реални условия и как се справя на орудено , все пак цената му е доста висока и не всеки може да си го купи иначе винаги има по-добър апарат важното е да ти допадне индивидуално..... а пък на колегата As_Tech му пожелавам да прави все по-нови разработки на антени за ХЛТ
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: (за изтриване) Нед Авг 04, 2013 7:23 pm
колегата deultum е прав.когато става дума за хлт,дфх или иигъл,изречения като работят на орудено или зная тайни програми за тези модели не трябва да се казват.ако някои иска да ме разубеди,имам и трите модела на разположение правим среща демонстрира ми и тогава ще повярвам.