Заглавие: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 08, 2013 6:56 pm
Апараата е чисто нов,на 5 излизания.Има документи.Закупен е преди една година има и още гаранция.цена 1200 лева.Бартер за апарат на уайт.Снимки утре,но те не се различават от снимки на нов апарат,няма никъде чекнато ли изтрито.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 08, 2013 7:12 pm
vai70 написа:
Апараата е чисто нов,на 5 излизания.Има документи.Закупен е от уърлддетекторс преди една година има и още гаранция.цена 1200 лева.Бартер за апарат на уайт.Снимки утре,но те не се различават от снимки на нов апарат,няма никъде чекнато ли изтрито.
Не можа ли да свикнеш с Фишера? Много хвален Металдетектор е, един от най добрите. С призмата, по добре ли беше?
vai70 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 08, 2013 9:32 pm
Gandalf написа:
vai70 написа:
Апараата е чисто нов,на 5 излизания.Има документи.Закупен е преди една година има и още гаранция.цена 1200 лева.Бартер за апарат на уайт.Снимки утре,но те не се различават от снимки на нов апарат,няма никъде чекнато ли изтрито.
Не можа ли да свикнеш с Фишера? Много хвален Металдетектор е, един от на й добрите. С призмата, по добре ли беше?
Не не можах,аз съм свикнал да работя по слух,за мен е сложен фишера
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 08, 2013 10:49 pm
по добри от фишера има 1-2 апарата единя е точно на уаитс но невервам некои да го размени тъи че неси даваи апарата лесен е за работа а и доста производителен ако ме рабираш
vai70 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пон Фев 11, 2013 7:43 pm
Последна цена 1100 лева .0899856587
KOLLEV666 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 15, 2013 10:43 am
колега призма 6 с две сонди интересува ли те
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Пет Фев 15, 2013 7:05 pm
vai70 написа:
Може ли бартер за друг апарат? Донасяш Фишера и аз моята оферта. Пробваме и ако моя е доста по-дълбок правим трампата. Полигон- ти си избери.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Съб Фев 16, 2013 11:18 am
Апарата не е купуван от ексклузивния официален представител за България - т.е. от нас, затова искам да информирам потенциалния купувач: АПАРАТА НЯМА ДЕЙСТВАЩА ГАРАНЦИЯ затова внимавайте с покупките!!!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
titpulo Легионер
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Съб Фев 16, 2013 5:19 pm
ами ако си купя whites от вас/а вие до колкото знам не сте официалния представител на тази марка/ това значи ли че няма да има текуща гаранция
vai70 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Съб Фев 16, 2013 9:16 pm
Благодарско на колегата ,че зададе този въпрос,който се канех и аз да задам.Къде са "шефовете " от м детекторс да отговорят.Трябва всичко ли да купуваме от вас ,като цените на някои апарати на други места са с по 100,200 лева по евтини?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Съб Фев 16, 2013 9:28 pm
vai70 написа:
Благодарско на колегата ,че зададе този въпрос,който се канех и аз да задам.Къде са "шефовете " от м детекторс да отговорят.Трябва всичко ли да купуваме от вас ,като цените на някои апарати на други места са с по 100,200 лева по евтини?
Ще гледам с нетърпение за отговора!!! Иначе, гаранция си има твоя нали? Че за толкова пари остана и да не ти дадат.
gti_dido Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Съб Фев 16, 2013 11:40 pm
FILIP2 написа:
по добри от фишера има 1-2 апарата единя е точно на уаитс но невервам некои да го размени тъи че неси даваи апарата лесен е за работа а и доста производителен ако ме рабираш
кой модел на уаитс . извинявам се предварително просто съм любопитен
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 7:45 am
gti_dido написа:
FILIP2 написа:
кой модел на уаитс . извинявам се предварително просто съм любопитен
спектра в3
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:43 am
vai70 написа:
Колега, по евтини от наште цени няма. От време на време някой с крадени кредитни карти продава някой друг металотърсач, но това трябва да се знае от всички, че поемат риска да издухат супата. Поварвайте ми поне веднъж седмично имаме случай с колега с купен апарат без гаранция в България, и щото си отворко ти пожелавам и на тебе да ти се случи да платиш 200 долара за транспорт и да нямаш апарат 3 месеца. А през това време тоя който си го е купил от нас има сервиз за 1 ден Купи си който искаш апарат от нас и ще видиш, че имаш реална гаранция в България - РЕАЛНА
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:46 am
vai70 написа:
На тоя апарат даваме 5 години гаранция, ако е минала една година остават 4, това е по принцип, а точно за тоя апарат НЯМА ГАРАНЦИЯ ВНИМАВЙТЕ!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 10:55 am
www.mdetectors.com написа:
vai70 написа:
На тоя апарат даваме 5 години гаранция, ако е минала една година остават 4, това е по принцип, а точно за тоя апарат НЯМА ГАРАНЦИЯ ВНИМАВЙТЕ!!!
