Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:14 pm
kotarak написа:
Ivanasene.ivanasene,ти ще трябва да си особен индивид.Наблюдавам напоследък постовете ти и започвам да те разбирам.Ти правил ли си скоро IQ тест.
А ти случайно не си ли БГ производител с който доста дълго водихме спор, а котенце! Няма ли пак да излезеш?
За разлика от твоето средно образование , аз съм с две вишета! О.к.! 1.Математика. 2. Счетоводство и контрол.
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:26 pm
Средно специално/механотехникум/.На теб като ти гледам образованието математика,счетоводство и контрол-данъчен инспектор -минимум.И не съм производител,аз съм само консуматор.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:34 pm
kotarak написа:
Средно специално/механотехникум/.На теб като ти гледам образованието математика,счетоводство и контрол-данъчен инспектор -минимум.И не съм производител,аз съм само консуматор.
Не , Колега имам , частен бизнес. Влизам във форума , защото ми е гот да чета, пиша и да практикувам любимото ми хоби. И понеже съм скъперник , затова реших да си взема среден клас МД, а допреди съм има все български МД.
И за пример вчера излизахме да търкаме с една реномирана марка БГ МД. Колегата хвана сигнал копа и се отказа , аз минах над дупката и му казах да се върне да си извади монетата. Наистина беше монета. За отбелязване и на двамата МД са с почти еднакви цени.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:37 pm
тва много зависи от кой работи с уреда и колко е свикнал с него случва се
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:39 pm
kaponcheto написа:
тва много зависи от кой работи с уреда и колко е свикнал с него случва се
Напълно те подкрепям , колега за това твое изказване, но сигнала беше дълбок и го даваше на моя цвят/в границите на бронза/ и желязо, а на неговият го припукваше и затова се и отказа човека.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:04 pm
Бааахти,и аз с мойто основно образование що диря тука Гаранцията хубууу,ма и цените.....
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:18 pm
бобо написа:
Бааахти,и аз с мойто основно образование що диря тука Гаранцията хубууу,ма и цените.....
Колега сигурен съм , че знаеш , че това хоби е едно от най-прекрасните и с най-голямата тръпка. Нормално е да го практикуват хора със всякакъв вид образование. Познавам в сайта програмисти , инженери , автомонтьори , адвокати, хлебари, енергетици и т.н. да не ставам многословен. За разлика от друг сайт, тук нещата са доста демократични и не минаваш през куп процедури , докато те одобрят!
p.s. Тук можеш свободно да изразяваш мнението си и да го устояваш! Сигурен съм , че имаш регистрация и в другият сайт и поне виждаш как стоят нещата там. Строга йеархия в затворената група и който се опита да оспори мнението на по-висше стоящият - шут в г......а и навън с гръм и трясък.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:40 pm
ivanasen написа:
бобо написа:
Колега сигурен съм , че знаеш , че това хоби е едно от най-прекрасните и с най-голямата тръпка. Нормално е да го практикуват хора със всякакъв вид образование. Познавам в сайта програмисти , инженери , автомонтьори , адвокати, хлебари, енергетици и т.н. да не ставам многословен. За разлика от друг сайт, тук нещата са доста демократични и не минаваш през куп процедури , докато те одобрят!
p.s. Тук можеш свободно да изразяваш мнението си и да го устояваш! Сигурен съм , че имаш регистрация и в другият сайт и поне виждаш как стоят нещата там. Строга йеархия в затворената група и който се опита да оспори мнението на по-висше стоящият - шут в г......а и навън с гръм и трясък.
Ако говориш за сайта на федераsionn ,да имам със същото име,но нещата не са толкоз остри.Други сайтове......мерси
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:44 pm
ivanasen,не споменавай енергетици защото тази професия сега е особено скокотлива.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:47 pm
kotarak написа:
ivanasen,не споменавай енергетици защото тази професия сега е особено скокотлива.
Е тук няма да споря с теб! Предавам се!
handjata Консул
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:51 pm
Еее ,тоз фишъъъър ще стане национален проблем. Не вярвам да са толкоз трошливи,че да е толкоз важна гаранцията. Хората му дават 5 г. значи поне толкова ще издържи, а през това време ще излезат нови модели,и какво става, пак в киреча
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:00 pm
бобо написа:
ivanasen написа:
бобо написа:
Ако говориш за сайта на федераsionn ,да имам със същото име,но нещата не са толкоз остри.Други сайтове......мерси
Не , Колега ! Този сайт наистина ми харесва и на мен и най вече има съпричастност към проблемите на другите търсачи. Помага им се , не им си присмиват за незнанието и невежеството, а напротив им се помага по-всякакъв начин. Само , дано малко се избистрят нещата там.
vai70 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:06 pm
Не се сърдя на никой!Просто не ми хареса отношението на колегата от м детекторс.Пожелавам им да имат още много продажби след като са коректни.Но аз просто продавам един металдетектор ,на който още не са изразходвани оригиналните обикновени батерии за 1100 лева.Е колко по-евтино?
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:09 pm
vai70 написа:
Не се сърдя на никой!Просто не ми хареса отношението на колегата от м детекторс.Пожелавам им да имат още много продажби след като са коректни.Но аз просто продавам един металдетектор ,на който още не са изразходвани оригиналните обикновени батерии за 1100 лева.Е колко по-евтино?
Цената е супер и ти пожелавам да се намери купувач за този прекрасен уред.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:35 pm
vai70 написа:
Всъщност, той най вероятно си има гаранция,но не в мдетекторс,.Късмет на продавача и на купувача!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пон Фев 18, 2013 8:47 pm
Ако не е в www.mdetectors.com значи няма гаранция в България, защото САМО ние сме ексклузивен дилър и сервиз - това имам в предвид.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пон Фев 18, 2013 9:43 pm
www.mdetectors.com написа:
Ако не е в www.mdetectors.com значи няма гаранция в България, защото САМО ние сме ексклузивен дилър и сервиз - това имам в предвид.
Случвало ли ви се е друг търговец да ви търси за ремонт? И ако да, вие как реагирахте?
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 12:05 am
www.mdetectors.com ли е официалният представител на Xp за България ?
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 9:03 am
Тъй като МДЕТЕКТОРС е утвърден продавач на пазара, нека в този сайт да пуснат тема от която да е видно на кои марки детектори са официален представител. Страшно полезна информация, която ще предпази много потенциални купувачи от т.нар. изгаряне.
Късмет на всички колеги !
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 9:11 am
п.с. А в този сайт, защото това е най-посещавания и най големия.
Късмет на всички колеги !
adminn Admin
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 9:31 am
Mladencho написа:
www.mdetectors.com ли е официалният представител на Xp за България ?
Да, както и www.xpmetaldetectors.bg /провери от официалния сайт на XP http://www.xpmetaldetectors.com/uk_revendeurs.php /- те са с един собственик, който изкупи почти всико в БГ интернет пространство свързано с металотърсачите
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 12:25 pm
miroslav написа:
Тъй като МДЕТЕКТОРС е утвърден продавач на пазара, нека в този сайт да пуснат тема от която да е видно на кои марки детектори са официален представител. Страшно полезна информация, която ще предпази много потенциални купувачи от т.нар. изгаряне.
Официални представители са на марките: XP, Fisher, TECNETICS, Golden mask, bounty hunter
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 19, 2013 2:15 pm
Благодаря ти Adminn.. Питам защото в най скоро време ще си взимам Xp та затова. Поздрави.
prodigy Легионер
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Вто Фев 26, 2013 8:10 pm
здравей колега.поздрави за добрата машина. успех с продажбата