Апарата е на една година,първи собственик съм му. Работи перфектно,без забележки. Апарата е с най-голямата пита правена от миладин. Цена 350лв. За контакти ЛС.
Апарата е на една година,първи собственик съм му. Работи перфектно,без забележки. Апарата е с най-голямата пита правена от миладин. Цена 350лв. За контакти ЛС.
дано го продадеш малко мношко му искаш според мен
kodokan Консул
Заглавие: Re: Продавам Силент на Миладин Сря Дек 23, 2009 10:06 am
tatoos_dd написа:
PlovdivTrakiq написа:
Бе цената му е много добра ,ако е запазен апарата,той и Миладин май бая ги е вдигнал цените. Лошото е ,че голяма мизерия настана и почти никой не купува. И по лошо ще става май ...
qtagana Новобранец
Заглавие: a Сря Дек 23, 2009 10:29 am
къде може да се види апарата?
топи Цезар
Заглавие: Re: Продавам Силент на Миладин Сря Дек 23, 2009 10:37 am
миладинката е супер.имам я същата.взимаи я.няма да съжеляваш
Бе цената му е много добра ,ако е запазен апарата,той и Миладин май бая ги е вдигнал цените. Лошото е ,че голяма мизерия настана и почти никой не купува. И по лошо ще става май ...
ми незнам сега как ги дава и какви саму цените от години сам се зарекал че негова машина няма да пипна преди бяха горе долу добри сега незнам виждах на скоро 1 негова машина но намен неми хареса може само аз даги нехаресвам като сте свикнали с тях и рабитите оште значи стават
ми незнам сега как ги дава и какви саму цените от години сам се зарекал че негова машина няма да пипна преди бяха горе долу добри сега незнам виждах на скоро 1 негова машина но намен неми хареса може само аз даги нехаресвам като сте свикнали с тях и рабитите оште значи стават
Старите апарати ги изпипваше много добре. Той Топи за това е толкова доволен,неговата е правена 2004 година - Silent и я взе почти чисто нова(стоеше като резерва на др. Миладинка), тогава ги изпипваше много добре машинките. Пробвали сме Silent и Silent New Force и Silent бъркаше с 2-3 сантиментра по дълбоко от Silent New Force. За сега не знам как е положението.Но си може и да си прав,щото на един терен само Миладинката работеше и колегите се впрегнаха и др. дойдоха и те с Миладинка на външен вид 1:1 като моята и направихмв проби и на сигнали от моята ... тяхната мълчеше.Не знам защо,ментак ли беше. Не познавам лично колегата който продава апарата и не му правя реклама, но си мисля ,че който я вземе тази Миладинка няма да съжалява.