Последната промяна е направена от jazkocris на Съб Мар 10, 2018 7:04 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Нед Мар 01, 2015 8:05 pm
jazkocris написа:
Продавам White's TM 808. Детекторът е чисто нов в кутия с 2 години гаранция. Комплекта вкючва металодетектора + оригинални батерий и опътване. Дава сигнал до 3 метра в почвата в зависимост от обекта. Подходящ е за намиране на скрити съкровища заровени на дълбоко. Видео : https://www.youtube.com/watch?v=x086XWyxTBU Цена: 1350940лв Телефон за връзка: 0884246884
Колега,извинявай за въпроса,но поне веднаж не е ли ползван апарата? Ако отговорът е "да",как се държи на полигон,или на терена? Желая те бърз успех в смяната на собственика!
jazkocris Новобранец
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 11:59 am
Трибал-М написа:
jazkocris написа:
Продавам White's TM 808. Детекторът е чисто нов в кутия с 2 години гаранция. Комплекта вкючва металодетектора + оригинални батерий и опътване. Дава сигнал до 3 метра в почвата в зависимост от обекта. Подходящ е за намиране на скрити съкровища заровени на дълбоко. Видео : https://www.youtube.com/watch?v=x086XWyxTBU Цена: 1350940лв Телефон за връзка: 0884246884
Колега,извинявай за въпроса,но поне веднаж не е ли ползван апарата? Ако отговорът е "да",как се държи на полигон,или на терена? Желая те бърз успех в смяната на собственика!
Здравей колега , детекторът се държи учудващо добре в предвид очакванията ми . Даде ясен сигнал от бирена кутийка заровена на 120см , разбира се с подходящите настройки. Уредът не е труден за настройване , може да се настройва както на ръчни настройки така и на автоматични от където се настройва само сигнал баланс-а. По принцип не искам да се разделям с машинката , но излезе един проблем за който трябват пари. Мога да направя лек коментар по цената в границите на разумното....
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 5:20 pm
jazkocris написа:
Здравей колега , детекторът се държи учудващо добре в предвид очакванията ми . Даде ясен сигнал от бирена кутийка заровена на 120см , разбира се с подходящите настройки...
Колега,ти направо ми разби представите с този супер показател и ще трябва да те попитам хоризонтална ли е кутията от бира,или вертикална(лежи,или стои)? Със свредел ли е поставяна,с лопата,или е пъхната в джоб,издълбан в откос? ...А въздушно от какво разстояние хваща бирената кутия? Поздрави!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 5:31 pm
Даскале ма и ти си един Тома неверни, остави човека да си продаде кантарчето. Как да ти каже че го е ползвал, само един път на село, в двора на дъртия да търси имането на пра, пра, дядаси.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 6:04 pm
Трибал-М написа:
Колега,ти направо ми разби представите с този супер показател и ще трябва да те попитам хоризонтална ли е кутията от бира,или вертикална(лежи,или стои)? Със свредел ли е поставяна,с лопата,или е пъхната в джоб,издълбан в откос? ...А въздушно от какво разстояние хваща бирената кутия? Поздрави!
Ще хваща я това да не са твоите измислени кантари които правиш - това е Whites ве таранкоолу...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 6:19 pm
pechkata написа:
Трибал-М написа:
Ще хваща я това да не са твоите измислени кантари които правиш - това е Whites ве таранкоолу...
Казват,че са добре измислени и правилно направени... А на теб много скоро ти влезе нов въгарец отзад? Май ти харесва "чесането"?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 6:27 pm
Avrelian написа:
Даскале ма и ти си един Тома неверни, остави човека да си продаде кантарчето. Как да ти каже че го е ползвал, само един път на село, в двора на дъртия да търси имането на пра, пра, дядаси.
Колега,този форум не е за ненаучна фантастика и всеки трябва да го знае и да си подбира правилно приказките.А,ако не знае,да се консултира преди да пише и да си спести неловки моменти. В този смисъл мисля,че помагам на всички.
jazkocris Новобранец
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 7:01 pm
Трибал-М написа:
Avrelian написа:
Колега,този форум не е за ненаучна фантастика и всеки трябва да го знае и да си подбира правилно приказките.А,ако не знае,да се консултира преди да пише и да си спести неловки моменти. В този смисъл мисля,че помагам на всички.
Аз много правилно си ги подбирам ,ако си използвал такъв уред би трябвало да не използваш толкова сърказъм ... но явно не си https://www.youtube.com/watch?v=A7A_zcanH3A
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: За изтриване Пон Мар 02, 2015 9:03 pm
Колега,все още няма кантар,който може да хване кутия от бира(букса) на 120 сантиметра под земната повърхност... Иначе-нищо лошо за машината,която продаваш.Успех!