Голям ташак тогава, с тези гаранции! Детектор за 2 бона без гаранция в бг е кофти! Да, трябва да се внимава...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:07 am
Вижте, продваме страшно много и сме с пазарен дял над 80% и определено праджбата на няколко апарата извън този дял не ми е проблем. Проблема е за купувачите, защото като възникне проблем с подобни металотърсачи разбират измамата - изведнъж усмихнатия палячо, който му е продал апарата му вика пращай го в Ирландия, САЩ и т.н. и грам не се интересува, че човека издухва супер яко супата. Тогава идват и викат "де да даправиме нещо" е да ама нищо не може да се направи. Затова внимавайте, затова е форума - хората да знаят истината - а тя е НЕ КУПУВАЙТЕ от тоя и ония. ПИТАЙТЕ ТИ ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЛИ СИ?
vai70 Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 11:50 am
Колега това ,че си добавил към заглавието на темата "без гаранция"въобще не ме вълнува.После не спазваш добрия тонзлобееш ,и ми пожелаваш някакви неща ,които един нормален човек не пожелава,и с това ставаш жалък.Дали има гаранция или не ,няма как да кажеш ти ,а ще кажат хората откъдето е купен апарата.И накрая един пример:В хидролок койнмастера про е400 лева ,а при вас 680.Нека хората преценят къде е по -евтино.
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 12:01 pm
Вижте, продваме страшно много и сме с пазарен дял над 80% и определено праджбата на няколко апарата извън този дял не ми е проблем. Проблема е за купувачите, защото като възникне проблем с подобни металотърсачи разбират измамата - изведнъж усмихнатия палячо, който му е продал апарата му вика пращай го в Ирландия, САЩ и т.н. и грам не се интересува, че човека издухва супер яко супата. Тогава идват и викат "де да даправиме нещо" е да ама нищо не може да се направи. Затова внимавайте, затова е форума - хората да знаят истината - а тя е НЕ КУПУВАЙТЕ от тоя и ония. ПИТАЙТЕ ТИ ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЛИ СИ?
Няма ли как ако стане някаква беля с апарат който не е закупен от вас, да бъде ремонтиран във вашия сервиз, извънгаранционно разбира се?
Късмет на всички колеги !
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 1:49 pm
Виж Колега, от много години сме на пазара и ще бъдем ако е рекъл Господ, никой не съм върнал - зависи от случая. Аз съм търсач и знам какаво е да си без машинка особенно в сезона. За толкова години НИТО един недоволен клиент нямаме и познавам лично хиляди търсачи в България и с всички сме приятели. Но си опичайте ума като купувате, щото има маймуни с редки зъби дето са само търгаши и след това за гаранция неможеш да ги намериш. Много филми съм изгледал, за прецакани от търговците продавачи, които са си дали последните пари за апарат, а при гаранционни проблеми са неоткриваеми.
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 3:33 pm
От цялата работа разбрах, че за да няма ИЗГОРЕЛИ влизаш първо в официалния сайт на съответната фирма, виждаш кой е ОФИЦИАЛНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ и си купуваш съответно от него...........................
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 3:44 pm
Виж Колега, от много години сме на пазара и ще бъдем ако е рекъл Господ, никой не съм върнал - зависи от случая. Аз съм търсач и знам какаво е да си без машинка особенно в сезона. За толкова години НИТО един недоволен клиент нямаме и познавам лично хиляди търсачи в България и с всички сме приятели. Но си опичайте ума като купувате, щото има маймуни с редки зъби дето са само търгаши и след това за гаранция неможеш да ги намериш. Много филми съм изгледал, за прецакани от търговците продавачи, които са си дали последните пари за апарат, а при гаранционни проблеми са неоткриваеми.
Точен и коректен, както винаги !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
power Новобранец
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 8:46 pm
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:00 pm
vai70 написа:
Колега това ,че си добавил към заглавието на темата "без гаранция"въобще не ме вълнува.После не спазваш добрия тонзлобееш ,и ми пожелаваш някакви неща ,които един нормален човек не пожелава,и с това ставаш жалък.Дали има гаранция или не ,няма как да кажеш ти ,а ще кажат хората откъдето е купен апарата.И накрая един пример:В хидролок койнмастера про е400 лева ,а при вас 680.Нека хората преценят къде е по -евтино.
Колега , когато си купувах фишера , нали знаеш , че разумен човек първо разпитва , разглежда по-сайтовете, където се продават металотърсачи/ за цени , промоции ит.н./ , следи форумите за общото мнение на колегите и накрая прави своя избор. Е аз направих своя избор купих си МД от www.mdetectors.com , по следните причини: 1. Официален представител на фишер за българия. 2. Цените специално за фишера 5 са най евтините 870лв/ МД с две сонди 10" и ултимейта 13"ДДсонда/. Виж и се увери никъде няма по-евтини. 3. Прекрасни хора , които отговаряха на всяко мое запитване по-отношение на настройките му/благодаря и на хора от форума , които ми помогнаха също при настройването му/. Така също хората от www.mdetectors.com ми обясниха , защо трябва да си взема ултимейта , а не сеф сондата при условие , че се продават на една и съща цена тогава/870лв/ , а само сондата уптимейт е по-скъпа с 30 лв. Те нескриха недостатъците и плюсовете на двете сонди, напротив ми обясниха всичко подробно , затова спечелиха доверието ми. Какво говориха в другите сайтове - гаранция има , ами гаранционният сервиз ,къде е ,адрес и т.н. Той е при мен , аз ги изпращам да се отремонтират и Ви ги връщам, ама къде един Господ знае. Не тук не си прав ,Колега, да се сърдиш! От www.mdetectors.com те имат право да се сърдят! Това са официалните вносители на фишер и е нормално други в България които продават същата марка да имат сключено споразумение с тях за сервиз , както е редно. Поздрави и успех , дано го продадеш!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам или заменям фишер ф 75 БЕЗ ГАРАНЦИЯ Нед Фев 17, 2013 9:12 pm
Ivanasene.ivanasene,ти ще трябва да си особен индивид.Наблюдавам напоследък постовете ти и започвам да те разбирам.Ти правил ли си скоро IQ тест.