Eeee оспамихме на човека обявата! Колега качи някакви снимки. А ако имаш възможност и видео направено от теб. Успех в продажбата.
Правилно,както всяка тема и тая я оср..ме! Колега и аз съм на мнение да качиш реални снимки на машинката,колкото по ясни са толкова по добре.
И видео, може и въздушно..., ако тоя Адреналин хване 1 лв. на 40 см въздух го купувам
моя го лови на 35 см в земята без проблеми без да седя над сигнала и да му се моля и на автомат и на ръчен
Теб пък кой те пита твоя колко е голям? Колегата си е пуснал тема,че си продава апарата /ако не си забелязал/,и това е темата !!!
Темата е тази , която е написана , но истината е тази която повече от един потвърдят! При майстора, Миладин няма въздушно! Много пъти сме се карали с него , защото ми е казвал следното " ако направех МД да хваща 1лв. на 60см то, ще станех милионер в зелено. Това е науката до толкова може би ще чуеш сигнала , ни повече, ни по-малко. И прав е бил по -добре куме в очите от колкото да те лъжа. Браво приятелю! Досега няма тест на твой МД да бъде разпространен в интернет от теб и да бъде комуфлаж , защото Ти не лъжеш и не даваш голи обещания.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам-АДРЕНАЛИН-на-Миладин.ПРОДАДЕН! Съб Фев 09, 2013 7:11 am
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Пон Май 13, 2013 4:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nedelja Новобранец
Заглавие: Re: Продавам-АДРЕНАЛИН-на-Миладин.ПРОДАДЕН! Съб Фев 09, 2013 9:17 am
Браво колега, съвсем честно и точно написано!Ако всички сме така коректни в тоя форум и си казваме точно нещата такива каквито са,е тогава можем да кажем,че сме достигнали до нивото на западните ни колеги!
Заглавие: Re: Продавам-АДРЕНАЛИН-на-Миладин.ПРОДАДЕН! Нед Фев 10, 2013 3:28 am
Gandalf написа:
Виж ся, прави ми впечатление че доста се палиш ако хвалят други БГ детектори или говорят за ГМ. Аз затова и се свързах с Миладин да го питам за какво става въпрос, вярно ли е или не. Но сега като се замисля, смисълът да го питам беше никакъв защото можеше и да ми каже че я лови на 2 метра в земята. По принцип мечтата ми е ГМ4, да те успокоя. Най много ги харесвам от нашенките, но това не означава че другите са лоши. Но все още не мога да си я позволя. Успех!
Избираш ли ,или чакаш някой да ти подари? имам един стар ZLAT който като за старт ще те зариби.Ако имаш път към Русе ще ти го дам
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Продавам-АДРЕНАЛИН-на-Миладин.ПРОДАДЕН! Нед Фев 10, 2013 10:00 am
гущера написа:
Gandalf написа:
Виж ся, прави ми впечатление че доста се палиш ако хвалят други БГ детектори или говорят за ГМ. Аз затова и се свързах с Миладин да го питам за какво става въпрос, вярно ли е или не. Но сега като се замисля, смисълът да го питам беше никакъв защото можеше и да ми каже че я лови на 2 метра в земята. По принцип мечтата ми е ГМ4, да те успокоя. Най много ги харесвам от нашенките, но това не означава че другите са лоши. Но все още не мога да си я позволя. Успех!
Избираш ли ,или чакаш някой да ти подари? имам един стар ZLAT който като за старт ще те зариби.Ако имаш път към Русе ще ти го дам
Никой не съм искал да ми подарява. Може да съм искал да го взема по тънко но не и подарък. Все още чакам да събера някой лев, ако мога де то ся в това време много не се получава. А, за Русе след малко тръгвам на там! Другият път като дойда може да се видим, но не да ми даваш а да ми покажеш само твоя МД и как работи. Пък ако съм си взел, да ги сравним.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Продавам-АДРЕНАЛИН-на-Миладин.ПРОДАДЕН! Нед Фев 10, 2013 11:30 am
[quote="Gandalf"]
гущера написа:
Gandalf написа:
Никой не съм искал да ми подарява. Може да съм искал да го взема по тънко но не и подарък. Все още чакам да събера някой лев, ако мога де то ся в това време много не се получава. А, за Русе след малко тръгвам на там! Другият път като дойда може да се видим, но не да ми даваш а да ми покажеш само твоя МД и как работи. Пък ако съм си взел, да ги сравним. [/quote
И преди ти бях казал:когато решиш казвай и се срещаме; правим една уговорка и действаме(щото работя на смени) А иначе моето мнение е–вземай нещо запазено на сносна цена,ползвай го докато се "поочупиш"и след година две мисли за по голям клас-евентуално Освен възможностите на МД-то е важно Къде и Колко често ще си правиш кефа.В нашия регион е трудничко да останеш незабелязан от завистливи погледи!!! Дерзай!!
И преди ти бях казал:когато решиш казвай и се срещаме; правим една уговорка и действаме(щото работя на смени) А иначе моето мнение е–вземай нещо запазено на сносна цена,ползвай го докато се "поочупиш"и след година две мисли за по голям клас-евентуално Освен възможностите на МД-то е важно Къде и Колко често ще си правиш кефа.В нашия регион е трудничко да останеш незабелязан от завистливи погледи!!! Дерзай!!
Значи взема ли си някакъв детектор, правим уговорката и отиваме на излет някъде в Русе, ей така само за кеф. То и без това не познавам никой от моя град дето да се занимава с такива работи. Макар че може и да има ама не им личи